torsdag

nu har ja precis stigit upp ur badet och tro mig de behövde jag.. alltså inte för att ja var skitig, utan för att ja verkligen behövde koppla av. det är fett jobbigt att stå ca 8 timmar varje dag, men är förhoppnigsvis snart härdad emot det!
medans ja badade hände en rad olika incidenter, tappade ut en hel schampoo flaska på golvet, lykades bränna upp hela mitt bröst/hals på en lykta, skärde mig på ett rakblad och mina skavsår gick upp. stort fail på mig, men men islut ändan gick allt bra iaf.
Nu ska jag snart möta upp s någonstans, sen ska vi hem till mig och specca film och svulla rejält som alltid.. så snacket om ett nytt hälsosamt liv, ja de gick rent sagt åt helvete. men ska iaf börja springa snart.. (om ja orkar)

tjingeling höres om en evighet!


lääänge sen

ja jävlar, nu var det fett länge sen ja uppdaterade min blogg. men problemet är fortfarande så att min dator inte är hemma.. Men fick ett riktigt glatt medelande av morsan som berättade att datorn hade kommit tillbaka från lagningen och att alla saker finns kvar i dum burken. ( oglad:) ).

Eum i veckorna som har gått så har ja inte gjort så mycket mer än att praktisera hela dagarna sen åkt hem och spenderat kvällarna med s sen sovit. Så det är väll det som har gjorts.

Fast i helgen vart de krök.
Fredags: började med praktiken sen stressa sig hem för att hinna duscha innan chrille och danne skulle komma förbi och plocka upp mig, vilket ja inte hann! så det blev att stress sminka sig och klä på sig -.- Efter det så drog jag chrille danne claes tony hanna iväg till playan och tog några öl, innan vi begav oss till någon lokalfest på toppstigen, som började riktigt bra men slutade dessvärre mycket sämre. men jag hade iaf kul,  men de var nog mest pga av alkoholen:P.

Lördagen: vaknade lagom bakis, drog in till stan med pappa david och bella för vi skulle se teatern " det våras för hitler ". Men när vi kom in så visade det sig att den var inställd pga av en brand som hade inträffat nere i källarn! FAIL!
jag som hade kämpat mig upp ur sängen, med gårdagens smink och håret som stod åt alla håll. men nej då ska den vara inställd.. så typiskt. jaja, efter teatern så drog ja och käkade pizza med danne tessie och tove, drog sedan hem till tove och började kröka och begav oss till en lokalfest som vi skulle få komma in på. men när ja väl kom dit ville inte tjejen som hade den att ja skulle komma in, för att de troligtsvis skulle bli bråk om ja kom in. rocky balboa vettni!. så ja gick tillbaka till tåget och drog hem till tove och chillade. sen när jag äntligen kom hem så blev de tredje världskriget i mitt rum, men inget ja kommer dela med mig här!


asjklöeäkfjklröfbvc

BLIR FUCKING HELVETES GALEN!ksdajfnoadhbvjn lkxcznvjkzdnnsdkösdäfgsdgjvnJGlöasfsadkgvsdlkjnfjksdfkhfdkjsd
precis sådär kännbnneerererer jag mig nu....

som fan!

som jag skrev förut så såg jag inte alls fram emot praktiken, men det ändrades redan efter en halvtimma.
är super nöjd med personalen jag jobbar med dom är kanon sköna. Ni ska bara veta vad personalen sysslar med när det inte är några kunder i butiken ( ja de kan misstolkas )

Tisdag, började med att persentera mig och tobias visade mig runt i butiken vart allt låg och var lagret var osv. Sen visade niklas mig hur kassan funkade, inte alls så svårt som jag trodde. De enda krångliga var att ta emot fakturor.
Tog betalt av min första kund också, gick sjukt bra. så när dagen var slut hade ja sålt över 1000 kr fett nice!

Onsdag: Idag så började ja med att bara softa vid kassan kolla lite klipp på dator och gled runt, sen städade jag alla hyller och tvättade av alla varorna i butiken, så de var skinande rent. chilla i kassan lite, men de var sjukt lite folk idag så fanns knappt något att göra alls. lunchen tillbringade ja med chrillhoe, dannhoe och nils:)
Efter praktiken drog jag och sola hos farsan för att få lite avkoppling och nu ska jag snart äta, duscha sen sova vettni!

LaTERs

precis så

om de är nått jag hatar så är det svikare och det är precis vad du är, en svikare..


chill chill

nu äntligen ligger jag i sängen ny duschad och trött. så nu ska jag bara äta upp min yogurt med flingor, sen blir det film och sova. Blir att gå upp i skaplig tid i morrn så jag hinner bli klar till tio, för de är då jag ska vara på "jobbet".
God natt på er suuuckers!


woop

La röj


i morrn

ja i morrn börjar den "Efterlängtade" praktiken! och det suger verkligen.. Visst att ja har fått en shysst praktikplats (expert i nynäs) men ändå kommer sakna alla stekar dagar i skolan, alla dagar när vi har mobbat tessie skämt ut tina, gångerna när sandra har fått sina damp attaker. ja nästan varje dag kommer ja sakna. blir fan tårögd när ja tänker på att den grymma gymnasietiden snart är över..
men men, minnena kommer alltid finnas kvar iaf.

nog om snyfteriet. tro det eller ej, men just nu sitter jag och äter Orientaliska nudlar och jag som alltid har trott att jag inte kunde äta några andra nudlar förutom dom blåa kyckling nudlarna, men se så fel man kan ha. för det visade sig att dom var riktigt utsökta.


suck

Kvinna greps för spark i ansikte

en kvinna i tjugoårsåldern greps under nyårsnatten för att ha misshandlat en jämnåring man grovt. Bland annat ska hon ha sparkat honom i ansiktet.

Händelsen inträffade på nyårsnatten på centralgatan i höjd med konsumhuset. Mannen som är i 20-års åldern, och hans sällskap var på väg från en fest vid 01,30 tiden när träffade på ett annat gäng. Något annat slags bråk uppstod då mellan mannen och en kvinna i det andra gänget. Kvinnan, som också är i 20-års åldern, slog mannen i huvudet och gav honom en spark i ansiktet. Hon greps senare av polis och fördes till handens polisstation där hon förhördes. Misshandeln betraktas som grov och åklagare kontaktades. Efter förhören så släpptes kvinnan, enligt Nynäshamnspolisen.

ja så där kan de gå om man försöker försvara sin "kompis", tro mig de är inte värt det. Måste också påpeka att jag är oskyldig. skulle aldrig sjunka så lågt att sparka någon som ligger ner..


fredag

jag som hade lovat mig själv att jag inte skulle kröka i helgen, men som alla vet så bli de aldrig som man har lovat!
men hur som haver, krök hemma hos valle ikvälll:)

later dudes




a

det jag behöver mest av allt nu är tid för att tänka över saker och ting.
det är så synd. för just nu vet jag inte längre vad jag vill med allt, tyvärr.


.

tro rätt, tro fel..

ao

sitter och borde egentlig av det plugga, men har inte gjort ett piss.
väntar på att s ska komma hit med en film sen blir det slagg, skola i morrn

godnatt!

onsdag

idag började skolan, rätt soft men i stora helheten, riktigt jobbigt.
Dagen gick snabbt, gjorde ett naturprov som ja fick ig på som gjorde att ja har ig i hela kursen nu. Fail på mig.
vi fick även reda på vårt hälsopedagogiksprov, fick 39-47 alltså vg+ (riktigt stolt). så micke sa de att ja ligger mellan g och vg så för att få vg måste ja skriva ett arbete om blod och tjärlsjukdomar, så det ska jag göra:) och hoppas på ett vg!

Efter skolan drog jag och tove hit o chillade, de var egentligen meningen att vi skulle vara sociala med varandra. men tove tråkade ut mig till max så somnade så fort jag la mig i soffan och vaknade inte förrns halv åtta och insåg att tove hade dragit hem. jag förstår henne.

oj oj oj

oj. nu var de verkligen länge sen jag skrev i denna blog. har verkligen tappat suget att försöka få ihop ett hyffsat intressant blogg inlägg.
 
Under tiden som har gått så har de hänt en hel del, fast egentligen nu när jag tänker efter så har de faktiskt inte hänt så mycket som är värt att nämnas.
Mitt jullov har jag spenderas mestadels i sängen och när jag inte har legat där har jag istället suttit framför tvn och tjockat mig. Men enligt mig så är de precis så man ska spendera sitt jullov. Ett lov där man har tid att vila upp sig till den sista jobbiga terminen.

Julafton: den firade jag hemma med min far,farmor/farfar,leif,david och bella. skulle egentligen åkt ut till moster och fira med folket på mammas sida. men eftersom jag hade legat dagen innan med över 40graders feber så kände jag att de var bäst att stanna på hemma plan. Men de var hel mysigt. till min stora förvåning så fick jag överdrivet med julklappar och jag som bara hade önskat mig två saker detta år ( fred på jorden & julmat). Men helnöjd vart jag ändå! så en lyckad julafton hade iaf jag!

27/12: Min födelsedag börjades med att jag vaknade vid 12 tiden av att isabell kom ner på rummet och sa att vi snart skulle åka till mamma och fira en "mini julafton" men hon sa inget om min födelsedag! Sen när jag äntligen hade lyckats pallra mig ur sägen och gick upp för att ta emot grattisar av resten av familjen möttes jag till en stor besvikelse.. dom hade glömt bort mig i år igen. fick inte ett ända grattis av någon. utan jag var själv tvungen att säga till att de faktiskt var min födelsedag idag och då passade att fjäska och ha sig. så sur som jag var så klädde jag på mig och drog hem till morsan där hela tjocka släkten var. fick massa fina presenter och god mat. Efter de åkte jag hem och och började planera utgången med alla som skulle följa med, men tro de elr ej men fan hälften bangade! Tack kompisar;)
men tove sandra amanda fredde och maxi hakade iaf med in till stan, vi hamnade på blå en rätt keff klubb, partade där sen drog vi hem till fredde och slagga. Så jag hade en hel bra födelsedag tack alla:)

Nyår: Firades med middag hemma hos sandra lyden, med tove, fia, sandra, linda och senare kom tessie. kvällen bjöd på en hel del skratt och massa alkohol! sen beslutade vi oss för att dra ner till centrum i (nynäs) för att möta upp alla andra och jävlar vad mycket folk de var nere i centrum, drygt  300pers. natten slutade dock inte som jag hade tänkt mig.
den slutade nämligen i arresten misstänkt för grovmisshandel...  vill passa på att säga tack till en viss person som verkligen ställde upp den natten NI! men tack vare detta så vet jag verkligen vart jag hade dig. Du var verkligen inte den personen jag en gång kände. men nu är de slut, vill aldrig mer ha med dig att göra. Det känns i hjärtat att säga så, för du var ändå min bästa vän i över 7 år. tack för allt

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!