skräckfilms kväll med mig själv jahapp..

Har precis kommit hem från en kväll på Tammys, det var riktigt trevligt. Där befann sig jag Amanda Daniela och Angelica. Vi planerade en eventuell kryssning i morgon som jag hoppas blir av behöver kryssa av mig lite känner jag. Nu sitter jag och tankar ner The fourth kind som ska vara en verklighets basterad film och tydligen skit läskig. Så den sitter jag just nu och samlar mod att se själv, det kan ju sluta hur som helst. Men nu säger jag godnatt till bloggen tjuss...Inte lukta ursh

Har varit hemma hela dagen pga min onda hals och skalle, men nu hade jag tänkt att rycka upp mig lite och dra iväg för att möta Amanda och förhoppningsvis Angelica och Daniela..

Fade into darkness

Har ju glömt att nämna att jag och Amanda ska kolla på Aviciis speling i Globen den 2 mars tror jag det var. Ska bli så satans kuul var ju att släppa loss alla hämningar och lyssna på svinbra musik!
Jag menar vem kan man röja bättre med en Amanda ? Det kommer bli ultimat!!!


Jul mys på hög nivå

Igår bjöds det på lite bakning hemma hos Jompa med ett trevligt gäng. Det blev fina cupcakes med härlig glassyr och sen bjöds det på glögg, julmusik och så kollade vi på tomten far till alla barnen, den blir ju aldrig uttjatat eller dålig för den delen heller..dock var vi aningen snåla eller snarare lata för att baka våra egna muffins så vi köpte färdig gjorda istället men lika bra gick det.

Helg uppdatering

Helgen bjöd på en massa trevligheter. Fredagen var vi hemma hos Amandas mamma och krökade en hel del men jag rörde mig vidare lite förtidigt, folket hade ju hållt igång tidigt in på morgonkvisten.. Sen lördagen bjöd också på en del krök hemma hos Albin där alla var tokslitna från dagen innan var där till kanske 11 sen drog jag upp och mötte Linnea och klicken hemma hos Jonatand där det var en hel del sköna lirare även den kvällen rörde jag mig vidare alldeles för tidigt. Så har en hel del att ta igen helgen som kommer
bild nr 1 vet jag inte riktigt vad Amanda håller på med: Leka sexig med en diskborste, nja jag vet inte om det går hem riktigt

Zumbaa

Har precis avslutat mitt första Zumbapass och det var ju mycket intressant förstår inte hur man ska hänga med saknar både kondis taktkänsla helt och hållet. Men man lär väl sig under tidens gång antar jag. Ska försöka se till att göra det en gång om dagen eller iaf varannan dag! Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen sen ska jag möta Angelica sen vaknas det bakning med Linnea? fick iaf en förfrågan av henne! LATER F*CK*R*

En söndag som alla andra.

Haft en av mina berömda söndagsångest dagar. Standard liksom, Har inte gjort mycket annat än att ätit middag och legat i sängen och de ska jag fortsätta med. Blir lite Jersey Shore avsnitt sen en massa välbehövlig sömn

Äntligen helg

Just nu befinner sig jag och Amanda på sködins. Amanda ska färga håret och klippa sig och snäll som jag är följer jag mer en gärna med henne. Döda lite tid liksom. På Schemat inför ikväll är massa sprit och skönt folk hemma hos Amandas mamma som det ser ut just nu. Sen får man se vart kvällen slutar. Nu ska jag fortsätta mitt tidningsläsande.


Det finns två sätt att leva, antingen som om ingenting är ett under eller också är allting ett under.

Människor som klankar ner på andra människor är nog bland det värsta jag vet, varför kan man inte bara vara glad för andras skull? Tycka att de är kul när människor i sin omgivning lyckas. All dess avundsjuka som kretsar runt omkring alla vad är grejen med den? Om alla bara kunde mind your own business, vilken fredfull harmoni vi alla skulle leva i då. Jag själv kanske inte har varit guds bästa barn, eller jag har rättare sagt inte varit guds bästa barn. Men med senare år har jag kommit underfull med att vad tjänar man på att bry sig om alla andra? Man har ju nog med problem själv som man ska ta tag i och om man dessutom ska bry sig om massa andra meningslösa idioter då har man helt plötsligt ingen fritid alls? Eller kanske rättare sagt tvärtom, man har för mycket fritid.


what the hell

Fan har gått runt och trott att de var fredag idag! Var helt inställd på det.. Men ack så fel man kan ha. Just nu sitter jag och väntar på att angelica ska bli klar, hon ska nämligen gå med mig ner i centrum där ja ska handla halsduk och vantar är planen, sen lämna in pappret till komvux. vad som händer mer denna dag återstår att se..


Sug och svälj trevlig helg

Idag har det inte hänt allt för mycket! Har legat i soffan hela dagen och kollat på Jersey Shore som alla andra dagar! Har lite ont i hjärtat över att jag bara har snart en säsong kvar.. Undra vad jag ska börja nöta efter det. Jo ska nog gå tillbaka till satc har haft ett mycket långt uppehåll!

Snart är det helg också och då ska vi kicka en riktig spritfest!

Kan inte hålla tillbaka tårarna

Har precis kollat klart på Titanic med David! Den blir ju aldrig dålig, filmen avslutades som vanligt med massa tårar.. Funderar på att tanka ner den och kolla på den innan jag går och lägger mig sen igen.


All the right moves

Hemkommen från en del flängandes! Morgonen började med att jag och Angelica stod i pappas butik till kl tolv, sen kom Martin och Albin å plockade upp oss drog till estö thai och avnjöt en fantastiskt god lunch efter de brummade vi iväg till gymnasiet hämtade Martins betyg sen vidare till komvux, så nu har jag valt ut en del kurser som jag ska plugga upp och lägga till. Det fattades hela 900poäng för att få ett slutgiltigt betyg. Så det blir skolan varje dag. Men tror jag kan behöva det! dock har jag en klump i magen, är rädd att jag ska bli skoltrött igen och lägga ned hela verksamheten... Men så får det inte bli denna gång!Morgon stund har guld i mund

Kl var ställd på halv nio. Men alarmets behövdes inte, har inte sovit en blund i natt. Eller jo kanske i 5 min för jag hann att drömma en kort dröm och de var en bättre dröm på längre. Jag var en i Jersey Shore gänget! Knackigt. Nu ska jag sminka mig föna håret sen möta Angelica ska stå i farsans butik i två timmar nu. Sen ska jag lämna in ansökan till komvuxxx. Later


Har ingen dra rubrik så struntar i att hitta på någon.

Någon pw vart ju inte direkt av. Amanda bangade ur sista sekunden, så hade satt på mig träningskläderna helt i onödan. Men fick ett trevligt heytell av Linnea istället som frågade om jag ville joina dom på lite film hemma hos Jompa och det tackar man ju inte nej till. Så dom plockade upp mig så drog vi hem till Jompa kollade på Eurotrip sen direkt hem efter det. Så nu har jag precis tryckt i mig en toast och ska dra mig vidare till sängen och nöta några Jersey Shore avsnitt!

Sleeptight mother f****

feel so close

På med träningsstället! ska ut på en pw med Amanda och de kan behövas efter allt onyttigt man har proppat i sig i helgen.


Back till skolan?

Nu har jag bestämt mig! I morgon ska jag skriva ut ansökningspapper till Komvux, det blir svenska b och matte b som är prio ett. Så det kan ju sluta hur som helst...

Bilder från halloweeen

not over youAnd I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time
I need you now

Keff uppdatering

Seg uppdatering my bad! Lite helg sammanfattning då såhär i vanlig ordning på en måndag..

Fredagen. Hade jag tänkt att bara vara hemma hela kvällen framför tv, men det blev inte riktigt så. Drog hem till Kenny där han kickade fest, var dock nykter hela kvällen, men hade skit trevligt iaf. Dansade flamsade runt som jag hade druckit hela kvällen. Mår jag sådär bra i nyktertillstånd alltid kommer jag aldrig mer dricka, så värt att vakna upp på lördagen god och glad som kexchoklad!

På lördagen drog jag och åt pizza med Daniela och Sanne sen hem igen, sen kom Amanda på middag. Eftermiddagen drog vi hem till några bekanta till Amandas mamma drack lite rödtjut sen vidare hem till Emil s där det var en del folk. Bärsen tog slut så jag Amanda och Jackob drog vi till Tammys drack en bärs sen vidare till luffar bedarö där det bjöds på lite dans och shit. Kvällen slutade hemma hos Emil S sen drog jag hem och däckade med engång...Träningsvärken i morgon kommer förmodligen inte vara nådig.

Hemma från stallet ny utkommen från duschen sitter jag här med en hamburgaretallrik som jag slänge ihop! För himla gott! Efter jag har avnjutit denna middag ska jag nog ta en powernap sen förmodligen möta upp Sanne och följa med henne till Kenny! Gör jag inget på min nyktra helg kommer jag börja klättra på väggarna..


Man kan ALDRIG få för mycket salt!

Street dancer


Vi hade som sagt pp (pyjamasparty) hemma hos Amanda igår kolla fråga olle dok fett skön. Handlade om gilfs(granny like to fuck) Väldigt intressant om ni frågar mig.. De måste ju finnas fetischer för alla sorter.
However så blev man väck i vanlig ordning för tidigt än alarmet skulle sättas igång. Runt kl 9 redan tror jag. Så de blev frukost sen en promenix med hundarna sen hem och nu vid ett ska jag och Daniela till Torö och rida sig lite.

Min gårdag i bilder och lite textLite fika på Jannis med Amanda, Angelica och Daniela


Spagetti & Köttfärssås tillagning med Amanda

Sen hade vi minispa med ansiktsmask. Förövrigt vad slitna vi ser ut på bilderna...

Är magen mätt är människan glad.

Har precs avnjutit en middag hos Amanda. Det blev spagetti och köttfärssås homemade by us! Nu ska vi invänta Daniela sen ska vi softa och kolla någon skön rulle. Amanda fnittrar här brevid som en kär flicka som hon är. Fniss Fniss fniss säger hon samtidigt som hon tar lite försiktigt på sig själv lite diskret "sug pung hejdå" Japp


På bättringsvägen?

Känns det som iaf. Straxt ska jag ner och möta Amanada Angelica och Daniela? Nere i centrum vi hade tänkt att ta en fika eller något liknande surra lite.. Och i morgon är det äntligen fredag, men denna helg ska bli lugn mycket lungt. Har inte tänkt att bruka någon alkohol överhuvudtaget... Ja jag vet att jag alltid säger så men tänker aldrig må så dåligt som jag mådde i söndags never again liksom..


i väntan på att Amanda ska bli klar.


Det här med webcamera.. fantastisk uppfinning


Fade into darkness.

Min dag har spenderats i soffan framför Jersey Shore orkar inte vänta tills säsong 5 kommer ut! Resten av kvällen spenderas i sängen framför massa filmer som jag väntar på att ska bli klara. I morgon ska jag faktiskt försöka ta mig ut och träffa lite människor de är på tiden nu!
I skrivande stund så sitter mats och slaktar ett vildsvin på köksbordet, så försöker hålla mig i från köket så mycket som möjligt. Men det kommer inte smaka dumt sen när köttet ligger på grillen....

Lite den sådär.

" Jag vill bara vara med badboys för då känner jag mig trygg"

here i come you cant hide

Blev en promenad med Angelica nu på dagskvisten välbehövligt. Perfekt väder dessutom. Nu blir det Jersey Shore.


Export.

Sitter och väntar på att super 8 ska bli klar den ska få avsluta mig icke händelserika dag. I morgon ska jag försöka ge mig ut och möta Angelica och resa min skalle och mitt hjärta lite. Allt jag vill nu är att bli återigen glad och sprida some skön energi! I morgon är det lillördag och de är första gången på länge jag inte alls är sugen på den överhuvudtaget.. jaja over and out filmen är klar.


try to smile bitch.... Well im trying

dont hate the player hate the game bitch

Basta och lägga ansiktsmask får vara min räddning denna kväll och såklart jersey shore


save me *2

Har haft min mobil avstäng hela kvällen/natten/morgonen har varit hur skönt som helst! Satte på den för en stund sen för att få tag på Angelica men hon ligger väl och sover i vanlig ordning så beslutade mig för att både stänga av min mobil och facebook så nu är det gjort och de känns riktigt skönt. Ska försöka att inte använda mobilen på hela veckan facen vill jag aldrig mer ta tillbaka men lär ju göra det inom en snar framtid... De är faktiskt länge sen ja mådde såhär riktigt dåligt. Har hamnat i en svaka som bara blir värre och värre. Igår för första gången på kanske 6-7 år så låg jag mellan mormor och morfar i deras säng och kände mig så liten och klen. Men det är sjukt vad dom kan få en på bättre humör genom att alltid bara finnas där för en. Önskar att alla kunde ha lika bra morföräldrar som jag har. ..  tack för att ni finns.. nu ska jag ner i fritzels källare och gå i ide..

juste har ridit med hanna på morgon kvisten också de kändes bra fick andas ut lite..

work hard,play hard


this beat are for all my freaks

save me

Trodde min berömda ångest skulle ha försvunnit right now, men sådan tur ska man inte ha! Den verkar bara bli mer intensivare och kommer allt mer tätt inpå. Så idag har jag och morfar pratat om att jag ska hem till dom och sova där inatt. Jag ska stänga av mobilen så fort jag kommer dit och inte sätta på den förrns jag kommer hem i morgon. Ska nog tom lämna mobilen hemma här hos mamma ikväll.. Sen sak jag bada och bara gosa med vovvarna i hopp om att denna skit ska släppa..

<3


FFFFFFFFFFFFFFFFFf

Jag har haft den sämsta dagen på riktigt länge! Så dåligt att ja inte ens finner ord och lär ju må dåligt ett x antal dagar till. wopidoo!

untz untz

Nu är min halloween outfit helt klar känns bra. Passade på att följa med morfar på ut med hundarna, blev en tripp runt ringvägen. Efter promenaden åkte vi hem till moster och hämtade lite saker och satt och pratade. Orkar inte skriva något mer just nu. Tjuzz


International love

Hem kommen från centrum med Angelica! Hittade lite halloween prylar tills i morgn. Klänning check blodsmink osv check. I morgon ska ja styra peruken sen lösögonfransar sen är allt klart! Nu hade ja tänkt att lägga mig och dö i soffan framför "några" satc avsnitt sen får vi se var resten av kvällen har att erbjuda!

fuckff


MORE STRESS

Stress som vanligt! Ska ta 19 över bussen till mormor och morfar lämna in min jacka där äta lunch sen ta 16 bussen med Bella och hennes polare och Förhoppningsvis Angelica eller Amanda! Men nu måste ja SPRINGA i mig klädernaNote to the unknow soldierIbland vill man bara tillbaka to the old good times.. Idag är en sådan dag


Paradise city

Nu har jag precis kollat klar på spun en riktigt pundig men ändå rätt skön film. De enda den handlar om är knark knark knark. Men den var skönt inspelad. However nu hade jag nog tänkt att sova sig lite, ska upp relativt tidigt i morgon. Ska möta mormor på hennes "jobb" följa med henne hem så hon kan tvätta min jacka sen har jag lovat isabell att följa med henne in till jensen på södra för att kolla på deras gymnasium. Efter det hade jag och Angelica tänkt att svänga förbi hemma hos Maxi och softa med honom. Men vi får se hur det blir med den saken. Btw grattis Maxi till ditt körkort ! inte för att du läser min blogg... men endå.


Du förstör mitt liv.

Hatar att spotify och facebook har ett sammarbete, jag hatar att alla på facebook ska kunna se vad man lyssnar på för musik. Man har ju vissa böglåtar som man inte vill dela med sig till andra på facebook. Måste nog överväga att ta bort facebook förgott. Gjorde ett försök i tors-söndag. Men misslyckades så jävla hårt. Men det är mest för att de är typ världens bästa tidfördriv. Ska hitta ett annat, typ kolla på porr 20 tim om dygnet för resten av dom 4 måste jag nog ha till att återhämta mig.. få tillbaka lite kraft liksom.


Vänskap är som spår i sanden. Det måste ideligen trampas upp.

Hem kommen från en riktigt lång och skön powerwalk med Angelica, vi var nog ute i 2½timma. Vi knatade runt ringvägen sen en sväng förbi i centrum för att styra lite ärenden. Har även ringt komvux så ska in på deras hemsida i slutet av nästa vecka och välja vilka ämnen jag ska plugga upp och sedan anmäla mig. Men innan dess så ska jag verkligen ta en rejäl funderare på om jag är berädd på att återuppta mina gamla studier. Men ser jag inte till att göra det nu så lär jag förmodligen inte göra det heller och som en hel del redan vet så har jag dessvärre några ämnen att välja mellan. However så ska jag nog ta och sätta mig i bastun ett tag och ha lite egentid. Filosofera skriva en dikt kanske. He He..


Här ska brännas

Pw runt ringvägen med Angelica! tjuss


Bitter sweet

Återigen hemma! Har varit en mycket bra dag. Vandrade runt med Angelica lite, skrev ut ett cv lämnade in det. Sen mötte vi upp Kenny Linnea Jompa drog och handlade thaimat hyrde en film sen hem till Jompa och kollade på den. Hade köpt med oss chips dipppp och vitlöksbröd men det glömde vi visst bort. Nu ska jag sova och kolla igenom några Jersey shore avsnitt! Ska upp tidigt hitta lite halloween saker och gå runt ringvägen som är ett MÅSTE i morgon! Så Angelica läser du detta så kommer du inte undan!!!

Godnatt XOXOXOxOXoxOxXOXOxOxOXXOXO

Mot seriösare tider?

Äntligen klar och kl är bara halv 3 rätt bra ändå! Nu ska jag möta angelica skriva ut lite saker sen eventuellt köpa en töjning också. tjuzzgo och gla kexchoklad

Nyvaken... Nu väntar duschen sen hoppas jag på att Angelica vaknar till liv snart, vi ska runt ringvägen är planen. Får se vad dagen mer har att erbjuda, Linnea frågade om jag hade lust att träffas och det har jag väl alltid! Så får se vad vi ska hitt på! Nej in i duschen och duscha av sig söndagsångesten som jag inte orkade ta tag i igår.


pigg och glad?????

ibland vill man bara äta tills man kräks

har bestämt mig för att ha en riktig svull natt. Hittils har jag kastat i mig fisk potatismos dillsås, 4 mackor massa ostbågar och nu funderar jag på att gå ut i frysen och värma upp en bit chockladtårta. Men borde egentligen skita i det.

Ingenting röjer tydligare en människas karaktär än de saker hon finner skrattretande

Nu är galan slut grymt avslut med queens, de var nog de bästa på hela kvällen enligt mig. Kortfattad information om helgen.. I fredags åkte jag hem till Martin vid 4 där det bjöds på bärs och massa shottar, det var faktiskt en riktigt lyckad kväll. Jag och Maxi drog vidare hem till mig och slaktade kyckling ris och curry. Lördagen blev det lungt hade tänkt att vara hemma hela kvällen men som vanligt blir det inte som man har tänkt sig. Emil ringde och frågade om vi ville med hem till Khalil så ja och Amanda drog dit drack några bärs lyssna på musik och kollade på bilder en mycket trevlig kväll. Drog förbi på Berarö som var lika tråkigt som vanligt, sen vidare hem till Jompa på lite efterfest. Det var väl det jag har gjort i helgen i stora drag..Stal bilderna från Mary Amanda.


Toppen söndag

Galan levererar samma standard som vanligt. Dock tycker jag att Eva longoria levererade bättre en Selena Gomez. men nu är de David Guettas tur att dunka!!!!!! Det man har inväntat!!


GGGAaaaLLLEETttt

kickar EMA galan just nu. kommer förmodligen få se feta framträdanden ikväll. funderar på att knäcka en bärs i galans ära. woopido

På fredag är det bärs

Som vanligt gick mina planer som jag hade idag i kras.. Vaknade vid två sen blev man kvar i sängen fram till kl 4 skit bra! Så får ta och styra det där i morgon istället. Nu ligger jag och väntar på att maten ska bli klar, som visserligen inte är klar förrns kl 8 så det är några timmar kvar. Efter middagen sak jag hem till Amanda blir lite filmstek och annat stek.


klantarsel

Dagens fail: Brände mig på ugnen så nu är jag tvungen att ha mitt finger i ett glas vatten så jag kan bara skriva med en hand nu och där med blir det dagens i-landsproblem.


Om du vill komma någonstans, gå nånstans

Just nu ligger jag i sängen framför brasan och väntar på att mina varma mackor som just nu befinner sig i ugnen ska bli klara. Förövrigt har jag inte gjort mycket mer idag, var sliten när jag vaknade efter vårt impuls krök. Men vid 5 tiden var jag tvungen att dra ner till centrum och göra en kär vän till mig en liten tjänst. Sen direkt hem för att inta säng position igen. I morgon ska jag till centrum och lämna in ett cv och ringa till komvux och boka tid. Ska förmodligen börja plugga där till våren om allt går som det ska..

Så sug och svälj trevlig kväll


Helg uppdatering

Helgen har varit mycket bra, men det brukar oftast mina helger vara. PAFf

Fredagen startades henne hos Martin med lite förkrök innan stan. De var jag Linnea Nickie och Sanne som hade beslutat oss att vi skulle testa på Avenyn på söder? tror jag iaf att det låg. Drog dit dansade av oss lite, jag och Nickie var bara inne i kanske 45 minuter eller sådär. Sen beslutade vi oss att åka vidare hem. Fick skrattnoja när vi stod på bussen som varade ett bra tag. När jag väl kom ner till nynäs drog jag återigen hem till Martin där dem var några st, surrade lyssnade på musik. Var väl hemma runt 5 tror jag.

Lördagen vaknade jag upp sliten som ett överkört råddjur, Duschade åt middag drog hem till Martin förkrökade drog ner på kroken, kom in för 50 kr ist för 100 eftersom jag var "utklädd" Sa till vakten att jag var någon brud i x-man, eller Amanda sa att jag var det. Efter de drog vi återigen hem till Martin åt nudlar, sen fick jag för mig att jag skulle på Efterfest så drog hem till Andreas drack vidare, sen drog vi vidare hem till Marcus. Även den kvällen slutade sent eller tidigit, inte förrns kl 7 tror jag.
Det blir vad man gör det till

Bion igår var väl sådär. Väldigt överdriven. Men man hoppade skrek och fällde tom en lite fjuttig tår. Så Man satt ju som på nålar genom nästan hela filmen. Satt dock framför ett par efterblivna fjortisar som knappt kollade på filmen men som skrek mest av alla. Efter bion bestämmde vi oss att ta EN öl på Hellströms, men alla vet väl hur det slutar när man säger EN öl, slutar med kanske 5-6 och några shottar. Det var iaf så våran kväll slutade. Spårade lite på tåget hem, elller en viss person gjorde det. h3 h3

Skrik som du aldrig har gjort något annat.

Nu är jag klar mätt och i ordning gjord. Ska snart iväg till bussen, eller aa om 30 min som ska ta mig in till stan för lite bio häng med Angelica och Daniela. Vi ska se paranormal activity 3 och av redan tidigare erfarenheter av både 1-2an så kommer jag förmodligen få en hjärtinfarkt inne på biografen. Med tanke på att de är riktigt mörkt storbilds tv och ruskigt hög volym sen massa idioter runt omkring som kommer skrika så kommer jag förmodligen börja böla. Så dum som jag är tog jag inte på mig den vattenfasta mascaran idag..

och jag bjuder inte på någon bild i detta inlägg, fast de kanske ni redan sett.

lite halv charmiga bilder från bowlingen


vissa borde förbjudas att fotas på fyllan

halloweeen

Nu har jag gjort de jag fruktar, jag kollade på paranormal activity 2 helt själv. pulsen var nog som mest uppe i 280! Som tur kom Isabell och lollo till undersättning. Så nu fira halloween med ytterligare en skräckfilm, instängda 2. Har ju bara sett 1an tidigare så det är väl på tiden att man ser 2an också.har inte uppdaterat om helgen ännu, men det är nog för att jag inte riktigt har blivit en människa förrns nu.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!