Blir så less

Ja nu när jag har lånat mobil av amanda kan jag ju blogga från mobilen. Bra va. Ja hur som haver så tror jag att jag kommer att dö i tidig ålder. Det händer så konstiga saker med min kropp. Är jag inte blind är de blodförgiftning, är de inte de är de cancer a nu har jag fått några konstiga märken på kroppen som bara har dykt upp. Orkar verkligen inte med detta. Är säkert något skitfarligt.. Ja gudarna vet vad. Har ju haft allt. Godnatt!

Cocacola

Min kropp är öm, har byggt om hela butiken på nytt så har arbetat med kroppen som aldrig förr. har bosatt mig hos mamma denna vecka eftersom de är så nära till jobbet. Där av dålig uppdatering. Men de blir bättre såsmåningom. Nu vill ja bara ha helg.

I morgon ska ja in till stan och bärsa med amanda efter jobbet, hitta oss någon man kanske till och med.
Men mest av allt vill jag ha lördag. För då blir de röj. Förkrök någonstans sedan storpubben.
Nej måste återgå till arbetet.
LATER

En arkeolog är en man vars karriär ligger i ruiner.

Ja jag lever, men är slut som människa. Satan vad jag mår idag, bakis till max. Blev lite för mycket av det goda igår kanske. Däckade på tåget, gick vilse på stationen, vakter fick vägleda mig så jag kom hem. Börjat jobba har jag gjort också, så so long arbetslösheten ett tag till iaf. Visst det har varit riktigt skönt, men tjänar inga pengar på att ligga hemma i sängen, ävenfast jag önskade att det vore så bra.
Nej nu har jag precis duschat, ska hem till mormor och morfar och bakis äta lite middag, sedan blir det nog lite krök, eller jag hoppas iaf på det.

tyvärr togs inga bilder igår tror jag?. Men det var nog lika bra..

Jag älskar arbete. Jag kan sitta och studera det i timmar.

'Fyfan vad lack jag blir nu, har haft så grova sömn problem nu i några dagar, precis samma som jag hade i somnras.. kan vara vaken hur länge som helst behöver knappt sova. Inatt la jag mig halv ett somnade vi halv fyra, är de friskt eller. Lika så resten av veckan.. Ja ja bara gilla läget.
Idag ska jag äntligen tvätta mitt hår, har kört en avfettning på det i några dagar nu. Sen ut och gå och ta mig hem till mamma och hämta internet banken sen beställa jackan.


kexet har sovit hos mig hela natten lång.

pussispuss

nu har jag äntligen hittat en jacka jag ska skicka efter i morgon om jag mår bättre. Min internet bank ligger hemma hos mamma nämligen och orkar inte ta mig dit just nu mår alldeles för dåligt för det.
jaja den lär ju finnas kvar i morgon kan man ju hoppas.

guttenmin


teenage dream



ska nöta sönder den här låten samt plocka in all ren tvätt i garderoben. sen duuuscha.

Det avgörande är inte hur gammal du är, utan hur du är gammal.

Godmorgon världen. Mår fortfarande som en påse skit, halsen gör ont hostar och har feber.. Men tänkte att lite träning skulle göra det bättre, så satte igång med armhävningar och sit ups, sen på med boxningshandskarna började så smått men sen efter redan 2 min höll jag på att tuppa av, hjärtklappning och var nära på att svimma så de var lika bra att lägga av.

Så nu har jag slängt i mig en stor skål med havregryns gröt och ett glas mjölk och två mackor. ska åter gå till sängen och kolla film och försöka sova lite.


förlåt att jag aldrig sa förlåt.


naaaaaw liten och hästlover

fly like a G6 !!!!!!!!

Mitt internet har buggat precis heeeela dagen. Så har fått roat mig med att kolla igenom massa family guy avsnitt och kollat massor av tv. Mår fortfarande inte så där super duper bra, halsen är svullen feber tror jag att jag fortfande har. Svettas iaf och har ont i pallet..

I morgon blir det pw runt alhagen om jag mår bättre, sen ska jag gå in i en ny havregryns diet period och denna gång ska jag lyckas, ska gå ner till 55 innan thai. Ska jag iaf försöka att göra.


Typiskt.

Fasiken, känns som jag håller på att bli riktigt sjuk. Röd om kinderna och varm och ont i halsen. Grattis!

Godatt

har bott hos mamma i veckan där av dålig uppdatering. Fredagen bjöd på krök, lite för mycket. Så låg sliten hela lördagen, försökte ryka upp mig så drog hem till martin, tvingade i mitt lite vin. Men gav snabbt upp, så blev inte långvarig där. Drog hem fick sov sällskap av amanda.

Idag har vi till lagat hemma gjord pizza eftersom det var farsdag och allt, sen kollat igenom massa gamla bilder. Men nu blir det slaggmode är alldeles för trött.


en passande bild på mig och fader, way back in the days

Trötthet extrem

Åh fyfan, idag är jag slut som människa, tror jag somnade runt sju.  Redan vid 5 var vi hemma hos amandas mormor och morfar drack te och åt tomte gröt. Sen skjutsade marys morfar hem mig och jag tvär somnade nästan med en gång. Har inte hört något från amanda ännu men hoppas på att det har gått bra. Nej nu ska jag trycka i mig lite frukost.


åååååh

Tröttheten har smygit sig på som fan, är helt paj. Trodde inte att jag var såhär färsk.. Nej nu blir det att återgå till att pumpa fett med musik. bara två timmar kvar lite drygt.


this is my life



I can't follow dreams forever, just to see them fall apart
We can change the world if we are together
Cuz I know I won't let it go
When I look into your eyes, I just know you tell me lies


Spill på tröjan



Hålihakanjossan. Ser det fräscht ut någonstans eller?


Tröttheten smyger sig på

Amanda börjar säcka ihop, sjukvård upplysningen i hopp om att hon ska få dricka lite kaffe. men icke sa nicke.

klockan är fan halv tolv, hur i hela världen ska hon palla till åtta. ja det är frågan.


LIKE A G6


Blommor är vilsamma att betrakta. De har varken känslor eller konflikter

sitter hos amanda, ska vara vaken till sex. Hon ska iväg och få på papper att allt inte stämmer som det ska i hennes skalle och det kanske är på tiden.
så just nu sitter vi med en varsin dator mitt emot varandra och jag föreslog att vi skulle cama men hon skrattade bara åt mitt förslag.


Ja som ni ser har vi bunkrat upp med en del. + att ni fick en blick på mitt ena bröst som förövrigt ser ut som värsta hängpatten. färsch..


Livet är det som händer medan du gör upp andra planer.

lyckades tydligen somna i natt vilket var tur. Har iaf varit duktig och varit nere på arbetsförmedlingen fixat massa saker, nu ska jag bara fylla i massa papper och skicka in, sen ut och börja söka jobb. Kan ju meddela alla som har tänkt sig att gå ut idag. DONT! Höll på att blåsa bort, blev dyngsur Snön/regnet piskade sönder mitt ansikte.
Så nu tänkte jag bädda ner mig framför en film och ta en pw ett tag, är helt slut.
LATEr

åååh ja blir fan så matt

JOHN BLUND VART I HELVETE ÄR DU NÅGONSTANS?

fan kan inte sova min tand värker så jag håller på att bli galen, men har släppt lite nu eftersom jag har tryckt i mig några iprem.. men nu vill jag bara sova, ögonen värker och min skalle är tommare en vanligt. blåser kalle kuling ute också, så man kommer väl förmodligen få besök av en stor tall genom fönstret snart. ÅÅÅÅÅÅH vad arg jag är. vill sova måste sova. jaja må du ruttna i helvetet blund..

Sleeep tight

Nej nu säger jag nog godnatt för ikväll. I morgon är det arbetsförmedlingen som gäller redan kl halv tio. Så blir en rätt tidig morgon. Efter det hade jag nog tänkt att våldgästa claes, har inte umgåtts med honom på år och dagar. Sen senare på kvällen ska jag hem till tessie/oskar och äta middag, sen ska jag och tessie har tv myys i massor.
Nej nu kallar sängen. Eller aa den ligger jag redan i, men mina ropar på sömn iaf.





Lite bilder från sommaren 09, bara för att den var bra på sätt och vis

seek bromance


I’ve been watching you
You’ve been hurting too
You give all your love
nothing left to show.
I have been there too
alone in my despair


Kesha




tyckte utan tvekan att hon var den absolut bästa live sångaren och hade det bästa framträdandet.
dock värkade hon helt väck när hon tog emot sitt pris. Dessutom hade hon jävligt udda men snygg outfit!


Vänskap är som spår i sanden. Det måste ideligen trampas upp.

min äckliga visdomstand har tagit över mitt liv just nu. satan vad ont jag har, tror jag har lyckats fått feber också. så har legat hemma och kurerat idag. hoppas fan jag mår bättre i morgon för då ska jag till arbetsförmedligen på ett möte där innan de måste jag ha styrt upp mina arbetsintyg från dom olika ställerna.
jaja however nu ska jag lägga mig ner och kolla på en film hade jag tänkt. later

juste och om jag mår bättre ska jag med hanna upp och agera häst skötare när hon ska hoppa. kan vara kul vill klappa lite på bazze


Godnatt


kan nog vara det läskigaste jag har sett i hela mitt liv, iaf live. Eller nej, detta bräcker nog fan det mesta

ps. Tack för igår och för att jag har världens bästa släkt. Det var helt fantastiskt kul!

Höststädningen






resultatet. okeej jag vet att de inte finns några bilder på mig in action. Men jag hjälpte faktiskt till. promise

åh herre min skapare

Satan. idag mår jag som jag förtjänar. Som en påse skit nämligen, det var länge sen jag mådde såhär dåligt. Men tackar gud för att jag har världens bästa mormor och morfar, Har varit där hela dagen degat blev bjuden på pizza och sedan tagit en pw i soffan. men nu är jag åter igen hemma. ska bjuda på en bild bomb lite senare när jag har laddat in alla bilder.


HALLOOOWWEENNN

Nu är vi klara med höst städnigen utomhus krattat heeeela tomten med släkten på pappas sida, hur mysigt som helst.

Men nu är jag redooo för halloweeen feekke med den andra delen av släkten  LAAAAAAAATer



åh vad glad jag är

Städningen har gått mycket bra, över mina förväntningar. Städat badrummet plockat in och ur och in i diskmaskingen, nu har jag tagit en paus.



förbereder mig sakta men säkert inför halloween ikväll, har iaf kommit ett steg längre.
*målat naglarna CHECK


Ingenting röjer tydligare en människas karaktär än de saker hon finner skrattretande

oj oj. nu har jag inte haft tillgång till dator igen. har bosatt mig hos mamma i några dagar. har varit mycket skönt.
Träningsvärken blir bara värre och värre, tränade nämligen i torsdag med hanna och viktor som tränare. Ja satan vad grym han var, pushade på en till max. Trodde inte jag skulle palla så mycket som jag faktiskt gjorde. Var dock nära på att börja gråta några gånger ocoh spy ett antal gånger, men lyckades slippa det!

Igår var jag och tove hemma hos mamma grillade mashmellows i den öppna spisen och hade lite idol mys, var mycket trevligt. sen vi halv tolv rörde vi oss hem till martin softade drack lite och spelade tv-spel. var helt okej.

Och idag är det halloween fest med släkten ska bli skit kul! har lite djävulsaker som jag köpte till förra halloween men aldrig brukade så tänkte köra på det.
Nej nu blir det havregryn och storstädning av huset säger pappa. Perfekt start på dagen..?

Thailand Thailand Thailand


åh vad jag vill ha sommar nu, bara glida runt i shorts och ett linne, glassa på stranden, sola, bada. Kröka utomhus hela tiden..
Det är fan tur att jag snart ska till THAI :D


Tillfällen är ofta förklädda till hårt arbete, så de flesta människor känner inte igen dem.

Godmorgon. Aa sorligt men sant, fyfan har inte gått upp ännu. eller jo har ätit och duschat men inte kommit längre en så. Ska snart börja göra mig i ordning och glida hem till Tessie och oskar. Sen hem till mamma och sova, för i morgon är det hårdträning redan kl 9 som står på schemat. Jag och Hanna ska träna med hennes syster son. Då gäller det att prestera så man inte ser ut som en jävla bösmunk. men det blir nog bra !


Saknar faktiskt mitt långa hår litegrann..


Om du vill komma någonstans, gå nånstans

Fan redan första dagen sket det sig med gröt dieten. Men det gör inget, för vi lagade värsta middagen, fet sallad med allt man kan tänka sig i, kräftstjärtar och skagen röra + lite tatsiki till. Nu tänkte jag sätta på en disney film sen slagga, i morgon blir det pw relativt tidigt sen får ja se vad dagen har att erbjuda.

Godnatt


Disney

Helt slut efter jogging turen runt våtmarken, drog en extra runda till och med. Sen nu har jag börjat med en ny diet som jag ska försöka hålla mig till iaf i 3 dagar. ska äta havregryns gröt frukost-lunch-middag. Kommer säkert gå åt helvete, eftersom jag avskyr just det. Men man blir mätt av det iaf och de är huvudsaken..

Nu ska jag fixa i ordning mig, sen ska jag bella och pappa förbi hos farmor och farfar en stund. Sen hem och lägga mig i sängen och kolla massor av filmer. Ska nog ladda hem någon skön disney film .

Later


  
    


Seeeeek bromance

Vaknade med världens lycko rus + att jag för första gången på en månad vågade sova utan att tvn var på och nu ska jag fortsätta dagen med en fet pw runt alhagen, dunka skön musik sen blir det en riktigt stor frukost, kanske ska köra på havregryns gröt nu. måste verkligen komma i form tills thai. kan inte åka dit och se ut som en bösmunk. det fungerar liksom inte.


LATER

puss och gondatt

ny städat rum, nybäddat och ny duschad. Satan vilken skön natt jag kommer ha nu..

SLEEEP TIGHT




och de bezta av allt är att jag har mina svarta sängkläder nu, fina och så sköna asså


Det går bra nu


oh no im not nudie


Är den DÅLIG eller?


:d:D:D:D:D:D:D:D:D:D

NU HAR VI BOKAT BILJETTER TILL THAIFUCKINGLAND! SHIIIT VAD HAPPY JAG ÄR. DET SKA BLI SÅ IN I NORDEN ROLIGT. ÅÅÅÅH DETTA SKA JAG FIRA MED EN PW! HERRÅÅÅ SKA LYSSNA PÅ GLAD MUSIK OCH BARA LEEE FÖR
FÖR IDAG ÄR JAG GLAD OCH INGET KAN SABBA DET.

Det är lättare att slåss för sina principer än att leva upp till dem.

nu är jag åter hemma igen. helgen har varit mycket bra. i fredags var det bio i kista med hanna och daniel.
såg saw 7 i 3d, jag tyckte den var bra. emn det tyckte inte daniel, men skit i det.
och lördagen bjöd på en minsagt rolig kväll. med förkrök/middag hos kim där det var ett mycket blandat umgänge, men det var inte helt fel det heller. stor pub var så där, keff musik men hade kul. tur att jag var full..




och såhär bra mådde jag och amanda dagen efter



SLITET fifan vad hårt de är att ligga på topp

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!