men sug då

Sitter hemma hos mamma och mats just nu och har precis avnjutit en middag. Innan det drog jag och therese förbi angelica och co där det vankades grillning, men det gick inte så bra grillen kom aldrig igång så dom fick steka det istället! Nu runt sex tiden ska jag möta upp linnea och co och dra en raggar runda i bilen tror jag, sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda ! Var ju på intvjun innan också och det kändes bra så håller tummarna. LATER

hold youho


satan vad sliten jag är. Har solat hela dagen hemma hos mormor och morfar ska snart röra mig hemmåt för en våldtäcksdusch för i morgon ska jag på jobbintervju, håller tummarna tjuzz

ingen rubrik

Heelgen har varit grym och även första dagarna på veckan!

Fredags: Började med att jag och angelica satt och stekte på min balkong som vanligt, tropisk värme svetten rann osv.. Efter det duschade jag bytte om så drog vi hem till angelicas bror och krökade lite. Sen ringde linnea så drog jag och mötte upp henne och alina på konsum handlade krov med bröd och skulle sätta oss och grilla i svandamsparken, men konsum hade ingen grill så vi drog hem till mamma istället där vi hade balkong häng hela kvällen med tända ljus vin och mycket trevligt sällskap. Sen kom sara och joinade oss matilda johan och christan även michael och kevin drog vidare till trehörningen där det var bra drag hur kul som helst. Drog hem på morgonkvisten mådde skit bra dagen efter..

Lördags: Vaknade upp mådde som sören, drog och käkade pizza införskaffade oss mer öl drog hem till martin och började kröka lite för tidigt men det gick bra endå. Mötte upp alina drog till martin igen började dricka lite bärs, sen kom sanne också drog vidare till höjdgatan till tobias där det var en hel del folk, var riktigt kul där dock för mycket dricka. Jag och alina drog vidare till kroken där det var överfullt rätt segt drog tillbaka till höjdgatan sen hem..

Söndagen: Drog hem till hanna sen vidare till stallet med daniel drog till kvantum handlade grill saker drog till pappa och började grilla hur mysigt som helst! sen satt vi bara i solen och hade det nice..

Måndags: Igår mötte jag upp therese och sanne drog ut till ringvägen där vi mötte upp ett gäng. Låg och sola i några timmar drog hem handlade massa vin grill saker osv mötte upp alina linnea martin slacker. drog till mamma styrde upp det drog till pappa började grilla och lirade kubb sen kom även mimmie, matilda och angelica också så hade lite vinhäng på verandan innan vi drog i väg på golvhäng hemma hos matte på höjdgatan, blev dock lite för mycket dricka för min del så jag och tove drog hem till mig vid 00 och styrde mat och somnade tidigt mycket tidigt.

satan vad långt inlägg he he..



party tricket


våren är lycka

blir heeelt lyrisk! fyfan vad FÄÄRG vi har fått idag, är så gott som neger i ansiktet och om armarna ! nu blir det kyckling sen dusch sen time to bääärsa!


Angelica

Angelica: Vad heter dom där stora råttorna?
Jossan:Råtta?
Angelica: Tyngslok!
Jossan: HAHAHHAHH myrslok kanske
Angelica: AAa men det var nära iaf?

Jaaa vi låter henne tro det..


Sweet home nynäshamn

KNACKIGT VÄDER! sitter och steker på ballen med angelica satan vilket väder det är. svetten rinner vi smälter nästan bort. Vi sitter så gott som halvnakna och det kan säga det att grannen min uppskattar det som fan. Hakan hänger fan ner till backen tror dock inte hans fru uppskattar det lika mycket faktiskt eehe

heartbeats




Knackigt väder det ska bli i helgen då sinnes! I morgon blir det grillning och bärs & lördag blir det förhoppningsvis premiär tur ut på sjön! fifan vad jag älskar våren.. nu ska jag äta gröt sen slagga så det blir morgon snabbare..

he he love


HAHA. hittade den här videon när jag läste igenom min blogg från förra året, nästan lika rolig fortfarande.

flerredoris


pizzorna,godiset,chipsen,bullarna,kakorna ja you name it, dom börjar göra sitt nu! herre min skapare vart ska detta sluta?


våren när den är som bäst

sitter ute i solen och glassar hur varmt som helst. Vi har solat i bara linne idag och fått en hel del färg. Idag är en lyckans dag. Angelica drog precis hem, hon skulle styra upp sig och äta lite sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.Är sugen att dra ut till ringvägen och chilla lite men får se hur det blir med den saken.. Jag ska iaf inte ge upp solen ännu..


when mi rise it

Underbart väder ute! Sitter ute på balkongen och väntar på Angelica, ska fika lite sen kom kommer även morfar med lite påfyllning av kyl inte illa att få det levererat fram till dörren. Har pratat om att vi ska ut och steka sen så det hoppas jag på.


detta kan nog vara världens mysigaste bild. Syskonkärlek när den är som bäst.


Enda sättet att äga en vän är att själv vara en


Har haft en super bra dag inne i stan med Angelica! Blev en bärs på soft kök och bar sen blev det Let me in på bio och den var väl sådär. En riktig psykos rulle faktiskt, obehaglig. Visste inte ifall man skulle skratta eller gråta i slutet! Men however tack för en super mysig dag i stan!

if i used to love you baby

har inget vettigt att skriva så jag skiter nog i det. Eller jo har så satans i helvete ont i mitt öra, har töjt mitt öra lite för mycket så det är en brännande dunkande smärta som tar mitt liv.. Men det är de värt när det väl är klart, har äntligen köpt mig en 5mm nu perfekt!


har precis varit ute på en lång pw

precis, 1½ timme närmare bestämt.. nu ska jag in till stan och ha lite bio häng med... he he


till the world ends








I can't take it take it take no more
Never felt like felt like this before
Come on get me get me on the floor
DJ what you what you waiting for?


look after you

Nu har jag äntligen lämnat in min kära datorn dock fick vi åka ända in till östermalm för det var den närmaste audio video butiken. Till min ära hade jag med mig min kära mormor, har haft hur trevligt som helst! Har gått runt hela stockholm typ. JUSTE! när vi hade lämnat in datorn så går vi förbi henrik hjelt jag började le och rodna som bara den och fick ett stort smile tillbaka lite sådär små lycklig, ja! Mormor bjöd på en god lunch inne på gallerian fick även en fin sjal av henne och köpte en bajsbrun tröja så jag är nöjd. Har även hunnit tagit hand om disken också och det var verkligen på tiden!.. nej nu ska jag hoppa ner i badet


jag som trodde att jag aldrig var "fjortis"








jorå sattte



en gammal film på mig och hanna h

D.A.N.C.E

sitter hemma hos daniel just i denna stund och kolla på när han och therese sköter grillen! själv sitter jag här och bara donderar och berättar vad som ska göras och hur det ska göras. livet är bra härligt ibland! Schemat för kvällen är fanta och rosé flinta och pommes! sen vet jag inte hur planen ser ut





yes

har äntligen hittat tatton jag vill göra. har länge vetat vad jag ska göra, men nu har jag hittat motivet jag ska göra och stället jag vill ha den på.. kommer bli riktigt fin! :D

just you


mitt liv är så intressant just nu. De ända det går ut på är städa,diska,tvätta,diska,laga mat, fika osv osv.. som en kär vän skrev idag " du är en hemma fru utan man" aa det stämmer faktiskt.. men det är jag glad över. för annars hade det varit ännu mer att ta hand om. he he

last goodbye

min underbara morfar kom förbi med lite påfyllning av kyl och frys, helt underbart. fick även världens godaste bullängd som jag och angelica mumsade i oss. "mumsade" vilket ord.. lite gay.. However drog ner på bibblan skrev ut mitt cv och lämnade på det..... hemligt. nu ska jag kolla film.. är dock svin sugen på att grilla korv i skogen eller något men vädret tillåter nog inte det, ser ut som det blir stooooooooooooorm!


levererar en ktj blick


Blood pressures

jaha då har man lyckats fått halsfluss igen, tror jag. Har haft ont i den hela dagen även varit helt död i dag ( sov keffish) för ovanlighetens skull. Så idag har jag absolut inte gjort något nödvändigt. Eller jo var ute en sväng med Angelica. Vi gick till pellesfisk och chilla en stund. Sen drog jag hem till fader min och hade lite kvalitéts tid med honom och de var verkligen inte igår.. Nu hade jag tänkt att se the boondock saints för 5445322 gången..
Den blir fan ALDRIG dålig ALDRIG!!!!


let it be


mamma var och handlade till mig och tror du inte hon handlade hem lite chocklad också! min dag är räddad.. för när man är sjuk får man faktiskt äta chocklad. så ska kolla på jalla jalla och tröst äta lite.

fyfan

en och en halv timme senare äntligen klar!!!


nej nu jävlar ska jag ta tag i disken..



liteee vaaa

bjuder då världens bästa låt.. nästan iaf

http://open.spotify.com/track/5zlgRtlh7ic8xsWuq1eNkf The Beatles Revival Band – Let It Be


hey jude

Är inte alls på topp idag.. Vet inte riktigt vad som är fel. har ont i huvudet jätte trött kan knappt hålla ögonen öppna och sen mår jag lite illa. Men är alldeles för rastlös för att sitta hemma så ska snart röra mig ner emot stationshuset och möta amanda sen möter vi upp angelica på vägen sen beger vi oss till coop för att ta en fika, eller jag ska nog bara dricka en cola. hörs ifall någon stöter på mig bli inte rädd, jag är inte rabies smittad bara sjuk..



nytt inlägg och ja har ingen bra rubrik

har lyckats blivit sjuk tror jag. har ont i huvudet och mår inte alls bra. funderar på att kolla lite family guy sen sova.. svettat så jag håller på att dö trotts att jag inte har något täcke på mig..  om ja inte mår sämre i morgon ska jag ta hand om disken och cykla sen ut och steka med angelica runt ringvägen

godnatt orrer


unseen

Idag har sett det bästa vårtecknet av alla! Tussilago lite glad jag blev ! Så nu är verkligen våren kommen.
har glidit runt i hamnen med therese, druckit te på tomten och nu ligger jag och tjockar i mig ostbågar och lite chips framför halv åtta hos mig


riverside

Ännu en dag som man vaknar upp och mår som en påseskit.. Igår var det tänkt att vi skulle chillkröka hos mig några stycken, men riktigt så slutade det inte. Blev en hel del faktiskt. Trotts att jag nästan aldrig har varit så bakis lyckades jag få i mig min vinflaska. Fick dock blanda ut det med blandsaft, men det gick ner ändå.. Så ja det var en lyckad kväll, som inte slutade förrns halv 7 i morse. Någon sömn fick man knappt heller.. Låg tre st i sängen och har legat i samma ställning så nu är jag helt öm i kroppen..











teenage crime

SLITET är bara förnamnet! satan vad jag mår idag.. huvudvärk som aldrig förr.. mått illa precis heeela dagen!
Men det var de värt, för igår hade jag kul. verkligen skit kul. Vi grillade och så hemma hos kongo med massa trevligt folk. Var på kroken i 10 min, åkte bil till ösmo fram och tillbaka sen till trehörningen igen krökade vidare. dock slutade inte natten lika bra, låg och spydde hela natten.








lets goo

nu ska jag dra iväg och möta angelica later dudes




lite för seriösa bilder... men dom bjuder jag på / gaylord

ba ba ba

hej hej här sitter jag och äter korv med bröd.. ser förfärlig ut, ska snart hoppa in i duschen sen kommer angelica. Idag står chillkrök på schemat men tror dock inte jag ska dricka något.. Första destination blir på trehörningen, sen rör vi nog oss vidare till kroken. nej nu ska jag styra upp mig själv..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!