tjuffs

keff uppdatering, ja jag vet. kommer med helgens bravader lite senare

stöööön

Idag vankas stan med Sanne Nickie och Linnea TAGGAAAAAAAAAA

superman

Wish that I could cry
Fall upon my knees
Find a way to lie
'Bout a home I'll never see





Toppen på snoppen?

Nu har jag suttit hela morgonen och sökt lite jobb. Så hoppas på ett positivt besked från något av dem.  Igår klickade jag hem några klänningar från nelly.com riktigt skön rea dom har just nu så pass på idioter!

Förövrigt är de lillördag idag och det ska nog firas, med en eller två bärs. Ska ev dra in till stan för att möta maxi, han ska köa till något kefft spel som släpps i natt. Men får se vad som orkas med. Snart är de helg och satan vad jag längtar! då blir de go mad inne i stan!!!!


mot ljusare tider?

Tankade friends with benefits ihopp om att jag skulle kunna somna till den, men de gick ju som det gick. Skit dåligt. Förövrigt var ju filmen si så där, man förstod ju precis hur den skulle sluta " så levde dem lyckliga i alla sina dagar" som alla andra jävla filmer, kan de inte bara komma en film som får ett att blåsa av från stolen? En film som inte slutar bra, som slutar med att dom gör slut och en tar livet av sig? En film som påminner lite om de "verkliga" livet. Det ska väl fan inte vara så svårt?! Ska nog skriva ett eget manus, de kan bli en bra film. Mycket blod svett och tårar!





Tur att de finns bra saker man kan tänka på när man är nere i vissa svakor, som typ att jag har kvar Tove och Hanna som jar har känt i 13 år.

att ja har en vän jag kan dela min sjuka humor med

Att jag har världens bästa amanda

aaa men osv osv osv.. i morgon ska jag vakna upp och vara den glada lyckliga jag, för hon mår mycket bättre.

Be there

Nu vill jag att något radikalt ska hända i mitt liv. funderar på att färga håret rött, de är ju lite radikalt en bra början, men vet inte om jag skulle våga. men de kanskne skulle bli super snyggt! Får lägga i en toning till en början. På torsdags har jag bestämt mig att gå till komvux och skriva in mig till vårterminen måste verkligen börja plugga upp ALLA mina ämnen som jag failade på i gymn. 

                        


lite emo sådär

Så fort jag får chansen ska jag fly denna äckliga sunkiga stad. Så less på allt dess innehåll! Från staden till människorna, från människorna till staden osv osv. Längtar verkligen bort härifrån. Känslan att få vakna upp någon annanstans andras någon annan luft se nya männiksor, träffa nya bekantskaper. Det känns så nära men ändå så långt bort.  rip


En natt som denna vill jag bara sitta på min stubbe i min skog och bara rensa bort tankarna

Återigen ny vecka

Min helg har varit en av dem bättre på väldigt längre. Har hunnit med så sjukt mycket känns det som.

Fredagen: Bjöds på taco middag hemma hos Daniela, lite kortspel och öldrickande. Vi drog vidare till en polare till daniela där de vankades 18års fekke, var helt okej trevligt. Mycket människor, men kände mig på tok för gammal. Så vi drog vidare på en fest på Prästgårdenm där de var ett gäng party sugna människor, blev massa bärs och lite innebandy spelande. Senare vidare till Adde där de bjöds på en massa dans och en hel del supade, när kl började slå morgon fick jag agera superhjälte, daniela fick lite för mycket av det goda. Så fick bära henne hon red på min rygg bäddade ner henne osv osv. Vaknade upp dagen efter och mådde som skit.






Lördagen bjöd på en bakis dag som varade fram till kl elva, sedan begav jag mig återigen till prästgården där de bjöds på ytterligare trevligheter! satan vad kul det var, fightclub och grejor. Var där fram till 2 kanske sen drog vi vidare hem till keijo och drack fin sprit fram till sju!




ny vecka

Helgen har verkligen levererat! Satan vad kul jag har haft.

Fredagen var det planerat att vi skulle vara hemma hos mig några tjejor och ha spelkväll, men kvällen slutade istället att vi hamnade i Skogås hemma hos Tim och Emil. Där det blev en hel del vin och dj-ande för andra. Satt och surrade och hade allmänt trevligt. Natten slutade med en del drama, både påväg till tåget och sen på nattbussen hem.



Lördagen vankades det fin middag hemma hos Linnea med massa härliga brudar! Bjöds på tacos singstar och massa skratt! Tog oss sen ner till bowlinghallen och visade vart skåpet skulle stå, fast det mesta från besöket i bowlinghallen är faktiskt svart. Blev en del djupsnack och en del tårar. Min kväll slutade redan vid halv ett, var ett tag sen man färskade ut så sent. Men det var välbehövligt.








Bisca






ångestdämpande ja tack

Har nog aldrig haft sådan ångest som jag hade när jag vaknade upp i söndags! Den slår allt, men masar mig ändå upp och dra ut för att möta daniel rebecca chrisitan och johannes. De vankades thaimat för deras del, men jag har 0 aptit dagen efter så jag skippade krubbet! Kom hem till daniel slänge i oss chips dipp jag spydde som aldrig förr, hjärtklapppningar svimmnigar så beslutar mig för att ringa syster min så fick hon komma och möta mig, ävenfast jag bara bor högst 3 min ifrån.. Slänger upp lite bilder senare. Men denna helg har levererat! Varit mördar krök hos daniel, som inte slutade så vidare bra på fredagen. Daniel däcka efter en timma typ, jag kryper hem vid 4 och återigen spyr. FÄRSKING! Lika så lördagen blev de mördar krök hos daniel. Tack denna helg för att du har varit en mycket bra helg.


Middag bärs bra sällskap

Nu ska jag snart iväg och möta Rebecca! Vi ska införskaffa oss lite alkohol och mat, sen ska vi knata hem till daniel och tillaga den och umgås! Sen får vi se vart kvällen för oss någonstans. Finland och Sverige matchen visas på tv ikväll den får man bara inte missa. Over and out, hoppas på en skön fredag



Toppis


Oj ja men detta ser precis ut som jag

Det är nederlaget som gör människor bittra och elaka.



even heroes have the right to bleed

vår härligt väder

Har tagit vara på dagen en del idag iaf! Möttte upp angelica tog oss en promenix i centrum, de var meningen att vi skulle ta oss en varsin kanel bulle eftersom jag missade bullfestdagen igår shame on me! Men vi beslutade oss snabbt att slå på stort, så vi gick till lydia och beställde oss en plankstek och en fläsknoisette. Vilket var utsökt! Sen splittrades jag och Angelica hon till sitt och jag åkte hem till fader och lämnade hans födelsedags present (fallskärmshoppning). Han blev rätt tagen på sängen. Men glad. Somnade på soffan i tre timmar så lär ju inte kunna sova inatt. Sen plockade hanna upp mig och så åkte vi hem till henne en sväng och kollade på sex and the city.




Jag har ju förövrigt bytt upp mig liiiiiiite när det gäller mobilfronten, har inte längre herman 1208 utan en sonyericsson som jag kan ta foton med. Kändes att de var på tiden! Men kommer ALDRIG sskaffa en iphone eller någon annan touch mobil..


snickers

sitter och glor på vinterviken, har glömt hur bra den är men dålig på samma gång! Satan vilka keffa skådespelare som är med, skulle göra det där bättre i duschen! Ska snart avnjuta en middag bestående av korvstråganoff och ris!  kul inlägg. a fast nej


drop it

Helgen har varit mycket bra!
Fredagen var vi hemma hos mig badade bastade åt massa godis chips popcorn och drack vatten, vi ville helt enkelt ladda upp inför lördagen.
När den väl kom drog vi ner och införskaffade oss dricka, sen vart vi bjudna på middag av mamma och mats vilket var mycket trevligt. Vilka diskutioner det blev, de ena ledde till det andra. Vid åtta tiden drog vi till bussen som skulle ta oss in till storstaden, men vi kom inte riktigt så långt, vi vart avsläppta på motorvägen vid segersäng. Nöden hade ingen lag.. Så vi fick lifta oss eller snarare amanda liftade oss tilll segersängs hållplats och där ifrån åkte iv in till stan. Mötte ett skönt party gäng som vi samåkte med till stan.. Nääk och gänget var mycket bättre en jag hade förväntat mig! bra drag. efter de drog vi vidare, spydde lite men de var bara påt igen.. Hamnade till slut på nype, där vi dansade av oss ordentligt! Det var inte förrns det stängde och vi skulle hem som jag märkte att vi hade hamnat på gaykväll.. Killar grov hånglade från höger till vänster och slätade av varandra, så hamnade i chock! Tillslut så mötte vi upp emil och matte och satte oss på bussen som skulle ta oss till nynäshamn..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!