jeg er ReDDdd

nu ska jag försöka sova, kommer garanterat inte lyckas.. livrädd efter dagens avsnitt av big brother..



made by tewsan herself!

trötthet extrem

Nyss hem kommen från mix, har softat där med Therese Angelica och Josephine. Passade på att slänga i mig en hamburgartallrik, hus gott som helst! sen blir det 30 min på cykeln.
Har även varit hon min vera med mormor pyssla om henne lite. Blev våfflor till lunch hur gott som helst. Nu ska jag kolla på tv och kolla på big brother, men tror dock inte jag kommer att klara av att vara vaken tills dess..

hejdå fyfan.....t

4 Four Chord Song

är dom dååliga eller?!

http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I

hahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=WJq4jWSQNd8

det är lika kul varje gång!

GO BWAAAH!

upside down

Hej bloggen! Tack för att du finns.


Här sitter jag snälla jossan på balkongdelen och dricker lite te, solen lyser ovanför mig blir brun i ansiktet. Snart ska jag börja fixa till mig, ska till vera hoppas det blir bullar, för det tycker jag jossan om. Sen på eftermiddagsdelen ska jag möta snälla angelica. vi ska gå i det fina vädret, kanske tar oss till ringvägen och lyssnar på vackra fågellätena. Det ska bli kul. Nu ska gör forsätta att sitta i solljusvärmen. Kreram för er snälla snälla jossan som är så glad att hon har er som läsare.. kram :) ps, det är ingen riktig pistol det är bara mina fingrar som ser ut som jag ska skjuta någon.
/ skämt åt sido, ni som förstår ni förstår..

hej


mitt nya nagellack jag köpte igår hos therese på kickan! bara 19:- som hittat med andra ord nu ska jag pysa till arbetsförmedligen jiha..


pass out


har precis kollat klart på get him to greek.. förstår inte att jag inte har sett den förut, har haft den på datorn hur länge som  helst men har tyckt den vekar skit dålig. Men ack så fel man kan ha, för den var verklgien hur skön som helst! och ett + är ju att russel brand är med, han är fan farligt snygg alltså! nu ska jag snart sätta mig på cykeln sen duscha och dra till arbetsförmedligen.

nananan come on

Jahapp avklarat ännu en bb kväll med matilda. Alltid lika trevligt, fast idag slog hon mig med häpnad.. Hennes ben, alltså inte själva benen men hennes hår på benen det var inte att leka med.. Någon har visst slarvat med rakhyveln.. eller slarvat snarare tappat bort den. Men tur att jag tycker om dig i alla fall då..

Idag har jag gjort en hel del , körde 25 minuter på cykeln i morgon är det 30 som gäller.. sen var jag och vandra runt med amanda i centrum mötte upp matilda ett tag, drog hem åt middag hos mormor och morfar mös med vovsingarna sen hem och för en stund sen drog matilda. nu ska jag lägga mig och kolla på en film i morgon är det 30 min på cykeln sen arbetsförmedligen som gäller WIHO en ny bibba med papper precis vad jag behöver eller?

MAAAAX VON SCHLEBRÜGGE KOM OCH RÄDDDDDDDDA MIG







Jag är villig att gå hur långt som helst för dig. don't you seee??
är överväger till och med att sälja min själ till djävulen bara för din skull..  allt jag ber om är en natt med dig..
offra dig för ditt största fan!

fuck her gently

Kvinna greps för spark i ansikte

en kvinna i tjugoårsåldern greps under nyårsnatten för att ha misshandlat en jämnåring man grovt. Bland annat ska hon ha sparkat honom i ansiktet.

Händelsen inträffade på nyårsnatten på centralgatan i höjd med konsomhuset. Mannen som är i 20-års åldern, och hans sällskap var på väg från en fest vid 01,30 tiden när träffade på ett annat gäng. Något annat slags bråk uppstod då mellan mannen och en kvinna i det andra gänget. Kvinnan, som också är i 20-års åldern, slog mannen i huvudet och gav honom en spark i ansiktet. Hon greps senare av polis och fördes till handens polis station

haha skrattar varje gång jag läser detta!

jag puttade honom några gånger
aa, hur reagerade han på det?
Ja hur tror du att han reagerade? han var två meter lång två meter bred och kolla på mig.. Jag är smal som en sticka, han reagerade inte ett skit!

alive

Idag har jag invigt träningcykeln! Satan vad bra det känns så nu ska jag försöka cykla i en timme varje dag. Men idag blev det bara 20 min, var tänkt att jag skulle cykla 40 min till framför big brother men fick sällskap av matilda idag med :). Har även hunnit fika med amanda angelica och therese sen blev det en utsökt  middag hemma hos hanna. i morgon blir det att fixa lite papper hos morfar osv..

nej nu blir det film sen slagg.


foxtrot uniform charlie kilo

I natt har jag drömt en riktig jobbig dröm. Drömde att Claes Daniel Martin Tim och någon mer sov över hos mig så dom låg ute i vardagsrummet och jag inne i sovrummet, men vad dom inte visste var att jag faktiskt låg där inne. Så dom passade på att langa väääärsta skitsnacket om mig, " fan vilken orre hon är" " jävla tönt" "hon är ju bränd" "har hon ens något innanför skallen" " alkis" ja you name it! Visserligen stämmer det in på mig, men hade ju hellre velat tagit det face to face, så jag går ut och blir heeeeeelt rabiat skäller ut dom ska försöka kasta ut dom, men det går sådär för jag var så jävla full när jag ställde mig upp så jag tubbade av. Så aa hela drömmen gick ut på att jag skulle försöka slänga ut dom ur lägenheten men gick väl si så där..



så jag passade på att langa värsta krokodiltårarna

mammas gata

Haha, vissa människor alltså.. så sjukt pinsama ställer frågor som jag inte ens skulle tänka en tanke på att ställa till någon jag inte känner. så nu ska jag fortsätta skratta lite . HAHHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHAhaAHAAHHAAH

andas AHHAHAHAHAHAHHAHHAHAAHAHAAHAHAH


vilket roligt inlägg

Slitet är bara förnamnet. Men helgen har varit mycket rolig. I fredags var vi hemma hos viktor på lidatorp och åkte sedan vidare till jonte i hans villa på trehörningen. där det var en del folk. drack en massa bärs och hamnade i säng vid sju tiden för ovanlighetensskull. Kl tolv vaknade jag och jag och hanna drog ut på ringvägen och hade lunch date, kom hem la mig i badet tvingade i mig en återställare. Sen begav vi oss hem till Christian där det var en hel del folk. Var riktigt kul! Dock slutade kvällen redan vid halv elva, vilket faktiskt var skönt..
drog till mamma och mats käkade middag och nu har matilda precis dragit hem, hade en bb date! nu ska jag sova hejdå..

blev dock inga bilder... tyvärr

who you where

Ny badad och fräsh.. nu ska jag slänga i mit lite frukost och ta mig till fader min. men satan vad det blåser ute. ser ut som storm. aja sen ikväll ska jag therese och hanna ta oss till destination unknow he he. har ju lovat mig själv att inte dricka ikväll. men en flaska vin kanske? ja det återstår och se, tror jag håller mig nykter iaf.


R u ready

Fick brev från skatteverket var riktigt nervös över att jag skulle få rest men det är jag nästan varje år men hade tur år med fick tillbaka peerfekt! nu blir det film och slagg är slut efter mitt tvättpass i morse..


how to save a life

nu hem kommen från pwn, idag fick vi sällskap av josephine också. Var riktigt skönt ute, sådär lagom varmt så man slapp svettas. nu har jag tryckt i mig lite mackor och nudlar. funderar på att ta en pn innan mamma kommer hit och plockar upp mig. måste fylla på kylen och frysen, har inte ett skit hemma. sen måste vi panta massa flaskor också så det är de jag ska roa mig med idag. eller aa amanda kanske sover här också och matilda kommer hit och håller mig sällskap under bb. i morgon är det äntligen helg!! skönt


Still D.R.E

just nu sitter jag på ballen och fångar lite sol. Sitter i bara t-shit och nästan svettas. hur underbart som helst!
tvätten är jag så gott som klar med, ska bara vänta tills den torkar diskat har jag gjort också. Så nu är det bara dammsugningen som återstår men det tar jag an ikväll. Nu ska jag fixa lite te och några mackisar sen ska jag ut och pw med angelica!

LATER


leve the world behind

Just nu sitter jag och väntar på att min bad ska tappas upp ska lägga mig där och koppla av lite innan bb börjar!
missade min tvättid i morse och ingen är väl förvånad, iaf inte jag.. så ger det en ny chans i morgon kl 7 missar jag den ger jag upp. då får mamma ta över det ansvaret igen. Har varit i haninge idag med angelica. planen var den att jag skulle lämna tillbaka min jacka, men jag skiter i det. vart kär i den så då gör det inget att den kostade en del.


var på arbetsförmedligen idag också och satan vad dom trycker på en massa papper, inga miljövänner det där inte. Så i morgn ska jag ta en titt på vad det egentligen var dom gav mig. nej nu är badet klart LATER


getting over you

I veckan ska jag få hem en träningscykel! äntligen säger jag bara, nu ska det förvinna några kilon här och där, iaf om magen bye bye bärskaggen, trotts att jag älskar dig så måste du väck!

Här hunnit med en promenix runt ringvägen med therese och angelica, skulle ha varit en pw egentligen men eftersom det var så fint väder gick vi lungt runt istället. Sen hem slaggade i några timmar åkte hem till mamma och mats åt kolla hockey sen somnade jag igen..  nu ligger jag hemma och ska kolla klart på en film.
skulle behöva somna nu egentligen för i morgon har jag tvättstuga kl 7 wiho!

LaTER fuck faces


bjuder på en porrigbild som jag tog i förrgår


Dags att sova?


Ibland blir jag rädd för mig själv. Naturligskönhet? vad är det? jag tycks inte ha det iaf. Ser ut som något katten har spytt upp!

im gonna be







vi var lite busiga denna kväll. som förblir " destination unknow"


destination unknow

Liten snabb sammanfattning av helgen..

Helgen har bestått av lite för mycket alkohol, med tanke på att den här helgen skulle bli en lugn helg med filmtittande men så blev det med det..

Fredagen var i på destination unknow, körde sprit bingo och alias.. kan ju säga att min medspelare inte var allt för smart. men det gick an iallafall, tror tom att vi vann.. Men det är som vanligt mitt lag vinner ÄLLTID. tog min sista öl kl sju på morgonen och det skulle jag inte ha gjort. kom hem vid halv nio gick och somnade vi nio, vaknade kl tolv då var det bara klä på sig dra ner till systemet och införskaffa sig lite bärs. sen hem duscha och svida om.. 16.00 var det släktmiddag, var väl inte så där över taggad om man säger så. Det första man möttes av var " jossan vill du ha en tequila shot?" och dum som jag är kan jag ju bara inte tacka nej så det var påt igen bara. Blev kvar där till nio, stod och vänta på buss i 45 minuter hem till therese förkrökade, hamnade på trehörnignen i ett båthus däär de var massa folk. Kvällen där slutades vid 5 tror jag vi kom i säng vid nio. så aa en hård  helg..




bilder snodda av angelica.

Lambada

Idag har jag varit med David i haninge, han fick ju för snart ett år sen en födelsedags present som har blivit bortglömd. Jag skulle betala hans id kort så vi passade på idag när han var ledig och jag var ledig. Fick med mig ett par jeans en tröja en t-shirt och en fett snygg jacka, men som var lite för dyr känner jag. Var en vind jacka som gick på 799:- och den kommer nog inte ens värma en varm sommarkväll. Så åker nog in igen och lämnar tillbaka den och försöker hitta en ny som inte kostar lika mycket.

klickade även hem min första långklänning, eftersom det aldrig har varit något för mig.


Sommrig och nice.

hej hejdå

idag mår man som man förtjänar som jag alltid mår på söndagarna.. men helgen har varit grym! nytt folk för omväxlingensskull. återkommer i mgornn

flaash

Kom precis hem från släktmiddagen, bjöds på smörgåstårta. Som mördade, satan vad god den var! Har ätit så mycket att jag skulle kunna spy, så gott som kröp hem därifrån. Nu ligger jag i soffan och inväntar big brother, men är tveksam att jag kommer kunna hålla mig vaken tills det börjar.



saknar mitt hår!


whazupp

Jag gjorde det ävenfast jag inte skulle. Denna veckan skulle jag inte dricka någon alkohol överhuvudtaget, men var så törstig igår. Jag Amanda och Therese begav oss till mix tog två bärs, men kände att kvällen inte skulle sluta där, så Therese drog hem till henne och hämtade lite galiano och jag hade vitt vin hemma och någon vidrig sprit, så det blev goda hots shots och vin och även ett utsökt natt mål. Dom gick och la sig vid 1-2 tiden men kände att min kväll inte skulle vara över riktigt ännu, så satt uppe i min ensamhet och tvingade i mig som sista groggarna, av den absolut vidrigaste spriten jag har druckit i hela mitt liv.. However, nu har bakisheten nästan försvunnit så ska dra hem till farmor och farfar. Farfar fyller nämligen år, så ska fira det lite..


wzuuupp

sitter hos mig nu full faktiskt, amanda har styrt hotshot och grejor nu dricker jag något starkt skit som jag förmodligen kommer spy av snart


The island.

Har precis kollat klart på seven och befinner mig hemma hos matilda. Hon ligger dock redan och sover, så ska snart dra in och slagga jag med. Dagen idag har varit mycket bra. Började med en lång skön pw med Angelica runt ringvägen, tog ett break vid stranden stekte i solen och bara snacka en väldans massa skit himla trevligt!
Känns riktigt nice att vi har börjat hänga igen dagarna känns inte lika tråkiga när det inte bara är jag som är hemma och ledig. However efter pwn plockade Matilda upp oss, vi drog till kvantum handlade kycklig och potatis sallad och massa chips och dipp. Så kvällen tillbringades med ett jävla massa svullande. Soft som funken..
Men nu känner jag att mina ögon håller på att ramla ner så ska lägga ett slaggmode..

peace out!


Gbg 2007, satan vad kul den veckan var! " how do you do" rockar vi loss till när bilden togs


fucker

nu ska jag äntligen få chips och dipp. som jag har längtat, eller aa sen igår iaf. men nu hinner jag inte skriva mer matilda står utanför och väntar, ska ha mys-kväll hos henne jag hon och angelica.

BYE

ture story


Kom änglar kom älvor det börjar bli kallt, graderna sjunker så fort över allt och de hjärtat som skulle bli ditt på något vis det fryser nu sakta till is...

it's to late now..


knaaaaas

vaknade med tuppen, men somnade om lika snabbt så nu är jag helt förstörd. Nu ska jag klä på mig jogging kläderna sen ut och möta angelica, vi ska ta en skön tur runt ringvägen sätta oss på något berg och steka bara.

synd att man inte har kamera när det är sånt här väder ute.


JUST NU

ligger jag i badet och lyssnar på skön musik och rensar skallen en aning.. har varit ute och gått med angelica handlat brev och frimärken för första gången för egna pengar, känns så där. men på ett sätt bra lite vuxenpoäng sådär.. sen drog vi upp till kvantum behövde liksom fylla på i kylen, tog tåget hem mötte upp hanna drog till stallet trampade i en vattenpöl så skorna blev dyngsura, frös om fötterna , gick och mös med basse sen hem fixa mat och nu ligger jag här i karet och väntar på att bb ska börja, sen ska jag kolla på green street hooligan äntligen!



lite gay jag vet men vart fett rastlös


good luck

nu är jag äntligen klar med disken, vilket helvete det har varit. nu nästa uppdrag möta angelica fixa frimärken skicka lite brev sen är jag äntligen klar :)!

nej på med kläderna nu.. later


drop it like it's hot

humöret är fortfarande på 0% och att jag måste ta mig till arbetsförmedligen gör det hela inte ett dugg bättre..
vill bara ligga hemma hela dagen egentligen, men så bra ska vi inte ha det.

nej hoppa in i duschen äta något och styra upp mig själv står på schemat just nu.

peace

söndagsångest!

fyfan vad jag mår idag. riktigt jävla risigt.. kan inte äta ingen matlust alls, inget sug för något överhuvudtaget. less less återigen less. Jag verkligen hatar söndagarna, fad vad dåliga dom är. varför finns dom ens för? ja du en bra fråga.. 

however helgen har varit bra riktigt bra, hänt massa kul. För mycket dricka som vanligt, så idag mår jag som jag förtjänar som en påse skit med andra ord.



BABABABA

nu ska jag möta upp angelica införskaffa oss alkohol sen börja fixa ihop middagen.. sen bär det av emot stan. känner att den här kvällen kommer bli super bra! laterrrrrrrrr


One night in bangkok

JAAAAAAAAAAAAAAG BLIR SÅ LESS. irreterad less besviken med mest trött trött trött..

helt normala männiksor en helt vanlig dag







raise your glass

fyfan, nu är jag äntligen klar med all tvätt har bara tagit mig fyra timmar... men nu är det klart. disken är diskad också..


everywhere i go

http://www.tv4play.se/film_och_serier/solsidan?title=anna_skaller_ut_mammagruppen&videoid=1291208

hahhaah jag döör, det går ju inte att göra annat än att älska henne..
förövrigt har jag tvättstuga just i denna minut, eller har haft sen sen kl sju. tvättat två maskiner och snart ska jag gå ner och slänga in den sista tvätten i maskien, sen väntar bara diskning och storstädning av lägenheten, sen en lång skön pw ska jag hinna med också!

kom ihåg mig

nybadad ny klippt osv osv, håret blev bra lite mörkare och lite kortare än jag hade tänkt mig. men fan vad snygg den bruna färgen är och det bästa är att jag slipper färga och hålla på nu för men matchar min vanliga hårfärg som jag håller på att spara ut till...



nu är det bb sen slaggmode


lean on me

på med joggingbyxorna sen ut i det mindre härliga vädret, en pw står på schemat. sen ska jag färga mitt hår, kan är nog på tiden. så bye bye polackutväxten.


vill ha fredag nu btw, då är det tjejmiddag och en runda i stan som gäller! ska bli kul att träffa alla bruds.


i follow you into the dark







Well it's time to let this go.
I got to let it go
I got to let it go
I got to let it go
I got to let it go


pimpa´s paradise

nya tag nytt liv.. nu alldeles straxt ska jag och amanda ta oss runt ringvägen, det kan ju bli ett äventyr i sig.
fan ett bra jävla tag sen jag gick runt där. men ska bli skönt. solen lyser på, det är nästan varmt ute idag. idag blir en bra dag, det känner jag i min stor tå.



pass out.

klyven som människa, vet varken in eller ut bak eller fram. om det är något jag har lärt mig så är det att allt löser sig med tiden och om det är något jag har lärt mig om mig själv så är det att jag är en surviver.




teenage dream




Before you met me, I was alright but things
Were kinda heavy, you brought me to life
Now every February, you'll be my valentine, valentine


såft helg


lördagen var galet bra. fifan

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!