Sommar


fyfan nu vill jag bara ha sommar!


blir lika glad varje gång jag ser detta!!!




sitter och kollar igenom lite sommarbilder så hittar jag denna fantastiska video på min kära vän linnea, en video från jönköping och jag lovar dig.. där har allt svartnat

aju

Sitter och har äntligen fått snart den första biten klar på min inlämningsuppgift! Har tre frågor kvar som jag tänkte skriva klart sen får det bli sängen, för i morgon blir det skola hela dagen och kvällen! Jag och Angelica tänkte sitta kvar i skolan sen när vi slutar och rå plugga.. Känns liksom som det behövs

a


Helg uppdatering

Helgen har i vanlig ordning varit mycket kul och hunnit med att träffa en hel del människor!
Fredagen började med lite förkrök hemma hos Angelica, därefter drog vi ner och våldgästade hennes bror så kom det dit några filurer. Det stod bowling på schemat och för första gången på länge så var det fruktansvärt roligt. Det gick över mina förväntningar, vann över Angelica första rundan.. Som vanligt var jag sådär övertaggad skrek coh hade mig. När bowlingen var slut drog vi vidare på efterfest vid kullsta och drog hem vid halv 4 tror jag..





Lördagen vaknade upp förstörd som aldrig förr. Angelica fick tom komma och möta mig, blodsockret låg på 0! Däckade i hennes säng i några timmar, svängde förbi hemma hos mig fixade i ordning oss och drog till kenny där det vankades fest! Blev kvar där i någon timma sen svischade hela tjejgänget iväg på en tillställning i ösmo, blev en hel del ölspelandes och även dans. Tog taxi till nynäs hamnade hemma hos dennis och sen vidare till thobbe och där blev vi kvar till 6 och även denna söndag vaknade man upp och mådde som man förtjänade!




Dag 2!

Har sovit svin dåligt pga att ja har prov idag och har inte pluggat ett dugg, så var tvungen att gå upp kl 9 i morse trotts att jag inte är helt återställd.. Provet idag kommer gå åt funken förmodligen och ligger fortfarande efter med min inlämningsuppgift i svenskan och har en läxa i morgon och en fet inlämning på torsdag! Jag pallar inte!! ska hoppa av..

återkommer i morgon

Satan vad sliten man är idag.. men det är som alla söndagar

FREDAG

FUCKINGFREDAG!!

FRedag i morgon!!!

Sitter i soffan har precis gjort klart mina instuderingsfrågor till svenska provet som är på måndag, känns bra! Väntar på att en dokumentär ska bli klar Fransk maffia, den ska tydligen vara fet, så den tänkte jag se innan jag ska slagga! Dagen idag har bestått av en massa timmars soffliggande, har varit helt slut som artist iag. Blev lite för mycket vin igår! Jag och tove satt hos mig och drack en massa surrade och kollade på tv, sen dök det upp en prick lite senare på kvällsdelen så det blev en hel del intressanta disskutioner.. however efter ett x-antal degande i soffan mötte jag upp tove införskaffade oss thaimat och drog hem till Tessie, där de bjöds på en utsökt kladdkaka och ett vaniljhjärta. Var super kul att träffa henne, vi ses allt för sällan..

Nej nu är dokumentären nerladdad LATER






Babam


off to school

I dag händer det mycket.. Skola nu om en timma sen vid 16 ska jag möta tove hon kulle göra något då, sen är tanken att jag ska möta angelica i skolan för att plugga lite eftersom hon inte kan plugga när vi är hemma. Tur att jag har sådan bra självdiciplin så jag klarar av det. Bloggen har varit svintråkig på senaste, men orkar verkligen inte blogga lika flitigt som förut.. Har mycket att stå i nu när man är själv hemma i villan.. Bära in ved skotta plugga lagamat tvätta städa ja men ni vet. Men idag måste vi skotta! annars kommer morfis bli lackish


UNDER NÅLEN BARA

Har äntligen hittat en tatto som jag länge har velat göra men inte vetat hur och vart den ska sitta! men snart ska den få pryda min axel/skuldra! wopido!

kl står på nio i morgon

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH vad seg jag är................................. Nu ska vi se film sen blir det sova sig lite..


nu vill jag ha sommar

Mjölk borde vara för alla

Har inte fått ett dugg gjort idag! Borde sätta igång med pluggandet men nej det gör jag ju inte!! Har prov nästa måndag jag har massa inlämningsuppgifter, har ett arbete som skulle ha varit inlämnat i fredags som jag inte har fått klart vad fan!!

Har iaf blivit en människa igen och det känns ju bra. Har burit in massa ved tänt ljus i hela villan (lite gay) och snart ska vi laga mat. Det blir falukorv och potatismos...


är lika pigg och fräsh som på bilden


helgen är tråkigt nog över

Idag vill jag inte leva, idag är jag sliten idag vet jag inte om jag kommer bli en människa någonsin igen! men som tur har jag angelica här hemma så nu känner jag mig genast mycket bättre! kvällen iigår var trevlig lite mycket dricka bara. bej nu ska kag försöka bli trött har skola i mogron kl 13! later bitchess

i remember you


har så tråkigt just nu att jag måste döda lite tid med en dödsseriösbild!!!!!

skit


skolan gick bra, tråkigt dock. min läxa går dåligt men den blir ju inte klar av sig själv.
I morgon ska jag på date med en väldigt snygg sexig guzz. Ingen mindre en Tove Ryd. Blir ev bio sen hade vi tänkt att basta, så blir en hel kväll med massa gossip, då menar jag självklart inte serien utan SKITSNACK!


TUR att det är HELG i morgon! DAEG


Jag är så jävla otagg på att dra till skolan ikväll! så överväger på att vara hemma... men så fungerar det inte riktigt, det är bara på med kläderna för att sedan dra iväg till skolan.. sen måste jag mördarplugga eftesom jag inte är klar med läxan på LÅNGA VÄGAR och den ska vara klar i morgon!!!!!!!!!!!!!!!!! Fan asså nu önskar jag faktiskt att jag jobbade istället för att sitta vid skolbänken. nu tänker jag avsluta detta inlägg innan det spårar för mycket, borde ha gjort det för länge sen.. så nu NU NU!!

hat

Går skit bra att plugga..... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jag blir galen på alla facebook shit folk skriver hit och dit är den nya trenden man kommer få läsa på allas wall eller folk kommer kommentera " letar likes"  VAD fan är grejen med det? Det är nog det mest mobbade hittils.. Man skriver väl det man känner för sen om folk diggar man skriver är väl bara ett plus i kanten.. Hatar facebook "trenderna". Jag menar när man skriver "letar likes" Letar man ju själv "likes" Ett halvstöddigt svar som folk gillar. DUBBELMORAL!

ska ta bort face....

år



2056

Nu kan jag pusta ut

Hade precis mitt efterlängtande samtal med Linnea över skype och det var ett mycket givande samtal måste jag ju tillägga! Fan vad roligt det låter som dom har där nere, hon gör mig inte besviken om man säger så.. she goes wild där nere om man säger så. Önskar att jag var där nere och röjde, känns som det skulle behövas. Men förhoppningsvis kommer vi iväg till magaluf till sommaren och den resan ska bli en riktig grisig resa om inte annat.  Nu har jag gjort ett försök till att plugga, ska läsa igenom en artikel och skriva ett referat. Artilken handlar om "Antalet rökande 15-åringar ökar igen"


Du är saknad min fina vän!!!


Helt förstörd

Jag är heeeeelt förstörd. Sprang min första löparrunda precis med Isabell, visseligen var det inte så jätte långt! Men det var en ordentlig sträcka, pallade nästan hela biten.. Men under tidensgång svartnade det för ögonen hjärtklappningar yrsel, illamående, andningssvårigheter? Är detta friskt för en brud på 22 nej?! Så nu jävlar är det dax för förändringar!! I morgon om jag hinner efter skolan ska jag med isabell och gymma lite är planen, hade tänkt att fixa ett gymkort och friskis och svettis kort..


nu sitter jag med huvudvärk och ett glas vatten.. Så nu blir det dusch sen film GODNATT

off to school!


whadupp


Tänkte köra på west side stilen idag. Kände att det var ett tag sen jag körde på det och det passar alldeles utmärkt idag jag har engelska. (förövrigt måste jag faktiskt påpeka att jag är fruktasvärt söt utan smink och hår... att jag inte alltid går sådär, jag menar inte ens kiss i byx pojkvän skulle banga på mig och han är ju stans Hunk med ett stort H)

Har ingen bra rubrik

Nu blir det den sista delen i tusenbröder sen är jag klar med det och de gör fan ont i mitt arma hjärta! Efter den blir det bingen och ett försök att dra till skolan lite tidigare för att hinna klart med min engelska läxa


Snodde lite bilder och även frågelistan av dig

Klädsel
Vad har du på dig idag:
 svart linne jenas och mina superfina tofflor jag har fått av mormis
Vad använder du just nu för skor: Ja just nu är jag skolös, men annars kängor 
Favoritfärg på kläder: Jag älskar svart! Men ska försöka pigga upp min tillvaro lite så småning om med färger  

Senaste person som
Sov i din säng:
 haha
Du pratade med: Tove Ryd 
Du delade en drink med: Angelica, eller jag hoppas iaf det. 
Du gick på bio med: Angelica och Daniela 
Du gick på stan med: Angelica Kenny och några fler muppar ;) 
Skällde på dig: Jag är ju alltid så snäll så det är nog ingen som har skällt på mig, men skulle inte vara förvånad om det var på nyår..

Senaste
Låt du hörde:
No woman no cry
Film du såg: Sex and the city två..
Mat du åt: Korv och potatis soppa
Kram: Fritzel
Puss: Vi tar fritzel där också
Fest: I lördag hos Therese
Känslan: Ångest över att jag inte har gjort min engelska läxa FML
Ilska: Även där att jag inte sätter igång med mina läxor i tid
Resa: Kryssningen
Glädjen: Att det snart är helg igen
Drömmen: Jag drömmde att jag svimmade inne på toaletten och slog ut mina fram tänder.
Boken du läste: Kråkflickan
Personen du träffade: Morsan alldeles nyss
Personen du pratade i telefon med: Tove Ryd
Personen du fick sms av: Matte
Gången du åt en 7-eleven korv: Oj det var någon gång på fyllan i höstas
Gången du var utomhus: När jag gick hem från skolan idag
Gången du sov: Från 5 till halv sju tror jag 
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För två år sen kanske
Saken du köpte:
Bärs

Om dig

Namn: Josefine Magdalena Carlsson
Ålder: 22 fucking år
Smeknamn: Josevacker, schlebrugge, schlee, jossan, jossi,kt,rocky osv osv  
Syskon: David och Isabell.  
Sysselsättning: Sängen,soffan,bärs,fest,bärs,sängen
Bra egenskaper: Är väldigt envis, att jag är så otroligt glad positiv älskar livet.. (fast nej) 
Dåliga egenskaper: För fördomsfull i vissa lägen
Hårfärg: Blong
Ögonfärg: Grön
Skostorlek: Någonstans mellan 36-37



Helgen

Fredagen började med skola i vanlig ordning. När den var slut mötte jag upp angelica drog till mig styrde upp oss och sen vidare på sexpartyt hemma hos Denise, vilket var mycket kul. Hon visade upp ett gäng olika sköna prylar. Beställde dock inget färsk som jag är men kände att jag inte hade någon användning av det atm. Där efter tog vi en buss hem till kenny där det blev en hel del alkohol (absint) vilket jag ALDRIG mer kommer dricka igen..
Vaknade upp dagen efter sliten som aldrig förr eller jo men det var riktigt illa. Vaar nära på att bli hemma, men vid sex knatar vi hem till jompa sen vidare hem till Bella där det bjöds på taco kväll,spel och en massa badandes. Hade ruskigt kul! Drog vidare hem till Jens sen till Therese sen vidare igen... Vaknade upp med ångest som vanligt, fan!




Internet är tillbaka

Nu är internet äntligen tillbaka och det var fan på tiden, så nu blir det mycket bättre uppdatering. Ligger just nu i soffan och kollar på handbolls matchen, Tjeckien-Sverige och måste ju säga satan vad Sverige har presterat bra! Så hoppas dom håller i detta nu, skulle kännas bra med 2 poäng nu eftersom vi spelade lika emot Moldavien sist.

Förövrigt har det inte hänt mycket alls idag.Har tagit en pn i över två timmar så funderar på att styra upp sig och dra iväg till en homie och dricka lite bärs. Fast jag har en vidrig engelska läxa tills i morgon så känns dessvärre som att man måste stanna hemma.....


är så sugen på att färga håret rött så det finns inte,kanske inte just denna intensiva färgen. Men vet själv vilket projekt man står inför sen när jag ska försöka bli blond igen.. Så väntar nog tills nästa vinter..

jag vet, jag suger

Dålii uppdatering men får tillbaka internet i morgonen och det var ju inte en dag för sent! Sliten i vanlig ordning såhär en måndagskväll, men är förmodligen återställd tills i morgon. Skolan går väl helt okej skit mycket läxa bara. Men vad hade jag förväntat mig. Vi hörs!

min pappa

Ligger i sängen och lyssnar på min upphittade ipod som har varit borta hur länge som helst. Så just nu dunkar min gamla vän shazaam i öronen. Kommer vara en keff uppdatering ett tag nu. Internet har lagt ner så ni får nöja er med mobilbloggandet ett tag framöver! Nej godnatt

mörda john blund!

Nästa vecka blir det att boka tid hos läkaren och skaffa sömnpiller för detta håller inte! Är inne på mitt tredje dygn utan någon som helst sömn. Tur är att jag tog en pn på 30min efter skolan!! Känns ju lite bättre att jag inte börjar förrns 13 i morgon och att vi bara har en lektion!!

bakom skolbänken

Skola gick bättre än förväntat! Gick igenom kursplanen och sånt. Kommer bli en hel del plugg men det ses jag fram emot! Efter skolan drog jag hem till pappa och hängde med honom och david. Käkade kebabtallrik med pommes fett gott! Och nu har jag precis anlänt till mamma.. Möttes av ett hm paket som låg på köksbordet. Fan älskar när man glömmer att man beställer saker sen wips så ligger det framför ögonen på en! I paketet låg det en vit fin bh och massa örhängen! Nej nu säng i morgon står kl på 08.45

Uääääkk


Om jag dör ikväll eller kräks så är det för att jag har ätit en dipp som är max 5 dagar gammal och Amanda och Isabell sa båda samma sak " KÖÖÖR bara" så det tänker jag göra.

skolan

I morgon är det en stor dag för min del, ska börja plugga igen.. FML bakom skolbänken, bara tanken gör mig trött kallsvettig får hjärtklappningar andningssvårigheter.. Får se hur det går, detta är iaf mitt sista försök att bli en bra människa igen och nu ska jag fan se till att klara av skolan!!!! en gång för AAAAAAAALLA!


Juste i veckan fick jag reda på att jag var allergisk emot jordnötter.. där av resultatet på bilden ovanför

Helg uppdatering!

Tänkte köra en liten helg resumé!

Vi började med att fira långhelgen med lite bärs och cider hemma hos Martin, där vi kollade lite hockey och snackade en del skit. Sen fick vi ett samtal från Angelica som bjöd över oss till Daniel. där bjöds det på rödvin skit snack och sen fick jag även pröva på mitt blivande yrke, dj! Satan vad grym jag var.. Vid två drog jag och Angelica hem till henne kollade på jvm finalen.


Jag menar? Knackig guzz!


Fredagen vaknar vi upp hemma hos Angelica svinbakis, förstörda som vi var drog vi hem till mig käkade middag med mamma och mats. Svidade om till partyblåsan började dricka vin, sen lite senare tittade även Therese in. Drog vidare till Jompa och förkrökade där alla var på topp, hamnade sedan på bedarö där de var halv segt. Väl efterdet drog jag på efterfest hemma hos Castell med David och hans polare och där hade jag faktiskt riktigt kul! Hamnade i säng vid 8 så var inte sådär svin pigg dagen efter när Angelica tittade förbi.




 
Dag 3. Angelica kom förbi vid 4 rycket käkade en god middag och gjorde allt för att bli människor igen, vilket totalt blev ett misslyckande. Vi som egentligen hade tänkt att dra på lokalfesten på svedviks. Men det blev ostbågar film i stället. Men vid 23.00 bestämde vi oss för att dra upp iallafall så på med sminket och sätta på sig party outfiten återigen! Blev dock inte långvariga hann väl vara där någon timma sen blev det kaos. Så vi bestämde oss för att dra hem istället!

Tja gott folk det var min helg!


TAGGAA



Fredag

Nu är det äntligen fredag, men pigg och allert känner jag mig inte riktigt just nu. Är fortfarande sliten och har inte alls sug efter att kröka, men det är bara förska rycka upp sig och göra det bästa av situationen. Snart kommer Angelica hit och även Frida kanske Sanne också! Sen vart kvällen för oss det visar sig..
Har iaf styrt klart mig och lagt på en riktig horsminkning idag.. Med det menar jag: Sminkat mig oerhört mycket jämfört med vad jag brukar.. Jaja nu ska jag korka upp vinet.. Later





död efter igår

ligger i sängen hemma hos angelica och försöker få ihop gårdagen! kvällen börjadee iaf hemma hos martin med lite bärs och cider, sen rörde sig jag och sanne visare till jorbark och spelade musik drack vin osv! var väl där till runt två sen drog jag och angelica till henne för att kolla klart jvm och satan vilken rysare det var.. natten slutades i tårar då sverige besegrade ryssland i förlängningen.


lite sänghäng hos angelica med hennes pläd som är FETT skön


sängen

Har precis tagit mig en fet power nap och känner mig mer hängig än jag gjorde innan.. Så blir sängliggandes resten av kvällen. I morgon hade jag iaf tänkt att rycka upp mig och ta mig in till farsta med mamma bella och mormis!

lasagne



har skit tråkigt så tänkte att lasagne skulle liva upp min tillvaro lite! Tror jag börjar bli pigg eller så börjar jag bli sjukare, kan inte avgöra det riktigt. ( då menar jag inte i huvudet )


2012-01-04

Nu måste jag verkligen se till att försöka vrida tillbaka min dygnsrytm lite, somnade runt kvart i tre och vaknade halv ett. Det är inte okej, ska ju snart sätta mig bakom skolbänken och det kommer innebära tidiga morgonar och tidiga kvällar. Så ska nog försöka se till att somna tidigt ikväll och sen försöka gå upp aa runt nio iaf!
Snart är det helg också och de innebär att jag & Angelica ska mördarkröka för att lyckas komma undan vår ångest från nyår och sen för att se till att skapa oss mer ångest..

Vad som står på schemat idag är oklart men ska nog fixa med lite papper inför skolan osv.


Jag menar kolla på oss? Tror alkohol inte är bra för någon av oss.. Eller så är det precis de det är, vi blir oss själva liksom

Clint Eastwood

Ville bara tillägna mitt sista inlägg för dagen till den vackraste människan som förmodligen någonsin kommer sätta sin fot på denna jord okej efter Max Von Schlebrugge han kommer alltid vara min stora kärlek.. Men Clintan slår honom med hästlängder när det kommer till utseendet. Han är en av många få som bara blev vackrare och vackrare med åren och vilka filmer han har gjort. Inte minst alla bra västernfilmer, satan vad bra dom är!!







VAD MER BEHÖVS ATT SÄGAS?! ALLA NI SNUBBAR DÄR UTE, SLÄNG ER I VÄGGEN. jag menar varför ens försöka liksom.

lite mer uppdatering om nyår

Som ni redan vet så firades det nya året hemma hos Hanna med en middag med massa fina vänner. Vi var väl kvar där tills elva sen begav sig hela klumpen hem till Albin där resterande av alla sköna lirare var. Blev en hel del dricka massa skön musik. Kl kvart i tolv drar vi upp till utsikten för att kolla på alla raketer och välkommna det nya året! Där efter så kommer jag faktiskt inte alls ihåg mycket... Vet att kvällen slutade i tårar och att jag var den största drama queenen. Men som sagt ingen fest utan sånt! Hamnade på någon efterfest på toppstigen där jag vrikade min andra fot så nu är den värre en den första osv osv..

Tänkte iaf bjuda på en liten bild bomb, sen ska jag fortsätta kolla på juno som går på tv4 atm




















Vad hände liksom?



Vad hände på vägen, så små och oskuldsfulla, tillskillnad från dagsläget så att säga, nu är man raka motsattsen svinig dräggig kan inte bete sig på fyllan osv. Men å andra sidan vem fan bryr sig? Så länge vi har kul iaf så skiter jag i resten. Puss

2012-01-03

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och gick upp i skaplig tid, idag tänker jag inte vara sängliggandes hela dagen! Hade tänkt att hälsa på Angelica var ju ett tag vi sågs sen måste jag hämta massa stuff hemma hos Hanna också och försöka få tag på min kamera också! Får se hur långt jag kommer idag med tanke på min onda fot. Skit halkade rätt skapligt på foten på nyår.. Helt galet det är redan den 3 januari tiden går alldeles för fort... Detta inlägg hade ingen röd tråd nu såg jag FML

Nej nu ska jag fixa i ordning mig.


En jävligt bra bild från nyår. I mitt bästa ess tror jag, denna var nog tagen en kort tid innan allt spårade skulle jag kunna tänka mig.


sliten tjej

Har inte lyckats kommit upp ur soffan/sängen på två dagar nu. Är helt förlamad sen nyår! Men det var en grym kväll massa dricka alla nära vänner förutom den bästa angelica! Men vi ska ha lite skitsnack och efter nyårsfirande i morgon. Kvällen slutade inte lika bra kanske drama gueen jossan klev fram emot slutet men å andra sidan vad är en fest utan det. Slänger upp lite bilder så fort jag hämtar min kamera som karlie fick med sig. Later!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!