..

ja nu sitter man här igen.. helt tanke spridd om vad som händer runt om i världen YN

fan alltså fakkar ur , vart fan är snön?! jaru inte i nynäshamn iaf .
men men, idag har jag iaf vart i skolan trotts att jag var ledig! men vad gör man inte för skollunchen ( inte mycket)
nej men käkade lunch med agge och ninni. sen drog jag ner på stan med tove för att köpa nytt smink eftersom min lillebror lyckades slarva bort allt ! hur lyckas man?!
sen efter de var de bara att dra hem och byta om till jobbarkläder. började kl 14.00 och slutade 19.30.
det var en sån där skön dag att jobba på, lungt och skönt och inte så mycket att göra:)
efter jobbet drog jag hem och bara degade framför tvn, feting skönt!

Tjenamors!

fyfan

jaru en till helg har passerat, fytusan vad tiden går snabbt nu förtiden.. man hänger knappast inte med.

i helgen har jag eum.. jo i fredags var jag hemma hos martin med danne chrille slacker johan klas och tim sen så drog jag tim klas och chrille hem till mig och chillade, sen så efter ett tag kom horulf hem till mig så då började vi grogga lite. riktigt soft faktiskt:) kom väll i säng runt halv sju tror jag. sen var det öppethus i gymnasiet dagen efter skulle vara där till halv tio! riktigt lyckat NI
efter de drog jag hem för att bada en snabbis, sen så var vi hemma hos amandas bror för att passa hans ungar så satt och krökade lite där. sen så drog jag linnea och agge hem till matilda som hade " fest" hos henne :) så var väll hemma till 3 tror jag, sen var de upp och jobba dagen efter.
sen i går så var vi hemma hos amanda och krökade lite, sen drog alla tjejer förut om jag tove och mandy hade riktigt nice hemma hos henne :)
sen mötte vi linnea och drog hem till mig och softade, sen efter ett tag kom nidde och chrille. tror alla slocknade runt sju eller nått..

btw, idag har jag varit riktigt jävla duktig, har städat hela mitt rum det är så jäkla cleaaaaaaant nu !

...

du var den alla mina vänner varnade för! synd bara att jag inte lyssnade på dem!

för nu är det försent


jävlar..

Idag har jag fått tummen ur arslet och börjat plugga! för första gången på detta läsår jag pluggar hemma.(stolt)
jag gjorde klart de mesta som jag har legat efter med! blev iaf klar med mitt säljsamtal så nu återstår bara min cv och praktikrapport..

som sagt i dag/kväll har jag pluggat, sen så drog jag ut för att möta akho niklas och nils (länge sen man träffade nils och akho). Efter jag hade mött upp dem så drog vi till willys för att möta upp chrille danne martin och agge o elin så stod där ett tag. (riktigt segt faktiskt) 30 min senare så drog dom flesta hem så jag niklas och nils drog till akho å käkade pepparkakor och "drack" kaffe :)
När klockan blev runt tolv så drog vi ner till nynäsgård för att möta upp nidde som kom från sara, så stod där nere och "hängde" . Blev riktigt kallt efter ett tag:P
Så jag var hemma runt ett inatt också :P

I helgen hoppas jag att de kommer rejält med snö!




image4

fucking shit

igår så drog jag amanda linnea angelica michelle och matilda ner till thorssan och fikade och snackade en massa skit, riktigt trevligt faktiskt :) sen så efter att ha suttit där så drog vi till arena och käkade pizza där.. fyfan vad smarrigt de var ! kände verkligen hur jag förtjänade de;P
sen så drog jag och tove hem till martin och kollade på fotbollen med chrille hampus martin danne och nidde..
efter fotbollen drog jag och chrille ut för att möta linnea angelica amanda och matilda så gled runt ett tag ute rätt så najs men kallt! snart blir det fan långkallingar 24/7!
efter de drog vi till martin igen och bara softade så var väll hemma runt 1 någon gång..
men satt uppe hela natten och lirade poker! nu är det inte långt kvar till "poker pro" :D


helvete alltså

nu sitter jag här hemma och är helt ledig.. som jag alltid är på onsdagar (fett skönt )
det här är nog mitt första "serigösa" blogg inlägg, så får väll se hur länge detta håller. fattar inte igentligen varför man bloggar... men det är väll någon jävla fix idé någon dum människa har kommit på, så de är väll bara haka med strömmen :P

i helgen har det hänt en hel del roliga och mindre roliga saker,
i fredags så hängde jag bara med chrille claz danne martin och tove gjorde inte allt för mycket busade inne på oljan osv, så gick inte och la mig förrens vid 3 snåret och skulle upp och jobba dagen efter halv nio! (riktigt lyckat)
efter jobbet var det bara åka hem och göra sig i ordning för agge skull ha tjejkväll hemma hos henne, det var riktigt lyckat faktiskt. vi körde jag har aldrig och sprit spelet, sen så drog vi hem till chrille som bodde några lägenheter där ifrån... där det var några styckna som kolla på tv typ, riktigt segt vart det! men sen efter ett tag så blev de lite mer drag men synd bara att vi inte stannade hemma hos agge hela kvällen hade blivit så mycket roligare faktiskt..
kom hem runt 3-4 snåret sen var det bara upp och jobba klockan halv elva. seg som fan så pallrade man sig upp för att bege sig till jobbet.
sen så efter jobbet drog jag ut med linnea agge tove och amanda riktigt trevligt faktiskt :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!