soolsken

nu ska jag ge mig ut i solen med Sannsnitch! Vi ska köpa sallad och sätta oss på något soft ställe.
Sen drar vi nog direkt hem till henne och bokar resan!

TREVLIG DAG ALLA



Dag 15: En bild som får dig att le

har inga bilder på datorn så fick ta en från facen


Dag 14: En bild du tycker visar kärlek



tråkigt inlägg

Dålig uppdatering ja jag vet!
Idag har jag Sanne och Nickie varit runt i hela Haninge känns det som. Vi har lämnat in cvn lite här och var inför sommaren. Eftersom jag pluggar har jag inte tid med jobb på veckodagarna, men ett extra jobb på helgen skulle inte sitta helt fel..

I morgon sak vi hem till Sanne efter skolan och boka vår utlandsresa och som jag ser fram emot den resan kommer bli så fruktansvärt BRA!! Flippa kör bara !!!


uppdatering

Sitter i soffan och försöker återhämta mig efter gårdagens bravader. Var inne i stan hos min kusin, blev bjuden på middag, massa god dricka och en hel del snack. Vid tio begav vi oss till malmen tog en bärs drack vin osv. Där efter tror jag vi hamnade på viper, massa redbull vodka blev de där. utkastad från toan osv. Vid fyra fick jag nog?? vad är grejen med det, brukar alltid kunna hålla igång hela natten, men var nog sliten från kvällen innan! Däckade som en stock i hennes soffa... En sjukt bra kväll !!

Fredagen bjöds det på middag hemma hos sanne, med några sköna prickar. Massa vin osv, drog vidare till kenny, vidare till någon annan grapp vid kullsta och sedan hamnade vi hos johan och sedan vidare igen! En hel del hattande... mene aa så kan de bli

nej nu ska jag jobba på att återhämta mig.


Trött!!

Idag är jag trött, fan vad trött jag är... Inatt blev det inte mycket sömn, kollade på klockan vid kvar över åtta sedan vaknade jag igen vid typ nio.. Men det var bara att rycka upp sig och göra sig redo inför skulan.
Hade en redovisning som handlade om Dante idag, gick helt okej. Brukar aldrig kunna stå framför en klass och ha muntliga redovisningar, Men idag gick det väldigt bra..  Nej nu plugg sedan sova.....

har absolut ingen större lust att blogga.. men vet hur tråkigt det är när man ska gå tillbaka och läsa inlägg så är de heeeeeeelt tomt.

Dag 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.


Bästaste du!!!

Dag 11: Bakrund på mobilen.


Söndag

Lördagen lite kortfattat då...
Började hemma hos mig, var sliten hela dagen.. Var nära på att svimma till och från.. Sanne kom iaf hit på kvällen så vi tog ett glas vin. Drog vidare hem till Sofia och Alex, där bjöds det på lite spel av olika typer! Därefter hamnade vi hemma hos Dennis, stämmingen var väl inte så där på topp! Alla verkade sega. Drog vidare till Kenny, sen avslutades kvällen hemma hos mig!!

inga bilder togs...


Fredag

Igår var vi hemma hos mathilda en hel drös, vart skit full som vanligt! Sanne var snäll som gav mig en flaska vatten när jag drog därifrån. Hade jag inte druckit det hade jag vaknat upp och mått ännu sämre en jvad jag gjorde. Idag vet jag inte riktigt vad planen är, ska hoppa in i duschen snart hade jag iaf tänkt...


en bild på mig och en fin vän!


Dag 10: En bild från din förra sommar.


hade ingen bättre bild

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD


JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD


Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.





bilderna är från 2007 tror jag



Kan ju inte påstå att jag har åldrats sådär jättemycket!! men de är jag rätt glad för

Alla hjärtans dag

Hade en riktigt soft alla hjärtans dag! Bästa på många år, vad jag kan komma ihåg..
Började med middag hemma hos Sanne med massa finingar. Vi passade även på att kolla igenom lite olika resemål som vi ska åka på i sommar. Kommer bli grymt!! Där efter drog jag Sanne Linnea hem till Dennis där Matte och Teo var, bjöds på bärs. Var där i 30 min kanske, sedan drog vi vidare till Skärgårdshotellet där väntade det bubbelbad med skumpa. Huuur soft som helst!! Var där i en timme, landade hemma hos Dennis igen där det återigen bjöds på massa bärs och vin!! Tack återigen!!!


Ja bilden har väl inte direkt något med inlägget att göra. Men den får mig att tänka på lite varmare tankar


Dag 8: Dagens outfit.


Som ni ser, mjukis byxor, tröja och raggsocker! Har gått runt med det hela dagen idag.. Mått dåligt och har pluggat en hel del. Så bättre en såhär blir det inte ikväll..

Dag 7: En bild på en tid du saknar.



fick bli två bilder! Fan vad kul vi hade 2007!! TJALAMM och DLK!

sliten..

idag vill jag inte leva..

Dag 6: Din Facebookprofilbild med flest likes.


Dag 5: En låt som betyder mycket.

En låt som är och kommer alltid ha en stor betydelse i mitt liv är

Metallica- Nothing else matters..


LÖRDAG




fuck är fett bakis! men vad spelar det för roll.. bara påt igen! snart kommer Angelica det längtar jag efter

Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.


Det här är för mig en bild som visar ren lycka. Allt var så lätt här inga som helst problem, livet lekte. Jag hade helt enkelt hela världen under mina fötter

skolan då


fått lite gjort idag iaf.. bättre en inget! nu blire skola tjuss

Bara för att

jag hittade min systemkamera ska ni få en riktigt intressant bild på vad jag äter just nu.. Första gången på länge jag faktiskt styrde upp en någelunda frulle..



Bilddagboken bra skit.

Har suttit och kollat igenom min bilddagbok lite och herregud vad mycket gamla bilder det finns där! Ska sätta mig en hel dag kolla igenom från 2007 ----> och framåt och spara alla gamla sköningar.. Idag ska jag försöka sätta igång med mitt svenska arbete, ska skriva ett artikel om graffiti och klotter och det ska vara klar tills i morgon eller inte klart, men ska hunnit skriva en hel del... Sen om jag hinner ska jag ut runt ringvägen med Jacob, vi hade tänkt att fota lite!

Bjukkar på lite gamla bilder






dag 3. En viktig person i ditt liv.


Min kära pappa! Han är den som alltid har legat närmast mitt hjärta. Och det beror mycket på att sedan jag var liten har jag alltid varit en pappa gris!

<3


Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig


Först och främst mig själv men sen Tove Ryd. Efter 14års vänskap kan jag säga utan att ljuga, hon är garanterat den som vet mest om mig och det är jag glad över.



Sedan är det klart att jag har andra nära vänner som vet mycket om mig. Som Hanna och Angelica, dem får icke glömmas bort!

Åtta bekännelser

1. När jag var liten ljög jag om att jag hade en krokodil i källaren. Det gick så långt att jag själv trodde på det.
2. Sedan flera år tillbaka har Max Von schlebrugge varit min största och enda kärlek.
3. När jag var 13-14 år slutade jag suga på tummen.
4. Jag har väldigt svårt att lita på människor och släppa in dem riktigt nära.
5. Har åkt dit för snatteri
6. Jag har nog varit den mest fördomsfulla människa jag någonsin har träffat. Men har insett med åren att man inte kommer någonstans genom att vara en hater.
7. När jag var liten stängde jag in min älskade katt i tvättmaskingen, bara för att det var kul.
8. Min högsta dröm är att bli reptilforskare i Florida


För att jag har så tråkigt just nu



Dag 1: Åtta bekännelser.
Dag 2: En bild på personen som vet mest om dig.
Dag 3: En viktig person i ditt liv.
Dag 4: En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5: En låt som betyder mycket.
Dag 6: Din Facebookprofilbild med flest likes.
Dag 7: En bild på en tid du saknar.
Dag 8: Dagens outfit.
Dag 9: En gammal och en ny bild på dig själv.
Dag 10: En bild från din förra sommar.
Dag 11: Bakrund på mobilen.
Dag 12: En puss- eller krambild med dig och någon annan.
Dag 13: Några favoritcitat.
Dag 14: En bild du tycker visar kärlek.
Dag 15: En bild  som får dig att le.
Dag 16: En bild på dig och någon vuxen person.
Dag 18: En bild på dig och någon i din familj.
Dag 19: Din mobiltelefon.
Dag 20: Bilder på ditt/dina favoritklädesplagg.
Dag 21: Din nuvarande profilbild på Facebook.
Dag 22: Visa ditt rum.

true story!


Vänner är som snöflingor- om du kissar på dem försinner de.

                                                                                                                        var tvugen att sno citatet


Så dålig

Ska ha kommit igång med pluggandet  i lördag och nu ligger jag här på måndagskvällen och har inte ens börjat... Bra där. Det är som vanligt och ja som har svin mycket att göra. jaja det är bara inse att jag förmodligen inte kommer komma igång med det överhuvudtaget!



ni får fredagen i bilder istället













just nu


Trevilig söndag

Uppdaterar om helgen i morgon

Nu bli det wallander ostbågar med bella! tjuzzz


Fredag härliga fredag!

Nu ska jag snart sätta mig på bussen som ska ta mig ner till centrum, där väntar Tove. Vi ska inhandla groggvirke till ikväll! På kvällens schema middag hemma hos Sanne med underbara människor god mat och allt som hör där till! Det kommer bli en grym kväll! Har med mig kameran så det kommer bli en hel del fotandes (hoppas jag på) Nej nu ska jag packa ihop min väska för att sedan kila till bussen ! HA EN BRA FREDAG !!



Tårarna rinner

Sitter och kollar på allt för min syster men Bella just nu och tårarna bara rinner ner för mina kinder. Gud vilken vacker film, har aldrig sett den förut och för er som heller aldrig har sett den rekomenderar denna film starkt! Dagen annars har jag inte gjort så mycket, gjorde klart mitt arbete sen åkte jag till skolan. However i morgon är det fredag och de känns ruskigt skönt! Det vaknas middag hemma hos Sanne med massa härliga människor, musik och sprit! Känner på mig att det kommer bli en grym kväll! Peace out

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_187508989.jpg" class="image">


peace

Nu är jag snart äntligen klar med ena mitt arbete!!!! bara några få meningar kvar men det tänker jag ta i morgon.... ska egentligen ha ett mentorsmöte i morgon kl 10 men tänker ringa och avboka det för jag börjar inte förrns kl 18 och orkar inte gå fram och tillbaka 4 gånger plus att ja har massa plugg att ta itur med i morgon. men nu blir det bingelingen! tjuzz

i wish

Idag fyller min älskade pojkvän år! Grattis som fan! önskar att jag kunde vara hemma hos dig och fira dig men tror inte din fru skulle digga det speciellt mycket. <3





vackra max v schle

Jag borde plugga ist för att blogga

Sitter och försöker plugga men det går sisådär.. Har varken ork eller någon lust, men känner mig så sjukt stressad när det gäller plugget. Så sjukt mycket läxor och stora arbetet och jag är en mästare på att skjuta fram saker till sista dagen.. Så nu sitter jag här med en fet inläming som ska vara klart i morgon och jag har knappt börjat.. Lär bli en lång uppesittar natt för min del. Det passar ju alldeles perfekt eftersom jag inte börjar förrns 18 i morgon...

TJU


nu vill jag ha helg! För fredagen kommer bli svenkul!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!