doodo

Control your poison babe
Roses with thorns they say
And we're all gettin' hosed tonight

en tid

ibland längtar man tillbaka till den billiga tiden


jobb

såhär mycket har jag aldrig jobbat,  har visseligen bara jobbat i sex dagar å är redan trött på skiten

choke upon

Everyone's Taking Control Of Me
Seems That The World's
Got A Role For Me
I'm So Confused
Will You Show To Me
You'll Be There For Me
And Care Enough To Bear Me

.

inget kommer någonsin bli som förut, fast det är egentligen lika bra för nu vet man vart man har alla. Förut trodde man att man visste vart man hade dom.

Bara gilla läget..

aowie

just pretend to be happy

softar

zuttan af ryd ,  vad mer behövs nämnas..

psshtt

puff puff pass

lätt

Har sätt i många olika bloggar att det är väldigt populärt att lägga upp "dagens outfit" "dröm outfiten"., Jag tyckte det verkade vara en rätt intressant sak att göra så tänkte helt enkelt bajta den grejen.

I kväll ska jag hem på middag till farmor och farfar så tänkte ha på mig denna fina outfit som jag fick av mamma och pappa när dom var på en tripp till tyskland. Själva dräckten är skräddarsydd och sitter väldigt slimmat, men det negativa med de hela är att det tar ett tag och sätta på sig den, sen är det en aning svårt att andas i den. Men som det gamla ordspråket lyder " vill man vara fin får man lida pin"
bortkommen

Jag vill komma bort jag vill rymma skynda flytta jag vill inte synas. Jag vill bara leva livet som jag drömmer om, vill inte se det som jag ser nu när jag ser mig om. För denna världen blir sämre för varje dag som går så vet ärligt inte hur mycket mer jag förmår, jag är en tänkare och för en sån blir problemen bara hemskare det känns så. Jag har hittat mycket som jag vill ha vänt på, människor tankesett som jag inte får rätt på men har även hittat mycket jag vill ha resept på, hur man kan vara glad när livet bara varit kefft. Så jag får fortsätta leta prova indigrienser och måttstorlekar på olika saker så kanske nått bra men tills dess är jag vilsen i stockholmsstad.


12:24

Det är sommar och sommaren ska man njuta av men det förstår inte vissa, förstår verkligen inte hur rädd man kan bli av att höra ordet impuls. Själv tycker jag de är det softaste som finns.

Idag hade jag tänkt att dra iväg och sola med Tove men hon bangade ur som vanligt, börjar faktiskt bli en vana otroligt nog.
Istället blir det nog så att jag drar och badar med Chrille och Danne om vädret håller i sig. Sen mot kvällen jag ska softa med Michelle och Rebecca tror jag.

Never ending dream
herregud

Ja har egentligen inte mycket alls att skriva mer än att jag just nu sitter hemma hos shores (Shoppi) med michelle.. Just nu är dom förmodligen nere i källarn för att "hämta" läsk fast i själva verket så drar dom nog en snabbis där nere eftersom kurdin drar till gotland i morrn. Det känns jobbigt eftersom man är van att han slavar runt och skjutsar en vart man vill men det är nog bra att han drar så man får sin behövande träning. äsh fuck de här nu har jag faktiskt inget mer att skriva förutom att jag ska käka fett med chips och dricka mängder med cola!

So?

So, so you think you can tell Heaven from Hell?
 Blue skies from pain?
 
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
 Do you think you can tell?

And did they get you trade your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?

How I wish, how I wish you were here
 We're just two lost souls swimming in a fish bowl Year after year
 Running over the same old ground
 What have we found?
The same old fears
Wish you were here

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!