röjröj

kryssningsRÖJ

röjrörj

KryssningröJ!

måndag vetty

måndag som det är så sitter jag i skolan och bara chillar på någon keff lektion.. praktiskmarknadsföring c b a eller vad de nu är!
dagen i dag ska jag spendera med min kära vännina tove ryd, ska bli rätt kul. vet inte vad vi ska hitta på förutom att vi ska ner till um chilla lite, sen kanske vi glider iväg och har kul för oss själva..
natten spenderar jag nog med S..

TJU


kommer inte på någon bra rubrik..

det är beckmode hemma hos josevacker, otroligt kul. hon ligger bredvid mig tillsammans med den jättehemliga S.
jag trodde det skulle vara fest här ikväll, men som vanligt sviker hon. det bästa jag vet är att vara bakis på en måndag, komma 0815 och vara sådär riktigt fräsch, det är heavy stuff.

helgen har varit mycket givande. började ledigheten hemma hos klas med daniel, jossan och chris. vi bastade och hade det trevligt. för mig var det roligt tills jag failade lite och fick lägga mig ner. fredagen den trettonde blev precis som den skulle vara.
vaknade med en huvudvärk som nästan dödade mig, det var vatten, vatten och vatten. det hjälpte inte så mycket så jag tog det som en man och bet ihop. körde lite bil med chris, klas och namnsdagsbarnet, valentino aka mr love.
sen framåt kvällen åkte jag hem och grät floder. grät för att jag var så misslyckad och satt ensam på den där överskattade dagen, nej nu drev jag.

har idag bara varit med den där brunetten som egentligen ska vara blondin, hon har inte varit något vidare sällskap. vid 6 tiden fick jag roligt och gick hem till henne och chillade. sen fick vi sällskap av han, blondinen som egentligen ska vara brunett.. 
jag har blivit kränkt. dom sprider en massa saker om att jag nyligen ska ha inlett en romans med en person.. dom vet ingenting, saken är den att romansen har pågått LÄNGE!

ha ett bra liv.
världens bästa tove


onsdag

tja denna vecka har ju gått skapligt snabbt.. går bra på praktiken som vanligt, tjockt kul är det iaf:)
eum igår så tänkte jag att jag skulle gå till sjukan för att ta några prover, så gick ifrån praktiken vid fyra för trodde det skulle gå snabbt. men nej så fucking fel man kunde ha..det visade sig att det skulle ta 2 timmar och 15 min-.- så var tvungen att be tove dra ner till expert och hämta mina nödvändiga saker som jag hade lämnat där.
så man undrar ju egentligen vad dom sysslar med på nynäsvården? lovar att dom har orgie mellan varje läkarbesök..
however..

just nu sitter jag och käkar nudlar och läser "sexandthenynaz.blogg.se" förjävla rolig må jag säga! den/de som skriver den bloggen måste verkligen ha för mycket fritid och ett förjävligt liv. men en väldigt rolig blogg!
jaja ikväll ska jag hem till s se film sen sova..

LATER

sad but true

det finns tider jag aldrig kommer glömma och det är tiderna som vi hade tillsammans..
under så många år när vi satt ihop, inget kunde komma i vägen för våran vänskap.
med den vänskapen jag hade med dig kommer jag förmodligen aldrig kunna uppleva med någon annan, du var min bästa vän, "systern som jag aldrig fick" jag bodde inprincip hemma hos dig och din familj.
det var dem bästa åren i mitt liv.
som du skrev i brevet jag fick av dig " visst att vi inte alltid kommer vara bästa vänner för någoon gång växer man ifrån varandra. med vi ska alltid vara vänner. vi får aldrig bryta banden. helan och halvan för alltid"
vi växte ifrån varandra. men vi fanns alltid där för varandra, även fast vi vissa stunder aldrig mer ville veta av varandra så fanns vi ändå där för varandra, även fast vi inte hade umgåtts på kanske mer än ett år, så fanns vi där för varandra.
som du skrev en annan gång " bara vetskapen av att du alltid finns där, det var det som betydde något".
jag har alltid funnits för dig skulle alltid finnas där för dig.
vi skulle alltid finnas för varandra "no matter what", det var de vi lovade varandra.
genom åren har jag fått tagit en hel del skit från dig och även du.
men det du utsatte mig på nyårsafton, det är o förlåtligt. trodde aldrig det om dig, med tanke på hur länge vi har kännt varandra. men på ett sätt är jag glad att det hände, för då fick jag reda på vem du egentligen var.
den här gången kommer jag inte kunna förlåta dig och den tanken gör verkligen ont..

nu dag, ny vecka!

tro det eller ej, men fan sitter i skolan nu! kom i tid och allt.
visserligen presterar jag inget på lektionen, men är iaf här och får betydelsefull närvaro..


jao

i onsdags var jag och tove ute och vandrade i typ två och halv timme nere i alhagen. efter det så drog vi hem till mig käkade glass med smälta jordgubbar och tortelini. fett smarrig faktiskt!


    


hej bloggen!

nu var det längesen jag skrev, har ni saknat mig mina unika läsare? 
idag har jag jobbat i min pappas butik med mina bäztizar tove och therese. vi hade jättekul!
ikväll ska jag och tove dricka lite alkohol och ha det kul, vi kanske blir fulla :) :) hehe
vi kanske åker till stochkolm. hej då bloggen!
puss puss, älskar er <3

en svensk, en jude och en tysk.

josevacker och jag sitter vid varsin dator och visar väldigt god kundservice medan en tysk man röjer sönder mead olika instrument..
innan försökte jag visa hur man skulle spela ukulele, och trodde jag var åtminstone lite musikalisk.
men nej, när heinz kom in fattade vi verkligen vad musikalisk innebär. tysken spelade precis en bit hur smoke on the water, och det var allt annat än dåligt. det står geni i hans panna.
trots att han har varit här i snart en timme och spelat bra måste vi ändå på något trevligt sätt
förklara att vi stänger om 1 minut. eftersom det är jossans pappa som äger butiken lägger jag ansvaret på henne, hoppas han bara inte är som hans landsman hitler.

peace.


jahajja

sitter fortfarande på pappas jobb och steker. har precis solat, riktigt skönt må jag säga:)!
stänger butiken vid tre, efter de ska vi dra till arena och käka de flottigaste. vilket vi för tjänar efter en jobbig arbets dag här på farsans jobb! (not) TJU


Lördag

igår var de tänkt att vi skulle kröka gärnet hos tina, men pga lite knas som hände under kvällen så blev planerna inte som vi planerat. så slutade med att jag tessie och sebbe gick hem vid kvart i elva och langa däckmode hos mig.

ikväll var de tänkt att vi skulle ha middag hos tina och sen utgång, men jag och tessie bangar nog på de och hittar krök på annat håll!

Just nu sitter vi på pappas jobb och steker lite.. tove lirar ukulele och tessie sitter och spelar the sims 2 djurliv! ingen härlig kombination. dom sitter och tjaffsar om vem som spelar finast och jag som vanligt sitter mitt emellan båda två snäll som ett lamm!

Tessie säger : oh vad fint du spelar tove. (ironi)
Tove säger: mm ungefär lika fint som ditt hus (ironi)


fredag

ska snart röra mig ner till praktiken eftersom jag är i centrum nu så behöver jag inte gå förrn tio :)..

I kväll blir de krök med mina raringar hemma hos tina. hon fyllde nämligen 20 år i tisdags, så nu är hon äntligen mogen för systemet!:D och tror mig ja ska ta hennes oskuld i langning:).. så där kommer ja spendera min kväll/natt. ska även dii morrn och kröka och käka middag, sedan blir det utgång i stan om jag orkar!
men nu måste ja rusa så ja inte kommer försent! tjiiiiing

aowie

<3


under hot

egentligen vill jag inte göra det, det är det sista jag vill göra just nu. jag hatar att bli tvingad att göra saker som jag inte vill, det är det värsta jag vet. men jag gör det för dig.
jag är ledsen, kan inte göra något mer för din skull nu. gråt inte mer.
tänker på dig, ofta.
jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får träffa dig igen. tiden bestämmer när!

ett år

Nyåren

     07/08                     08/09
                           
 
       


woop

ny dag, nya möjligheter


myz

nu ska jag äta fil med flingor kolla på top model sen är de hide and seek gäller och ska även vänta på att s ska komma så han kan klia mig på ryggen och tycka synd om mig. later natti natt


tips

nu ska ni få ett riktigt bra tips från mig:
för att få extra lena händer så ska ni blanda "rich care hand creame" med coca cola och varför det är så bra är just för att, handkrämen gör händerna väldigtmjuka och coca colan gör så att händerna smakar fantastiskt gott i fall man skulle få för sig att slicka och suga på sina fingrar! Så det tycker jag att ni alla borde testa!

så här går ni tillväga :
Ta fram en skål, häll ner lagom mycket handkräm. sedan häller du ner nästan hela coca colan och rör runt med en sked eller något annat "verktyg". Efter det ställer du in "smeten" i frysen och låter den stelna till lite inte för länge så att det fryser till is. jag brukar låta den stå där inne i ca 7-10 min. sen är det bara ta ut den och smörja in händerna och det funkar även med vanlig hudkräm, som du sedan kan smörja in hela kroppen med, ifall du skulle vilja smaka cola över hela kroppen! tro mig det är väldigt populärt!
Sen för att få en härlig frisk doft brukar jag ha i en halv tesked kanel eller curry.. lycka till!



bäst föddes bäst

vad gör man.  jag gör verkligen inte ett skit, förutom att sitta här och tycka synd om mig själv och beklaga över hur ont i magen jag har.. jag har haft så tråkigt att jag till och med har tagit massa skit tråkiga bilder på mig själv bland annat och andra skit tråkiga saker, som tex min katt oskar! fyfan vilken tråkigt katt han är.. nu sitter ni säkert och tänker "hur kan hon säga så om sin  egna katt, är hon helt överkörd i sin cellösa hjärna eller?"  och ja det är precis vad jag är. men seriöst det finns absolut ingen tråkigare katt än oskar, det enda han gör om dagarna är att sova äta om han ens orkar det. visst att katter inte har någe vidare meningsfullt liv för det enda dom för gör är att äta sova och sen kan de hända att dom vill busa. men tro mig det är för jobbigt för oskar!
nej nu kände jag att de började spåra ut, nog om min tråkiga katt oskar..

ska nog lägga in en bild på honom så får ni se hur tråkig han är.
 


turen

ja såg nu att hide and seek gick ikväl på tv3, rätt bra film faktiskt! så den ska jag defenitivt se ikväll :)


tisdag

japp har lyckats igen att bli magsjuk.. jag måste verkligen ha världes sämsta imunförsvar, för lyckas bli sjuk exakt hela tiden!

jaja, gick hem från jobbet idag eftersom jag blev sjuk, så har tillbringat timmarna framför datorn och inte gjort ett piss faktiskt. Kvällen kommer tillbringas i sängen, med datorn på magen och tvn på.. hoppas de går nått soft ikv!

Later!


ao

Josefine Magdalena Carlsson




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!