RÖJ

KRYSSNINGS RÖJ!

japp

jag är full trött magknip och längtar verkligen inte efter morgon dagen då ja måste tvätta bort mitt ett kilo ton smink och fäörska reda ut mitt hår där ja har ton med svart färg och hhår spray!

sen helvete är de kryssning om några timmar!:D_:D_DD

27

en riktigt skön kväll hemma hos tove blev de på hennes födelsedag.. Kvällen slutade redan vid halv tio med blåmärken över hela kroppen iprincip. Tack tove hoppas du hade en lika bra kväll som jag

idag är de HALLOWEEN fest! förjävla kul ska de bli!

aa

de är sjukt hur en person kan få en att må så bra, göra en glad fast man egentligen inte vill och som alltid får en på bättre tankar! jag är glad att jag fann dig <3

..

fitt poliser, ni har förstört min dag kväll och mitt lov.. kommer aldrig kunna koppla av nu!


fu

in i dimman

yes

Crazy


:/

jag lyckades än en gång.. förlåt

torsdag

jag lever för stunden

tisdag

ja jävlar vad död jag är efter en hel dags städning i hemmet! men de vart rätt fint, elr så fint som de kan bli hemma hos oss. bara hoppas vi lyckas hålla efter lite nu.
nej nu ska ja fan ta och sova
godnatt påer!

over

tisdag

just nu ligger jag tove och tessie mitt ute i skogen nämligen hemma hos morsan. riktigt mysigt, egen stuga som vi har pimpat upp elr egentligen min morsa och katt kai..
Tessie ligger och smeker tove på ryggen medans jag sitter här och blir nästan äcklad.. man kan seriöst tro att dom är flator, för tessie smeker verkligen tove med passion och ser verkligen ut som dom båda njuter. NEJ fy jag blir verkligen inte avundsjuk. har de mycket mysigare för mig själv.  tove sa precis " ta mig där de är jätteskönt" man kan ju undra vart tessie egentligen har sin hand, för de är för mörkt att se och vågar inte känna efter själv.
 
Nej nu fick jag nästan lite panik, klockan är snart ett och jag ska upp om fem timmar, för när man bor såhär ute på landet så måste man gå upp  typ 30 timmar innan skolan börjar. Så tove och tessie tyckte att de var smartast att ställa klockan på sex!? seriöst så tidigt har jag inte gått upp på dom senaste 18 åren..

purre


.

This girl tries her best everyday,
But it's all gone to waste 'cause there's no one around,
This girl she can draw she can paint,
Likes to dance she can skate,
Now she don't make a sound.


förlåt..

shit

vilket jävla lukt sinne jag har!

tre fucking noll :D


yes

DERBY
hammarby-djurgården!

luktar grön vit seger!

.

tack för du ringde i fredags, nu känner jag verkligen hur jag vill att allt ska bli som de var förut. för oavsätt vad jag har sagt och tyckt om dig så har jag aldrig lyckats släppa dig helt. det har varit helt omöjligt att radera ut ditt namn. men kommer heller aldrig glömma vad du gjorde emot mig, du svek mig det gjorde du, du sårade mig riktigt mycket, men vet att du ångrar dig, men du bevisade ändå att du var en riktig vän för du stannade kvar.
så vill bara säga tack för att du inte gav upp hoppet om mig, för de gjorde jag aldrig om dig, trotts de du har gjort emot mig.
love, du vet vem du är

peace


.

beat your self tired, i'll carry you home

helg

 nu sitter ja är en sen eftermiddag och chillar gärnet och väntar på tessie. jag är för jävla sliten och får fortfarande sura uppstötningar i smak av all möjlig sprit.. det var egentligen tänkt att de skulle bli en skön jävla helg utan alkohol lr sena nätter. men som alla vet så blir det aldrig så. för både fredagen och lördagen bjöd på massa alkohol och sena jävla nätter, men de är det värt för har haft förjävla roligt tror jag lr vad jag kommer ihåg..

peace!


..

HELVETE !


ja

Grejen är den att jag bryr mig inte, eller nu ljuger jag. Klart jag bryr mig men inte alls på samma sätt som jag gjorde förut, tycker de bara är skönt att allt inte är som förr. För vissa dagar gick jag verkligen runt som en zombie och mådde allmänt kefft tillskillnad från nu när jag mår skapligt bra. Nej fuckit nu jävlar ska jag verkligen bli en ny människa som ska skita i allt som gör att man mår dåligt!  å bara se framåt mot nya dagar och nya möjligheter!


Later
 

torsdag

JAG ÄR EN ÖVERLEVARE


äsh

man lever ju bara två gånger



onsdag

För första gången på otroligt länge har JAG varit på kvällskolan.. Drog dit med tessie och tove för att göra klart våran redovisning om "Biobränsle". Det gick bra, blev iaf klara med själva texten sen får tove renskriva det på datorn och försöka skriva ihop texterna så det blir någelunda bra. Vi ska nämligen ha en jävla redovisning som ska vara i 15 min? hur fan får man ihop en redovisning som varar i 15 min? alltså om vi har "tur" så kommer våran vara i högst 4 min.. Men men de kommer säkert gå jättebra^^.
Förutom det så har jag inte gjort något mer å nu ska ja lägga mig i sängen och kolla på vad som går på tvn.

tju


haha

nu jävlar asså detta ska finnas i våran meritlista och du vet precis vad jag menar:D

..

förlåt att jag gör er besvikna gång på gång, men ska bättra mig för eran skull.


a

försov mig idag igen för ovanlighetens skull. Men beslutade mig sedan för att skita iskolan helt idag för är inte på de bästa humöret och har ont i skallen.
Så låg framför tv hela dagen och tjockade i mig massa onyttigt som tröst och tro mig de hjälpte verkligen, ska fasiken börja tröst äta varje gång man mår lite dåligt precis så som dom tjocka barnen gör :)
Nej nu är de käk som gäller sen ut och möta horulf och ev dom andra niggersarna!

peace out.


   


gospel

 jag är en tänkare och för en sån så blir problemen bara hemskare, det känns så


.

det är så jävla synd detta, vi två hade verkligen lovat varandra att inget skulle komma mellan oss fast nu känns det som att vi båda har bevisat motsattsen. Jag orkar inte för de tär så otroligt på krafterna. Nu får tiden avgöra hur de kommer bli fram över. Jag är varken sur/bevsiken men jag pallar bara inte med detta längre, det är allt..

Ny dag nya möjligheter

..

jag pallar shii

happy

tack för igår det kändes otroligt skönt att vi äntligen kan umgås igen för de har jag verkligen saknat.


05:57

nu sitter ja här vid datorn och rå steker en tidigt morgon och har inte sovit ännu och tänker för den delen inte göra de heller, för vad är de för mening att lägga sig nu om man ändå ska upp om några timmar? men men..

Idag efter skolan så drog jag tove fia sandra och tina ner till thorssan och frossade i oss massa smarrigheter( trevligt värre).. Sen efter de drog vi ut och mötte chrille nidde med fler chillade ute ett tag. Efter de så drog ja hem till tina där sandra och hon var å softade. Någon timme senare kommer även min kära vännina tove och gjorde oss sällskap.. De blev en hel del snack och en jävla massa flum + glass och annat gott ! Efter yttligare några timmar så kommer även sofia och joinar oss. Rökte vattenpipa spelade kort och flummade.
Sen runt tre halv fyra tiden så drar ja tove sofia ut och mötte några niggers och hänge med dom ah tills nu, har precis proppat i mig mackor och är jävligt rastlös..
Men ska sysselsätta mig med nått annat för detta sög

over and out


a

I'm still here,
But it hasn't been easy,
I'm scared for this emotion,
For years I've been holding it down.

..

Vet inte vad jag ska göra, säga eller tro på längre.. 


ja gud ja

Fyfan vad duktig jag har varit idag, har städat hela mitt rum som har tagit mig nästan hela dagen.
Hade samlat på mig ton av disk massa damråttor som låg och lurade bakom varje krök.. Men nu är som små svinen utplånade och disken står i diskmaskien som går för fulla muggar..
Så just nu sitter jag och lyssnar på låten som har funnits i mitt hjärta sen födseln nämligen: Metallica- Nothing else matters.

peace out


:(

fan va ja hatar mig själv ibland. förlåt


...

Jag är ingen riktig vän så jag förstår dig..
Men de tar hårt även på mig när jag får höra sanningen av en som står mig så nära in på och att få höra den på fyllan är det som gör mig så frustrerad.´För  du har hållt det för dig själv (vilket jag egentligen förstår) men du har  förnekat alla gånger jag har frågat dig vad som tynger ner dig. Men man får alltid samma svar "nej det är inget jag lovar dig". Visst jag vet att ja reagerade på helt fel sätt men jag visste verkligen inte vad jag skulle säga eller hur ja skulle ta det.
Så förlåt och nu menar jag verkligen förlåt, men vet vad ja ska göra nu för att du ska må bättre hoppas du bara uppskattar de för kommer vara riktigt jobbigt.. Men som jag har sagt förut jag prioriterar dig högst.. förlåt



Things'll never be the same ?


typ onsdag

Idag hade vi boxning på "idrotten" vilket jag verkligen hade sett fram emot.. Men tror ni de gick bra lr? Nej för de första jag lyckades göra var att istället för att träffa den kudden som man ska sparka på så träffade jag sofias armbåge vilket ledde till att jag knappt kan gå nu. Men så går de när man försöker leka rambo.

Jaja efterskolan så drog jag linnea tove amanda ner på thorssan och käkade lite, det var helt okej efter de så drog jag och tove hem till mig och chillade gärnet och kvällen avslutades med en flottig pizza i sängen.

Peace


..

dax att öppna ögonen för nu pallar jag inte längre


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!