nu kör vi PAFF PAFF

hej jag lever. har bosatt mig hos mamma i några dagar.

just nu håller jag på att packa ihop alla saker som jag ska ha med mig tills ikväll, ska nämligen på halloween fest med angelica och gänget. vi blir bjudna på mat och förhoppningsvis mycket bra sällskap! är hur taggad som helst.
ska bli skiiiitkul! men nu har jag inte tid med detta längre, slänger in bilder lite senare på våra outfits.

LATEEEEEEr

klick klick


nu ska jag hem till mamma käka middag sen ev ut på promenad annars blir det bubbelbad

               
               

fett seriös med badmössa asså


lite bilder från kalvö




Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna.

nu är jag återigen hemma från tove. blev bjudna på en massa fika och sen fick jag med mig en låda med toves mammas suuper goda skagenröra fyfan vad gooood den är !!!!! Tack maria tack tack för att du gör sån god skagenröra..

btw, börjar bli riktigt orolig över mitt beroende när det gäller lypsyl. har det med mig från när jag vaknar tills jag lägger mig ner i sängen igen. blir psykisk instabil om jag inte har med mig det ÖVER allt. igår började jag nästan gråta hos danni när jag insåg att jag hade glömt det hemma, så var tvungen att dra hem till amanda räddaren i nöden för att hämta ett.. men men något ska man väll vara beroende av.



Grattis p´rydan

nu blir det fika och firande av tove ryd. later

BTW GRATTIS HOWIE


hej hej hej monika

nu blir det mackor film och slagg. nattis

Det verkliga sättet att spilla tid är att räkna timmarna

sitter just nu hemma hos danni, ridningen gick mycket bra. fan vilken härlig natur torö har att erbjuda.
red i 1½ timme. nu ska vi äta macka och dricka te sen blir det att nana kudden. vi har lite att stå i i morgon.
gå till sjukan måste förbi på arbetsförmedligen också..


mot torö och vidare

har precis kommit hem från mamma, hunnit varit nere på kommunen och hämtat ut lite papper. nu ska jag skynda mig och byta om sedan sticka till bussen som ska ta mig ut på torö. ska rida med daniella nämligen! ska bli mycket roligt dock har jag fortfarande världens träningsvärk i heela kroppen fortfarande. jaja det går nog

LATER



Att förlita sig på sig själv är att fördubbla sin förmåga

jaha, man kanske ska ta och kliva upp ur sägen och äta något. klockan börjar ju bli mycket. i morgon måste jag ner på kommunen och fixa lite. börjar bli på tiden, känner mig en aning rastlös. trotts att de är väldigt skönt att vara arbetslös..

började precis blöda näsblod också, fan vad trevligt..


slitet men jag lever

Satan, det känns verkligen att jag har börjat bli äldre. När jag fortfarande är bakis på en måndag. men det har de varit värt.

lördagen började med en långrid tur som resulterade med att jag har träningsvärk i hela kroppen, kan inte gå normalt. however efter ridturen drog jag hem somnade drog i väg på middag hos hannas föräldrar, var mycket trevligt och god mat. drog senare iväg till joel drack lite öl, sedan begav sig jag och amanda ut och krökade. efter mycket om och men hamnade vi på kroken, krökade drog på efter fest hos någon snubbe körde hänga gubbe pumpade musik och krökade. var väll hemma vid halv åtta tror jag, men de var mycket roligt.



på väg hem. Bild lånad av Amanda


full sok e kastrull

japp jag är full, full som fan. sitter hemma hos någponn snubbe.. dricker massa öl som fan,. jag har haftr kul ikl'll suttit på krokn det var roligt. nu ska jag dricka vidrare hek då

skräckis kväll.

Hej bloggen.
jag lever oh vad jag lever sitter hemma hos hanna och kollar massa skräckisar och jag erskänner. jag har gråtit. vilket självplågeri, mhm jag vet. vi såg paranormal activity. så läskig att jag nästan sket på mig. grät gjode jag i slutet iaf. hanna tycker jag är en tönt som bölar, men kan inte hjälpa det. andar och spöken det är fan läskigt asså..

I morgon är det ridning som står på schemat hela förmiddagen lång, sen blir det middag hemma hos hannas mamma hon fyller nämligen år .

jaja nu ska jag fortsätta kolla klart filmen.

LATEr
 juste har ätit massa chips och dip så nu sitter spyan i halsen


Det sällsyntaste av allt är föreningen av förnuft och hänförelse

Tju! langade slagg hos mamma där av dålig uppdatering. gick upp kl tio kors i taket och i morgon måste ja gå upp kvar över sju. jo varför då undrar ni jo det ska jag berätta, ska till TANDLÄKAREN och ska vara där kl kvar i åtta man bara SNÄLLA, vad har jag gjort för att förtjäna detta? seriöst liksom kvar i åtta? så det blir en tidig kväll idag med andra ord. nu hade jag tänkt att plocka ihop lite saker, ska slagga hos mamma min även idag. men nu ska jag kila iväg ska runt ringvägen med mig själv. later

             

             

min önskan idag: jag vill bli snubbe


little closer

im a gringo of the army of the name jah
iam a soldier on the frontline and i talk 'bout love
im man rebel in the morning and a fox in the night
i wanna reach them blue true higher skies


relax take it easy


Man kan aldrig nöja sig med att krypa när ens drift är att flyga

shit vilken sopa jag är. hade ställt klockan på halv tio för att då skulle jag verkligen gå upp, men vad gjorde jag? same thing som alla andra dagar, snozade till kvart över tolv! alltså detta beteende är inte acceptabelt. men ska försöka få med mig amanda ner till centrum om ett tag måste jaga in mina referenser från dom olika jobben, sen SKA jag ner på kommunen i morgon så är det bara.

FYFAN VAD PATETISK JAG ÄR IBLAND.

aaa det var dumt gjort jossan.

kollade precis igenom min bilddagbok och det var dumt gjort. nu kommer jag få sova med en klump i magen..


saknar dig ibland

jag har ingen bra rubriks text så jag skiter i det.

nu är potter färdig tittad, var bra dock inte lika bra som föregångarna har varit. blir mindre och mindre magi i filmerna tycker jag och de var det som var roligt att kolla på förut. men det kanske handlade mycket om att man var mindre. vad vet jag. nu ska jag iaf sova hade jag tänkt ska upp kl nio i morgon ringa några samtal sen ev ner på kommunen om jag orkar.

men först ska jag krypa ner hos min älskling. godnatt



en bild på mig och mitt kex. miss you. saknar hårfärgen faktiskt

Jag har ingen lösning, men jag beundrar problemet.

nu har jag äntligen kommit upp ur sängen. men ska inte gå långt, bara upp till övervångingen för att se harry potter med bella och pappa.



och så håller jag även en extra tumme för therese & oskar i morgon. vore super duper om du hamnade i nynäs<3

gooood moooring

försov mig i vanlig ordning. ställde klockan på tio, ja när vaknade jag? joo kl halv tolv som alltid. blir så irreterad, nu ska jag iaf upp och ringa ett samtal, duscha och äta frukost. idag SKA jag städa mitt rum, det behövs... mina dammråttor är inte "råttor" längre dom är strörre en min katt oskar liksom och då är det rätt illa.

nu ska ja pumpa denna två gånger till sen är det sängen


god bless the broken road

nu har jag städat och fixat, sen passade jag även på att gå igenom en stor sopsäck med nytvättade kläder som vi inte har tagit hand om hittade massor av saker som jag helt och hållet hade glömt bort att jag hade..





Så hittade jag även denna t-shirt, ett kärt minne. Undra varför jag har en sån t-shit hemma

Finally

shit och gud, nu har jag fixat till bloggen lite. den såg alldeles för taskig ut, nu ser den lite bättre ut iaf. ska bara fixa så allt blir lite bredare, men får bli en annan dag.

Kom på mig själv idag när jag satt och kollade igenom lite film tips att jag inte har sett den sista harry potter fullblods prisen . så laddade ner den med en gång och blev precis klar, så det ska jag roa mig med efter jag är klar med tvätten som jag fortfarande inte har påbörjat med. FAN vad slapp jag är..


Folkets längtan efter frihet kan i det långa loppet inte slås ner. Den komer att leva och segra till sist

hemma från haninge nu, skulle inte handlat något idag egentligen, men kom hem med ett par svarta jeans som satt som en smäck och även en spetsklänning, rätt shyssst. donken blev det också, sen även tortelini i ost sås så en mycket onyttig dag har det varit. i morgon blir det en LÅÅÅÅÅNG pw asså.

juste har klippt av mig håret också paff paff paff, vart korrrrt



baujs

ny duschad ätit frukost. nu väntar jag bara på att kl ska bli 15.00 då ska jag ringa ett samtal, sen blir det handen med amanda ska äta på donken. det var tydligen inte igår enligt amanda och de håller jag med om..

later



tussilago

idag har jag varit dukitg. varit på arbetsförmedligen och skrivit in mig där. gick bra fick prata med en fett skön snubbe som guidade mig igenom hela processen tack. sen fick jag gå in i ett rum och prata med någon dam som berättade hur allt kommer gå till väga senare. så passade på att boka ett möte fick även ett telefon nummer till en kille som söker en butiksbiträde så tänkte ringa honom i morgon..

just nu sitter jag hemma hos hanna, har käkat pasta carbonara med henne och emelie.  nu kollar vi ph och jag fattar absolut inget alls.

hej

jag gillar bajs det gör amanda också

Livet är antingen ett dristigt äventyr eller ingenting






nu blir det film och frulle

klick klick

hej bloggen. fortfarande sjuk, har fått sova på liten yta i min säng igen.. oskar täcker fortfarande halva sängen, så idag har jag ont i min rygg väldigt ont i min rygg. har laddat ner dum dummare och greenberg så hoppas dom kan få mig att piggna till lite.

stackars mig

jag har feber så det är väldigt synd om mig i dag. hade hela 38.3 graders feber. amanda sa att jag skulle ta tempen i stjärten men i vanlig ordning så lyssnade jag inte på vad hon sa.

pw bör man annars dör man

rise and shine. nu är jag vaken snart påklädd och har ätit frulle. så nu väntar en pw med tewsan trotts att jag har fett ont i magen. men det hjälper inte att man ligger hemma och gnäller för det.
Natten var relativt bra, förutom att katten min har legat och hostat och nyst hela natten och snarkat dessutom. han blir bara sjukare.. nu har ja inte tid med detta.

       

min katt är en egoist

ja det stämmer. alltid när jag kommer ner till mitt rum när han väl ligger i mitt rum, ligger han över heeeela sängen. så jag får försiktigt lägga mig allra längst in emot väggen och eftersom jag lider av klaustrofobi kan jag inte ligga längst in emot väggen. men är illa tvugen, annars går oskar i väg med ögon som skulle kunna döda. sen får jag stå ut med att han ALLTID ligger och juckar emot sängen, gnider sina tassar emot min arm sen juckar ner emot täcket. men eftersom detta har pågått i 14 år så har jag vant mig. bortsätt från de är han världens bästa skithög




fast just nu är han sjuk, hostar och nyser hela tiden. så får hämta papper var och varannan timme och be honom snyta sig.


film film film

har precis sätt klart på i love you philips morris. bättre en jag trodde. man är ju van att se jim carry i riktigt sjuka filmer. den var bra, men för gay för min smak, men det är ju de filmen handlar om. gay gay gay gay. men skön bra handling.




nu håller jag på att ladda hem district 13 verkar skön.

 


Kärlek utan genkärlek är som en viktig fråga utan svar.

hemma efter en rätt lång pw med amanda och tewsan. nu väntar jag på maten, sen ska ja och pappa kolla igenom massa kvarteret skatan avsnitt. ikväll hoppas jag på en bra natts sömn.


puss hej hejehj

kan varit den värsta natten på länge. satan somnade vid fyra, låg och vred och vände mig heela morgonen. fan skulle jag ge mig in på att se den där filmen. nu är jag vaken iaf och ska snart iväg på promenad med amanda.
först måste ja äta.


DUMMaa

dumma dumma dumma mig. laddade ner case39 för den låg på topp tio listan så tänkte ju denna kommer vara bra, för handlingen lät väldigt intressant. det jag hade missat var att de var en skräckflim. vanligtvis kan jag se skräckfilmer utan att bli rädd( inte för att skryta ) men den här stängde jag av efter 50 min.. det gick inte att kolla klart på den. fyfan vilken äcklig film. faan. så nu har jag laddat hem kvarteret skatan säsonger som jag ska se nu och förhoppningsvis somna till . "god" natt.

lite funderingar

blir verkligen trött på människor ibland och deras agerande, gör dom vissa saker i brist på uppmärksamhet eller vad är grejen? snälla var er själva got dam it istället för att låssas om att man är någon annan. be your fucking SELF...
sen kommer man ingen stans med att gå och grubbla på saker, berätta hur det egentligen ligger till istället för att hålla det för sig själv. det blir bara värre om det inte kommer fram och inte berättar hur man känner. men men sånt får man leva med. jag blir bara irreterad och riktigt besviken..

nej nu orkar jag inte lägga ner mer tid, det är inte jag som mår dåligt utav det.
nu blir det case 39 sen slagg.

godnatt fuckers.

 

Konsten att tråka ut är att berätta allt.

mår illa, tryck i mig en pizza. åt ävenfast jag höll på att spy det får jag sota för nu.

igår var vi på torö och krökade i någon fett soft lokal. Hade kul mycket kul, mycket dricka och skönt folk, fick även testa på att vara dj fett soft. jag och amanda skötte de rätt galant. ramlade i en trappa också i jakt på mat. det får jag sota för idag, blåmärke på knät och armen. men det var en mycket skön kväll!







Höheas.e

lever, piggare en förväntat. snart ska vi gå och avnjuta oss en pizza sen hem ladda in alla bilder från igår. måste ta mig till hanna för att hämta alla mina saker. nu ska vi kila.hejinf


Lär som om du skulle leva för evigt. Lev som om du skulle dö i morgon.

fixad och klar, de var på tiden. Drar till daniela och dricker bärs nu. hare nice

PEACE..



fian

Nu har amanda åkt, äntligen!. neeejrå. ska fixa i ordnign mig och sedan ta farsans öl han har i kylen seen får ja se vad kvällen har att erbjuda.¨

pussis.


känner mig så oerhört sexig. biggestyjani

long kiss godnight

vi vaknade vid halv två, så nu har vi ätit frukost, ska snart hoppa in i duschen sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. är rätt seg och känner mig lite halv krassligt. ska ev till haninge med daneilla. i morgon är de lokal fekke på torö. det ska blii jääävligt kul!

later


pusshej



ätit massa popcorn chips och druckit saft. och snart är Get him to greek klar. så då ska vi se den.
sov gott, ja mår illa


Godnattis

Nu ska jag sätta på det nya kenza/tyras show i inväntan på att amanda kommer hit, hon ska lägga slagg här.
blir popcorn och filmen salt. blir soft. Neej nu blir det tv. LAter


hej hej ja är inte på humör

bloggtorka typ. är trött, sov hos hanna i natt. vi hade frukost mys och kollade film. på måndag ska ja ta tag i mitt liv verkligen! då ska ja börja söka jobb på riktigt . LATER

elvis i glada hudvik

kan vara de bästa programet som har gjorts. Herregud vad glad man blir av att se det. skrattar så tårarna sprutar i mellanrum.. dom bjuder verkligen på sig själva, kör sitt race för dom älskar de så mycket! thats the spirit

                  

Pontus asså

"tja vi behöver ett kök och det är jävligt snabbt"


onsdagar är bra dom

jag älskar onsdagar det går såå mycket bra på tv då. först

*  2½ män
*halv åtta hos mig
*arga snickaren
*Berg flyttar in
*välkommen åter
*kungarna av tylösand

                                                   


ny dag nya möjligheter.

TJena. Dagen började med att hanna kom förbi käkade lite frulle med henne planerade thailand, drog med henne till tåget och sedan till elon och hämtade ut mitt hm paket, där de låg en svart skjorta och ett par skinnleggings.
Efter det hamnade jag hos mormor och morfar, busade med vovvsingarna coh somnade i soffan, käkade raggmunkar med bacon och lingonsylt och nu är jag hemma. och ska vänta på att kl blir halv ett för då kommer hanna förbi och plockar upp mig. ska nämligen sova hemma hos henne i natt, upp tidigt pw sen in till flempan med amanda, ska shoppa lite och klippa mig! vilket verkligen behövs.


Everywhere



Come along baby
We better make a start
You better make it soon
Before you break my heart


Shit vad jag längtar till sommaren .


IDAG HÄNDER DET

DESPERATE HOUSEWIFE BÖRJAR ÄNTLIGEN IGEN!!! SHIT VAD GLAD JAG ÄRRRRRRRRRRr


Alla lärare kan förklara vad de förväntar sig av oss. Men en bra lärare väcker våra förväntningar på oss själva

Har gått en fet pw med amanda precis, det var den längsta på ett bra tag. Säkert tre mil på riktigt. Nu ska jag äta lite sen kolla lite tv. tänker inte röra mig utanför huset något mer idag.

Tröttheten tar över.


sov gott och natt


Höll precis på att bli uppäten av Kroken, men nu har jag gett honom en omgång så vi är kompisar igen. tur det


Herregud vilken nostalgi tripp

                              

Gud vad det här videoklippet väcker blandade känslor. Det var en mycket bra tid i mitt liv, satan vad mycket vi har gått igenom tillsammans. Glädje hat sorg, ja vi delade allt på den tiden. Det var skönt att veta att man alltid hade någon att gå till när man mådde som dåligast, en trygghet som vi hade hos varandra. Ävenfast vi tappade kontakten så visste vi endå att vi var ett samtal ifrån varandra. Nu har jag hittat den tryggheten hos andra människor som står mig nära. Men det var en bra tid som man längtar tillbaka till när man ser denna film.
Det var ädel & Jous genom vått och tort.

pw med fader



DUUUDE

bärs och ullared sen pw med fader. BRB

Lunch time


nu duschad och klar, nu ska ja ner till centrum och möta amanda later!

No women no cry

vad less man kan bli på vissa människor. men sånt är livet. nu ska jag fixa lite mat och kolla resor till thai.


gotenmorgon v'rlden

Har varit vaken i en timma nu.Har egentligen ärenden att göra, men är på tok för trött för det egentligen. Så väljer att ha lite kvalite time med katten min..


Funderar dock på att slänga ut honom, för han ligger och snarkar och det stör mig..


Det som inte tål att skämtas med, det förtjänar sällan att tas på allvar.

" en hälsning till dig från mig. Hoppas du mår bra, jag mår sisådär. Du fyller år idag tror jag/ vera"
Ett grattis kort till pappa från min gammel mormor på 91baarre hon er så söt.



Tur ute i skogen med Dibban.


Doggisar

Lite bilder från hundpromenixen i fredags.





Godmorgon världen

Har äntligen vaknat till liv typ, varit i koma hela dagen. Gick upp ur sängen första gången vid halv sex tror jag. Drog förbi hos martin kollade upp thailands resan, men kunde inte boka eftersom daniel aldrig kom..

Igår var det tjejmiddag hemma hos Amanda var rätt trevligt, god pizza gjorde vi och drack gott. Kvällen slutade ju inte så bra dock, tjaffs tjaffs och tjaffs, så drog hem och sov ist.. Orkar inte skriva mer idag slänger upp lite bilder från igår.






Kan vara den äckligaste bilden jag någonsin har skådat

puss och rkrram

stress stress stress. har precis kommit ut ur duschen. nu ska ja i panik slänga på mig kläder sen dra och handla emd amanda. sen invänta att flickorna kommer till amanda ¨på middag.
igår kollade ja poå match, hinner inte skirva mer nu. fett stressad. emn jag lever iaf!


Det som ligger bakom oss och det som ligger framför oss är bagateller i jämförelse med det som ligger inom oss

Sådär vaken med tuppen, nästan iaf. Har sovit som en kung i natt. Inte vaknat en enda gång, har varit hur skönt som helst. Nu ska jag hoppa in i duschen äta frulle, städa mitt rum, ut med vovvarna sen ska vi upp och kolla på Davids fotbolls match uppe på kvarnängen kl 8. Deras final match, så vinner dom eller spelar oavgjort vinner dom serien. Så klart man måste upp och kolla. Har aldrig sett någon match han har spelat. Eller jo kanske när han var mindre ( men då var de mest flumboll)

However LATER

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!