Sammanfattning

Helgen har i vanlig ordning varit mycket bra ! I fredags började jag föra på tåget från jobbet, mötte upp Daniela och drog till storpub där de var en hel del människor men jag var lite för nykter så började kvällen men shot och en bärs. Dansade gjorde vi en del. Hamnade sedan på sjökrogen med Linnea blev mer shottar lite för många tror jag. Natten slutades hemma hos Jesper med han och Fredrik. Lördagen spenderades i hamnen med Angelica och Daniela. Blev middag hos mig balkonghäng hos Angelica, sjökrogen och Efterfest på trehörningen ! Sjukt bra kväll

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_200541260.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_200541260.jpg" class="image">


Så seriös


Äntligen helg

Har precis ätit och fixat i ordning mig inför jobbet. Ska åka iväg med 12 tåget för vi har möte kl 2 innan jobbet. Efter jobbet blir det till att föra på tåget ner mot nynäs och väl där nere blir det kröök! Känner på mig att de kommet bli en grym kväll


Rastlös

Rastlös som in i Norden och dagen har knappt börjat och har skit tråkigt.. HoppAs fan på jobb i morgon !!


Blir galen

Blir hemma idag med.. Skiten vill inte försvinna så har shoppat loss på Apoteket idag i hopp om att bli bättre i morgon för då vankas det fekke och om något står i vägen !!!


Din förlust


Matkoma

Avnjuter en utsökt middag just nu..


På väg hem igen då

Nu sitter jag på väg igen. Hann att komma till älvsjö när jag insåg att jag inte alls mår bra idag, så det var lika bra att vända hem igen. Kurera är vad som står på schemat idag !


Tåget

Har hängt med Angelica nu på förmiddagen, var inne på lindex och fick med mig en tröja som jag tänkte ha på fredag då de vankas cocktail fest hos Sandra sedan sjökrogen,. Så nu vill jag verkligen ha helg !!


Tåget

Började precis att läsa om Mari jungstedts bok "den du inte ser" sjukt bra bok.. Så den ska få hålla mig sällskap nu i några dagar framåt! På tal om inget men min iPod kan vara ett av de bättre köpen jag någonsin har gjort den har nog hängt med sen första året i gymn och fungerar fortfarande


Härliga dag

Påg till mormor och morfar nu på födelsedags frukost/lunch


Segt

Idag har det varit en fruktansvärt seg dag! Trodde den aldrig skulle ta slut men lyckligtvis så gjorde den ju det.. I morgon ska jag ta mig hem till mormor och morfar på lite födelsedags lunch morfar fyller nämligen år. Men först några timmars skönhetssömn


Off 2 work

Färdig fixad inför en ny arbetsvecka. Denna vecka är de jobb mellan 15.00-22.36.. Nästa vecka är det Valborg är sjukt taggad !!!


Go fika

Tove kom förbi med lite mer god fika, hon bjöd på banankaka som smakade utsökt. Sen hittade jag fyra liter påskmust nere i källaren så nu är min söndag räddad..


Mätt!!

Är mätt så mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Nästan en hel chipspåse två munkar massa mjölk så nu har jag matkoma och snart kommer även Tove tror jag. Blir väl film och surr


Helgen

Fredags började med middag hemma hos chrillan med ett glatt gäng! Det bjöds på kött potatisgratäng god sallad och en livsfarlig bål som det blev lite för mycket av med tanke på att jag har grova minnesluckor från typ hela kvällen.. However så dog vi vidare till sjökrogen där det inte var allt för roligt så jag och Sanne drog hem till Jesper satt där och drack bärs sen vidare på en skitseg efterfest Så jag och Angelica dog hem till Jesper igen. Vaknade upp som en påse skit och drog å käkade på grillen sen vidare till systemet! Men planen var att dra till sjökrogen men jag var på tok för sliten så drog och kollade på film i stället vilket var ett mycket bra val.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_199512374.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_199512374.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_199512513.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_199512513.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_199512558.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_199513818.jpg" class="image">


Hat!!!

Andra dagen i rad tågen är försenade!!! Blir fan helt galen och grädden på moset är att de sitter några ungdomar bakom mig som skrattar så högt att musiken i mina öron inte kan dämpa deras gälla röster!


Word


Moa

<3


Moa

<3


Södag

Ligger hemma hos mormor och morfar just nu och ska snart möts Tove på en pizza. Lite helg uppdatering när jag ändå är i farten. Fredags var det meningen att jag å Tove skulle dricka vin och ge oss ut på äventyr, men vi båda somnade i soffan redan innan kl 00 så där sprack den planen och igår var vi hemma hos Hanna drack vin å vidare till mix för att inta några öl. Vaknade upp bakis som vanligt och tog bussen hem hit till mormis och morfis.


Helg!!

Sitter hemma hos farmor och farfar just ju, vi sk precis avnjuta en tidig middag sen blir det att dra hem och styra upp sig för det vankas vin ikväll med mina sköna pinglor!


Trööööööööött

Kl är sju och är inte långt ifrån att somna


Tröttheten

Har hänt en väldans massa och jag har helt enkelt inte haft tid att skriva. Men jag är i full gång med jobbet nu det känns riktigt bra dock kommer jag hamna i det andra skiftet vilket känns riktigt tråkigt. men det är sånt man får ta, det kommer gå bra iaf ! Idag ska jag ev iväg och äta kladdkaka tror jag. annars blir det sängen väldigt tidigt.

Glad påsk!

Påskmiddag står på schemat i kväll och det ska bli subkultur! Så nu har jag nästan fixat klart mig och tänkte bege mig hem till erika för att hjälpa till med de sista! Återkommer i morgon med än längre sammanfattning av helgen


Done and done

Storhandlat klart på bolaget dock måste jag dit på lördag igen.. Men nu blir det lunch sedan jobbe


Fan

Jag föll för grupptrycket! Har införskaffat mig en iPhone och jag som aldrig skulle skaffa en smartphone i mitt liv! Och det gick ju sisådär med den saken.. However idag blir det jobb till kl halv åtta åtta sedan chillkrök hemma hos Bella med lite sköna lirare. Sen är det påsk och de kommer bli så fruktansvärt bra! Brak middag hos Erika sedan får vi se vart vinden för oss :D . Nej nu dusch sedan shoppa lite på bolaget med mamma. Trevlig påsk !


Skit dålig uppdatering

Det ber jag så hemkt mycket om ursäkt för! Har varit på lödkurs hela förra veckan och har varit helt död när jag har kommit hem från den... Nu har jag börjat på Ericsson iaf och det känns skönt att vara tillbaka till verkligheten och lite rutiner igen, det var inte en dag försent! Nu ska jag bara se till att göra mitt ytterstbästa så jag får stanna kvar..
Men nog om det nu till lite helg uppdateringar.

23/3: Vi startade med roséfrukost hos mig redan kl 11 i solen, garrat den bästa dagen på MYCKET länge! Det var jag Sanne Angelica och Erika sen tittade även keso och sandin förbi en stund. Vi avslutade kvällen hos mig med lite grill sedan drog vi oss vidare för lite festligheter hemma hos martin där det var en drös med människor! Jag drog i förväg och mötte upp Mathilda och så drog vi vidare till Utsikten! Det var verkligen hur soft som helst där, så dit kommer jag dra flera gånger. Kvällen slutades med ett mindre bråk och sedan vare bara hem och nanna kudden. Lördagen vaknade jag upp bakis som aldrig förr och fick besök av Angelica som stannade kvar här hela kvällen/natten. Det blev en massa filmer och en hel del godis vilket resulterade i att vi inte drog ut den dagen.







Helgen som var började med att jag kom hem från lödkursen var helt förstörd, trött som aldrig förr. Så var rusktigt nära på att bara bli hemma. Men jag röck upp mig och drog hem till Mathilda på lite vin och surr väl efter det tog vi en taxi hem till Daniel där det vart lite småkrök, efter mycket om och men så drog vi vidare hem till Johan p även där bjöds det på lite festligheter blev inte kvar allt för länge då hans päron kom hem så vi bestämde oss för att dra vidare till Emil S men var på tok för trött för yttligare en efterfest på efterfesten så bestämde mig för att röra mig hem.. Låg i koma precis hela dagen, sedan tog jag tag mig i kragen och drog hem till Kenny där de var lite förkörk innan bedaröbaren! Men när vi kom dit så sög det verkligen så jag och Linnea bestämde oss för att dra till storpub istället. Mötte upp Jacob och drog dit. Blev några bärs sedan en tidig hemgång. Men det blev väldigt sent då jag fastnade i telen i några timmar.. however en helt okej helg!

Men nu ser jag fram emot påskhelgen! den kommer bli FANTASTISK

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!