lite rubriktorka

Kenzas/Tyras show vad faktiskt över mina förväntningar. Kommer garanterat följa den.

Glassen den var inte alls så god som jag hade trott att den skulle vara, men var tvugen att tröst äta den för att jag blev så ledsen att den vara äcklig, eller som mormor hade sagt " mindre god".

Nu väntar sängen så sleeep tight.




Full glad och fjantig


Smaskens

Blev inge idol tittande hemma hos hanna, stannade hemma med pappa och kollade på: Robert Gustavsson sveriges roligaste man. Aa vilken karriär han har gjort..  Men nu ska jag sätta mig ner framför datorn och titta på premiären av Tyras/Kenzas show och se om det är värt att följa. Med mig till sällskap har jag Ben&Jerry's Strawberry Cheesecake som jag ska mumsa på.


Ber om ursäkt



Jag hade tydligen läsare som jag inte hade en aning om att jag hade. Så nu tänkte jag passa på att säga, läs min blogg med en nypa salt. Allt jag skriver menar jag inte. Är en väldigt ironisk person. Så förlåt för mitt uttalande i det tidigare blogg inlägget. Ber om ursäkt. Men som jag skrev, läs allt med en nypa salt..


Hejhopp

Hemma efter en hel dag hos Tove. Har bakat muffins med Tove och Zandra, dom blev mycket bra. Sen drog jag och Amanda en snabb pw och nu är jag hemma. Ska slänga i mig mat och dra mig hem till Hanna för att äta popcorn och kolla på idol.

Jag älskar arbete. Jag kan sitta och studera det i timmar.

Hade ju egentligen en frukost date idag på morgonen vid tio. Men eftersom det gick en så bra film i går så låg jag vaknen till halv fyra (jävla nicole kidman). Vilket var mycket dum, för då missade jag frukosten. Men nu ska jag rycka upp mig. Slänga i mig frukost och bege mig hem till Tove för att baka. Sen vid tre tiden kommer Zandra C till tove och fikar med oss. SKa bli mycket trevligt!


Somnade förövrigt med sminket fan vad fräsch.


Nu ska jag och ben and jerry's lägga oss i sängen och kolla rulle.


Mitt älskade hjärta.

Ja herre min gud.

Nu har vi ätit öppnat paket och fikat klart. Middagen var mycket uppskattad. Lyckades med allt förutom pajen, det vart inte bra. Den såg inte bara flummig ut utan den smakade även inte alls gott misslyckades tom med vaniljsåsen, hade alldeles för mycket mjölk i.. Men så kan det gå..

Lite bilder från resans gång.




Aa här är pajen.. Ser med ut som en pirog med något vidrigt innehåll.





slut resultatet, var godare än vad det såg ut.

Sen spårade det när min bror fick tag på kameran.. (Varning för känsliga tittare)





haha

Nu är pajen klar och herregud vad ful den blev. Tänkte en paj kan man inte misslyckas med men hahah det ser ut som samhall har stått och gjort den. Tur att jag inte har bjudit hem kungen och drottningen ikväll. Nu ska jag fortsätta med potatisgratängen och köttet. Slänger in bilder lite senare på!

Önska mig lycka till!


tjickabom

Nu ska jag och david kila ner på stan och se om vi kan hítta någon spännande till pappa. Han ska ju få en tatto av oss men ska hitta något mer. Sen ska vi dra oss vidare till willys och införskaffa oss middag och efterrätt. Hur det kommer gå aa det blir spännande. För ingen av oss barn kan laga mat. Men men tur att de finns kokböcker. LATER



Svamp/ruffs filla. har hört att de är inne.


Grattis världens bästa pappa!

Hurrahurrahurra




Godmorgon

Vaknade nyss, sovit riktigt bra inatt. Somnade som en stock efter jag stängde av datorn och tvn. Kors i taket.
Har varit ledig i två veckor nu snart, har varit mycket skönt. Men satan vad rastlös jag är.. I morgon måste jag styra upp lite saker, städa mitt rum? skulle jag ha gjort igår men det blev ju inte av, så får se till att göra det snart. Nej nu ska ja hoppa in i duschen och kanske våldgästa mormor och morfar.




"blodförgiftningen"


Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon

Har gjort lite nytta nu på eftermiddagen, gått en promenad med amanda. Drog sen hem till hanna och byggde ihop hennes fina soffa som blev mycket bra! Sen åt vi en utsökt middag. Stuvade makaroner och falukorv ala Jossan aa och lite Hanna. Nuu ska ja kolla massa tv sen soova. I morgon är det städning i mitt rum. Tallrikar halv ätna mackor ligger överallt och de är inte okej!


Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp



Nu ska vi äntligen iväg på en pw som jag har väntat på hela dagen. Sen blir det middag hos hanna och så ska vi inviga hennes nya soffa som kommer hem till henne idag. Blir idol också! men nu måste jag rusa.


Jag är inte frisk



Ja fråga mig inte, men det gick rätt hett till.

trött trött trött

min hypokondri har tagit över mitt liv. Nog för att jag tror att jag är sjuk hela tiden men igår slog den rekord. På mindre än ett dyng hade ja feber halsfluss höll på bli blind såg suddigt och sist med inte minst blodförgifting. Alltså jag måste söka hjälp innan detta spårar totalt. Men att jag höll på att bli blind igår det är faktiskt sant. Jag och amanda satt hemma hos morsan igår och kollade på tv, när jag plötsligt började se snuddigt, snuddigt som fanken. Tänk er när någon har tagit ett kort på er så fastnar blixen i ögat en stund. Så hade jag i en halv timme och det blev bara värre och värre. Hjärtat dunkade i 180 och jag höll på att svimma. Så ännu en kväll har jag ringt gråtandes till min mor. Hon måste tro att jag går på syra eller något. Sen efter att ögat blev lite bättre jo vad upptäckte jag då? JO att hela min handled var alldeles blå (blodförgiftning) trodde ju jag såklart men amanda konstaterade att det var ett blåmärke. Men jag står fast vid att det är blodförgiftning Så undra vad som händer här näst. Tappar väll huvudet.

                            


Det är fult att tjäna pengar, men fint att vara rik

Fyfan vad jag inte är i fas. Jag hatar allt snack om depp hit och depp dit. Men nu känner jag verkligen att aa kanske inte mådde så bra som jag trodde att jag gjorde. Eller så är de bara en period jag har kommit in i. Låg fan och bölade hela natten igår utan någon som helst anledning. Men i dag känner jag mig lite bättre. Ska möta amanda snart vi ska göra lite ärenden på stan. Prata ut lite. Sen ska jag med hanna upp på hopp träning och slava lite. Kan vara skönt att komma upp till stallet. När hanna alltid har snackat om att hon tycker de är så avkopplande och att man glömmer bort problemen man har när man sitter på en häst har jag alltid tyckt de har varit skit snack. Men gud vad skön det är, man glömmer bort allt precis allt. Räcker med att bara borsta hästen så kopplar man bort allt. Ja ja nog om detta .

Later nu ska ja äta.


Jättekanin

har fortfarande inte blivt en människa ännu. Mår som en påse skit, verkligen. Så nu ska jag ropa på john blund och hoppas på att han kommer hit och söver mig. godnatt

Vi vill gärna vara oss själva men också som alla andra. Lustigt nog lyckas vi bäst med det senare

Jag mår som jag förtjänar. Men det gör jag varje helg så är rätt van. Igår var de kalas för mormor mycket mysigt, fick så fina saker så. Efter det drog vi vidare till Miska ocoh förade lite innan storpub och satan vad kul det var igår! Dansade benen av oss. skit kul.
nu orkar jag faktiskt inte skriva mer är helt slut. tjena..

       

Tjofadirittan

Har varit ute på en ridtur med hanna, gick bra som vanligt! När jag sitter uppe på hästens rygg brukar jag fantisera om att jag är en cowboy som galopperar efter skurkar och hanna som alltid rider framför mig är den dumma skurken som har rånat banken i min stad. Så det är min uppgift att rida omkull henne och ta tillbaka pengarna. Idag var jag riktigt nära, men nästa gång ska jag lyckas.

Jaja nog om pållarna, Nu ska jag hoppa in i duschen fixa i ordning mig sen ska jag hem till mormor och morfar för att fira mormor som fyller år. Det ska bli mycket trevligt. Efter det ska jag kröka och ikväll blir det nog storpub som det ser ut.

Nej nu måste jag rusa. HejingT


godnattfifan

Nu är jag hemma i säkerhet igen. Filmen var riktigt bra. Skön som fan. Han bill skarsgård spelade en mycket rolig roll. En ung kille som har aspberger, som är ett riktigt kontroll freak. När hans tillvaro helt plötsligt vänds upp och ned

                             

men nu är jag så trött så ska lägga mig ner och sova. LAter

nu känner jag mig som en ny människa





ny duschad, målade naglar, klippt tånaglarna och borstat tänderna. Nu är jag redo för bio!

Bortkommen.

Jag vill komma bort jag vill rymma skynda flytta jag vill inte synas. Jag vill bara leva livet som jag drömmer om, vill inte se det som jag ser nu när jag ser mig om. För denna världen blir den blir sämre för varje dag som går. Så jag vet ärligt inte hur mycket mer jag förmår. Jag är en tänkare och för en sån så blir problemen bara hemskare. Det känns så. Jag har hittat mycket som jag vill ha vänt på. Männiksor och tankesätt som jag får rätt på. Men har även hittat mycket jag vill ha resept på, hur man kan vara glad när livet varit kefft så. Jag får fortsätta leta prova ingredienser och mått storlekar på olika saker så kanske nått blir bra. Men tills dess är jag vilsen i stockholmsstad.

      

Varje framgångsrikt företag kräver tre män - en drömmare, en affärsman och en skitstövel



Idag känner jag mig lite skev..

Fan vad Fräss¨sssssssh



Känner mig så fräsh just nu! Skitigaste håret ever, inte bortstat tänderna på ett dyng och japp har haft samma tröjja på min i två dagar. Fifan, men nu kan ja inte vänta längre måste springa upp till duschen.
Men har inte varit  hemma förrns nu, liksom


För att jag faktiskt saknar dig!



PUSS!

i rymden finns inga känslor

Idag ska jag Hanna och Amanda in till kista och kolla bio, ska bli kult! Ska käka sig lite där innen, äta popcorn och bah hänga du vet. Nej nu väntar tvätten och så ska ja fortsätta min kur med silvershampoot!

Om rykterna stämmer så ska stor pub vara öppet i morgon? Kanske man ska dit en sväng.


Har inget vettigt att skriva, så skiter i det.

Idag är jag trött, riktigt jävla trött. Är mörbultat i hela kroppen, varför? Ja det har jag ingen aning om.


Swiiiiiiisssh




Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut

Idag har jag Tove Hanna glassat runt på ringvägen, testat på träningsgrejerna som finns påvägen. Sen hann vi även njuta skapligt i solen! Var länge sen man kunde i gå i bara linne och svettas skapligt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och iväg på äventyr.

Men först ska jag bjuda på en bild bomb tror jag
















Sleep tight fuckers




Nu har jag plockat ut en hel del bilder till min fotobok jag ska göra. Tänkte köra en back in the days bok , men kände nej fan ska göra en fest bok i stället. Med massa sköna fest bilder aa från både dack in the days men även nytagna bilder. Den kommer nog bli grym när den blir klar.  Men nu väntar sängen. Så godnatt


En helt vanlig kräftskiva med en helt vanlig släkt



Bättre släkt en min får man leta efter

Nej undra som flundra om katten är en fisk

Funderar starkt på om jag ska gå och lägga mig, ska upp tidigt i morgon gå runt ringvägen med Tove och Hanna, sen har jag lite mer saker att stå i.




En låt som väcker mycket känslor!

paffpaffpuff

nu har jag suttit med silvershampoo i håret och hoppas att de blir bra nu! En flaska kostade fasiken 186 kr.
Idag har jag varit och hälsat på min kära gammelmormor ätit pankakor har vi gjort och bara pratat. Alltid lika trevligt, men i dag var hon en aning groggy.


En fanatiker är en som fördubblar ansträngningarna när han glömt sitt mål







Nu säger jag Godnatt och Sov gott! Men först lite Californication

Före/Efter

Resultatet blev sådär, typ gulguld i botten. Men det får man räkna med, ska ner till stan i morgon och köpa silvershampoo och hoppas på att resultatet blir lite bättre.




 
gult men med lite silvershampoo löser det de mesta! paffpaff

Hon som skrev detta till mig, vill vara anonym

a tog kort på min fitta idag,vill du se

ja doppa den i mjöl

k

först

så den blev lite vit

som flyttninga


Det sviiiiiiiiiiiider


Sitter med hårfärgen i håret nu och de svider satan! hoppas det blir bra, men om jag gissar rätt kommer botten blir gul. ´Men vafan gör det?! Det är ju bara hår. Bara påt igen om det skulle bli pissdåligt.


Amanda Keffast i världen Gardelin

eftersom min vän är helt retarderad så drar jag iväg utan henne!

kött fifan

Att kliva upp ur sägen var svårare sagt än gjort! Har inte kommit upp ännu. Men nu ska jag kämpa mig upp duscha och klä på mig. Sen ska jag och Mary Amanda dra ut och plocka svamp och sen färga mitt hår..


tja de är inte lätt när de är svårt


Ofta har vi ingen tid för våra vänner, men all tid i världen för våra fiender

Tröttmössa det är vad jag är. vaknade kl halv ett. har varit förbi och ring om interjuven jag var på för några veckor sedan. Nu väntar jag på amanda, vi ska färga mitt hår. Måste färga utväxten! Återkommer senare med resultatet! LATER



charmig bild från i helgen hos hanna

Se på fan

kollat klart på valvaket med farsan, gick ju inte som planerat. Men vad gör man, är inte så insatt i det där och kommer inte bli det heller..
Helgen har varit soft, har krökat krökat och återigen krökat. Men har beslutat mig för att sluta dricka nu, det spårar för mycket. Får snefyllor hela tiden. Så nu får det vara nog! Legat hemma bakis hela dagen. Vaknade kl kvart över tre kämpade mig upp drog till via röstade och köpte hem pizza till hanna. Nog om detta orkar inte skriva mer. godnatt


hej

hej hanna, du är så söt. du är så snäll. det är så kul att du sitter brevid mig just nu. har så kul med dig. tack för ja har så kul meddig. jag skrattar med dig. gråter med dig älskar med dig. tack hanna tack tack hanna
du har söta öron söta tår. sött hår! ehela d är så söt.  eller har inte sett hela dig. men halv dig..
tack för jag har fått sett dig

give me freedom give me fire

Fy fan vad dålig jag är på att laga mat! Har precis försökt mig på att laga omelett, för det tänkte jag skulle vara enkelt och gott att laga. Men det var svårare än jag hade tänkt mig. Jag känner såhär att man inte kan misslyckas med en omelett men det gjorde jag. blev tillslut äggröra ist.



Såhär skulle den ha sett ut enligt recepten.se



Ser inte full lita delikat ut. Men den gick ner iaf, som tur var

Var tid har sin tid

Så gick det med pw paus. Angelica skrev precis och frågade om vi skulle ut och gå och det är väll klart att jag ville det. Så nu ska jag slänga i mig lite havregrynsgröt sen dra iväg och möta henne. Ikväll står det film och godis i massor på schemat. Jag Hanna och Amanda ska softa hos Hanna.
Nej nu har jag inte tid med detta magen kurrar i 180.

PEACE


En bild som tilltalar mig väldigt mycket



Tack för att du är en sån bra vän!

Fy tusan vilken härlig start

på mitt nya liv jag har inlett med. Har gått runt ringvägen varje dag. Har till och med varit ute och sprungit, har köpt nya löparbyxor och ätit havregryns gröt för första gången i mitt liv och verkligen tyckt " tjaa det var inte så dumt trotts allt" dock hade jag en liter socker på men det blir de snart ändring på!



Lite bildbevis på att jag faktiskt åt den också !


frustrerad.

Det är vad jag är just nu. Men ska ut och ruska av mig det med Tove snart. Hejdå


De enda människor som hävdar att pengar inte är viktiga är de som har så mycket att de är befriade från den obehagliga bördan att behöva tänka på dem

Lite smakråd från dagens köp. Är så stolt över mig själv att jag ens hittade något, Jag som hatar att shoppa. Dagen avslutade jag och mormor på en italiensresturang, med pasta carbonara. Ja jävlar vad god den var!





Rosorna var en lite bonus från sossarna, Tack


rise and shine

Sådär uppe med tuppen. Tja det kanske var att överdriva, men är uppe och är pigg. Idag blir det farsta med min mormor, ska handla skor löpar byxor och halsduk och lite annat kraffs. Men nu har jag inte tid med detta. Ska hoppa in i duschen. Slänger ev upp en bild på det jag fick med mig hem sen.

SMELL YAH



Pigg och fräsch, niii. Somnade med sminket på, skit bra!

Nu kastar jag in handuken, godnatt





Mycket bilder från London, men det struntar jag i. För det var bra tider, då vi var en stor lycklig familj.

Lite tankar såhär på kvällskvisten.

Kom att tänka på att jag har nog aldrig mått såhär bra som jag gör just nu. Känner ingen sorg överhuvudtaget, lite ångest över att tiden går så snabbt och att jag börjar känna mig gammal. Men bortom det, så känner jag mig så himla glad. Har äntligen börjat stått på mina egna ben, känner inte det där beroendet av någon annan än mig själv. Kan faktiskt inte minnas när jag mådde såhär bra. Måste vara 2006, då jag inte visste vad kärlek var, innan den första kärleken, när det var helt främmande för mig. Det var en mycket bra tid. Det är förrns nu jag har släppt alla känslor om kärleken, den känns just nu bara överskattad och som bortkastad tid.Nu vill jag bara vara "fri" göra det jag vill, lägga mig när jag vill, festa när jag vill, åka i väg när jag vill utan att någon ska stå ivägen som det ofta blir när man är tillsammans med någon. Bygga upp mig själv på nytt, ta reda på vad jag vill göra med mitt liv. Ensam är starkast, ja till en viss del stämmer det. Men det är klart det finns stunder då man skulle vilja ha någon att krypa ner hos som säger, det löser sig, vi klarar det här tillsammans. Men som tur är har jag min stora krokodil som jag kan dela min säng med. Ett liv som singel är inte så dumt trottsallt och de var fan på tiden att jag har kommit underfull med det. Nu blev jag sådär djup igen.. Så nu slutar jag innan jag börjar skriva något mer skit.

           


Kärlek är den märkliga förvirring som drabbar en person på grund av en annan person

Åter igen hemma från en två timmars lång pw (powerwalk) med amanda. Det börjar kännas skaplig i benen, speciellt i höfterna. När jag äntligen kände mig riktigt hälsosam vad serveras hemma då? Jo kebab kött och pommes! Kändes ju verkligen toppen bra. Tur att det är powervalk i morgon också.



06 ja då var man smal och fit. Gemfört emot nu.


Robert gustafsson alltså

" blondinerna har en kromosom mer än hönorna, men det är bara för att dom inte ska skita på golvet"

Megan fox

        

Att hon blev utsedd till världens sexigaste kvinna, det var ju inte direkt någon nyhet. Kan inte komma på någon annan som ens är i närheten av att slå henne. Aa möjligtvist Eva Longoria, eller Jessica Alba. Men ändå så är dom så långt ifrån henne.

Viss kärlek är som vinteräpplen, mognar sent och håller länge

vaknade kl 11.05 av ett sms av morfar där det stod " jag är utanför och väntar nu". Just jävlar, skulle ju ner och fixa presenter till mormor. så kastade mig upp klädde på mig och sprang ut till bilen och brummande ner till centrum. Hittade två riktigt fina presenter som hon kommer bli mycket glad över, för hoppningsvis. Kommer bli mycket bortskämd på sin 65års dag. Men det är hon värd. Efter det drog vi till alporto käkade en pizza. Sen drog vi ner en snabbis med alla 4 hundrar till norvik och nu ligger ja hemma i min soffa igen.

                              


nu ser jag verkligen fram emot hösten



Bilden är tagen i London whay back in the days. Tagen av mig faktiskt

Höll 16-årig flicka i bur - som sexslav

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7780342.ab


Jag menar, det kunde ju ha varit mycket värre. Fan lite ska hon väll få tåla. Hon hade ju faktiskt skrivit på ett kontrakt.
"Jag vill ha riktig hård master. En som inte fegar ur". Jag menar, det  ända som verkligen var sjukt det var att han kissade på henne. Hon ville ha någon som inte fegade ur, han fegade uppriktigt sagt inte ur.


lite liiite gladare.

nu har jag styr upp det någelunda. nu är det bara länkarna som är åt helvete!
men det får vara sådär sålänge jag orkar fan inte styra upp det idag. ska kolla film och försöka sova nu!

så smell yah later!!


fittabögkuk

löser sig inte detta nu slänger ja den här bloggen åt helvete!
fattar inte ens varför jag har gett mig in i det här.

sug kuk allihopa!

Alla pratar om vädret och ingen gör något åt det


brun/svart/orange


blont/guld/flammigt


fjortis/fjortiskatt/wannabe modell



tjenixen

lite bilder från när vi var hos mig i fredags.








run run run bitch

på med joggingskorna, nu är de alhagen som väntar! later

Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag




ja fyfan

oh satan, nu har ja äntligen kommit hem från en riktigt jävla lång powerwalk med amanda.
vi gick runt två timmar och 30 min och de känns vill jag lova.. kommer sova så himla gott i natt. men först ska ja slänga i mig lite käk borsta tänderna och kolla lite solsidan tror jag.

i morgon hoppas jag på ledighet så jag kan ta mig in till farsta för att handla skor. ska försöka få med mig mormor in om hon orkar och har tid. annars får ja åka själv om jag vågar.

juste! jag och amanda skulle försöka ta oss runt ringvägen när det var bäcksvart, vi kom kanske dryga 30 m in på vägen sen fick jag psykos, började fan nästan böla asså. när fan blev jag så här mörkrädd.. ja det är frågan!


nu ska ja och amanda ut och powerwalka




Kärleken är aldrig bortkastad. Besvaras den inte flödar den åter och helar och renar hjärtat

klockan är halv nio, har inte fått min middag ännu.

pappas försvar
Jag har bowlat..
men snälla de kan man väll förmedla i förtid men inte..

relax

nu ska jag försöka sova, men först ska jag och kroken sitta i skogen och mysa ett tag och lyssna på relax musik från naturen.

sleeep tight!






ett fint sms av en kär vän.


"Det är just detta personlighetsdrag hos dig som gör att jag tror att du faktiskt kan bli psykopat, trotts att mina åsikter inom ämnet strider emot det"


lack ja blir

dagens i-lands problem!

har ingen dip till mina chips, så nu tänker jag inte äta dom i protest.

FAN

slakeri

så förbannat trött. legat inne hela dagen kollat klart hela solsidan säsongen.
nu hade ja tänkt äta lite chips sen kolla mer tv sen sova. jobbe i morgon mellan 12-15 så det var ju inte sådär fruktansvärt jobbigt.




Det är bättre att vara omsorgsfullt overksam än att arbeta slarvigt.

vaknade för ett tag sen, satan vad seg jag är! amanda drog nyss hem för hon skulle ut med leo. så nu väntar ja på att hon ska komma tillbaka, då ska vi slänga i oss walla fetaste frukosten och specca solsidan.

fy fan vilken träningsvärk jag har mellan mina ben, misstolka inte, jag red igår, aa misstolka inte det heller. red på sebbe, misstolka inte de heller för sebbe är en häst, en häst. satt i en förbannad dressyr sadel och dom är icke bekväma.

" du är så duktigt sebbe, det är jag också"


En åsikt är inte nödvändigtvis riktig bara för att någon är villig att dö för den

antingen spökar det i mitt hus eller så har jag blivit paranoid.
hör steg hela tiden dunsar och allt, men sen när jag går upp och kollar läget är någon där. svar nej, är det någon som svarar när frågar vem som röjer i mitt hus, då får jag inget svar.

ja er reDdddDDdd..


LITTLE CLOSER

sitter och dunkar lite skön musik på morgon kvisten, snart ska vi ner till bolaget och köpa lite rödtjut!





you need to hide your kids hide your wife

har legat och kollat på spermaharen med amanda fett soft. nu säger vi godnat

så so long suckers!




Kom alltid ihåg att du är helt unik. Precis som alla andra

åååh suck! har tappat bort min mobil! är jag förvånad eller.. neej nej återigen neej
jaja, har iaf kommit hem från mormor och morfar, har myys så mycket med valpisen och min nyblivna favvorit mois, har aldrig tänkt på hur mysig hon är. sálly har alltid varit min stora favorit, men det är hon väll fortfarande.

nu väntar jag på att amanda ska komma hit sen ska väll vi mysa eller nått och i morgon ska jag åka till farsta och köpa skooor!






moa mulltoa

Avundas aldrig någon den lycka han ser ut att ha - du känner inte till hans hemliga sorger

har varit runt i centrum med hanna och amanda, hämtade mina skattepengar skulle handla skor men dom fanns såklart inte hemma.

nu väntar jag på att morfar ska komma och hämta mig, ska dit med david. äta kycklig med potatissallad busa med klaris!

är själv hemma btw heeela helgen riktigt jäkla skönt!






Rymdvarelser finns, men de är inte så dumma att de besöker en planet där en idiot som jag finns


hehe cam

en lugn dag på jobbet förövrigt. efter jobbet mötte jag upp angelica och någon random brud vars namn inte är värt att nämna här i bloggen.. vi gick runt lite, sen gick jag hem, åt mat och har nu camat med amanda ett bra tag. vi har sett varandra kissa jag såg henne bada hon såg när jag hängde tvätt. det var roligt!
juste fick sms av hm idag mitt andra paket har kommit och hade tänkt att hämta ut det i morgon sen ska jag köpa nya boots i morgon också! hittade ett par snygga nere i centan..




ät bajs bara

kl är innan åtta och jag är vaken! kors i taket.  nu blir det duschen sen är det jobbet som väntar. börjar kl nio idag. tjuzz


Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris du inte kan motstå

har precis legat och bölat till detta klipp. kan nog vara bland det sorligaste med vackraste jag har sett.
jag och amanda har legat i camen och gråtit i kapp så gott som! till och med de heartless tove ryd fällde en tår, redan efter 20 sekunder!



skulle aldrig kunna föreställa mig den lycka dem känner när dom återförenas med deras pappa.
hade nog aldrig låtit min fader rest ut i krig!



trött

fy satan va ont i fötterna jag har. ligger just nu i min säng och är sjukt trött.
varit seg hela dagen, sjukt trött.


ibland har jag faktiskt tur

eftersom jag har fått två av dom bästa syskonen man faktiskt kan ha!


pappa skäms uppenbarligen

mötte pappa efter jobber på willys för vi skulle handla middag tills ikväll.
så börjar jag och pappa snacka lite.

p: är du jätte hungrig eller kan vi vänta med att laga maten tills lite senare?´
J: ja med det är lungt är ändå inte så hungrig
p: bra för har lite att fixa innan
j: jaha vad ska du göra?
det blir tyst en stund för massa folk går förbi, sen när dom har passerat viskar han
p: jo jag måste se biggest loser först.

ja herre min gud.


Alla världens storheter väger inte upp en vän











fyfan

oooooooooooh blir galen. morsan stormar in och försöker sno min laddare och påstår att det är davids eftersom david har slarvat bort mammas då tycker mamma att hon har rätten att sno min laddare. min nokia laddare som jag har haft i år och dagar! men icke sa nicke de fick hon inte. utan sa ifrån på skapen.

lilla mamma min laddare tar du inte serru, för det är min. bara för david har tagit din har du ingen rätt att ta min.
så var vänlig att lämna mitt rum nu, kollar på film och vill inte bli störd.

2 girls and 1 cup tror jag att den hette. en mycket bra film som jag rekomenderar till dom flesta!

Där jag är, är paradiset på jorden

nej här med säger jag godnatt!

fuck you fuckers


5 september

ny vecka återigen, fan vad kul! i morgon ska jag på jobb interjuv de ska bli spännande, hoppas det går bra bara.

helgen har fasiken gått på tok för snabbt.
fredagen började med fotboll och öl med daniel och hanna, sen färskade hanna ut och jag och daniel drog hem till martin och kollade sista halvleken där. blev några öl och på tok försent, var nog inte hemma förrns typ aa 4.
lördagen vaknadet jag upp och var piss bakis, trotts att ja bara hade druckit drya 7 öl.
kämpade iaf in mig till haninge med amanda och daniel, fick med mig en plånbok och en bh.
drog sen hem till hanna åt tacos innan jag och amanda skulle jobba åt farsan på oldbell, var roligt som vanligt och tiden gick mycket snabbt.
sen drog vi hem till martin och satt där med ett gäng, kvällen slutade inte förrns 5 tror jag och låg vaken till halv nio. hade druckit på tok för mycket energi dryck!


what up doug

ny duschad och fräsch, det behövdes verkligen!
nu ska jag möta upp daniel sen ska vi hem till hanna kolla fotbollen och dricka lite öl. sen får ja se vad kvällen har att bjuda på

later FUCK Faces




så är det

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg.

flottt

nu har mitt paket från hm kommit, guu så spännande. har redan glömt bort vad jag skickade efter. braba
ligger förövrigt hemma hos sommarflicka, ska snart bege oss ner till tåget. hon ska till skarpnäck och jag ska hem och duscha. vilket verkligen behövs. har aaaaaaldrig haft såhär fettigt hår i hela mitt liv..
kunde tom använda fettet till min macka jag bredde i morse för smöret var slut hemma hos amanda..


ännu glöder solen

har precis beställt massa av nya kläder och de behövs verkligen.. har inte shoppat på år och dagar så tack gud att de finns online shopping. eftersom jag hatar att handla kläder, finns inget värre. lägger hellre pengar på alkohol och massa onyttigheter, men eftersom de är slut med sånt nu. nytt liv ni vet
snart ska jag möta upp sommarflicka, vi ska äta godis. haha bra start.


give me a break

nu ska jag hem till mormor&morfar för att leka med vovsingen coh hoppas på lite käääk!
later !

juste springturen gick över mina förväntningar, var ute i 50 min var av 10 min sprang jag. bra för att vara mig.

godmorgon

Man känner inte igen de riktigt viktiga ögonblicken i sitt liv ? inte förrän det är för sent..

Om du tror att du vet allt är du dåligt underrättad

nu är det te och film som står på tur. sen ska ja sova. i morgon SKA jag upp tidigt och gå runt våtmarken..
ska lägga mobilen på andra sidan rummet så jag kommer upp

GODNATT FUCKERS



amanda var den första som fick se resultatet

ja juste, jag har ju glömt att berätta att jag har gjort bröstförstoring idag. är fortfarande öm och hög på morfinet.
men resultatet blir nog riktigt bra när svullnaden lägger sig ned.


här är den första bilden med bandaget på
mer bilder kommer inom en snar framtid


städnings resultatet

nu har jag äntligen blivit klar med städandet. hängt in alla kläder där dom hör hemma, bäddat sängen damsugit
och nu tänt massa ljus. shit vad fjollig jag känner mig.
har även kollat fångarna på fortet, var ju final ikväll slutade inte rikigt som jag hade tänkt mig!
hade ju hoppats på att fortet mästarna hade vunnit men icke, det blev handbolls laget som tog hem segern detta säsong!







i just love to städa

nu jäklar har jag att stå i i några timmar till åtminstonde. flyttat alla mina grejer till pappa från morsan, så nu är det städning som står på schemat!







rensat garderoben på massa skit också

fly away

wiho! jag har äntligen hittat min ipod! eller egentligen har den legat i davids elbyxor, tror ni ja blev galen när jag fick reda på de eller? men nu har jag den äntligen i mitt försvar! så just nu lägger ja in ny skön musik, sen är det en joggingtur runt våtmarken som gäller!




bom tjicka tjicka

nu ligger ja återigen i sängen. har kollat rulle med pappa och bella, vi såg på super bad!
alltså det är nog en av få filmer jag aldrig kommer tröttna på, den är tamefan lika rolig varje gång man ser den!
nåväl, gick runt ringvägen med amanda som jag skrev tidigare. var riktigt skönt, gick bättre än vad jag trodde. hann typ inte ens känna av att vi hade gått runt den. bra är väll det. i morgon hade jag tänkt mig att gå runt våtmarken på morgonen innan frukosten så man bränner extra med underhudsfett.

nu är det nanna kudden så att säga!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!