jaharra

ja fan, tro det eller ej men i morrn har det gått fem månader..


pözZZzzzzzZZzzZzzzzzzzZZZzZzzzz

ja jävlar, sitter här med världens största finne och trycker allt vad jag kan på den och helveteee vad ont de gör..
för övrigt idag så  har jag bara jobbat och stått i, efter jobbet mötte jag upp christian och claes å vi drog så småningom till pizzahouse och svullade.. men nu när jag sitter här och tänker i efterhand hur mycket skräp mat jag har ätit på senaste tiden får jag nästan ont i mitt hjärta. måste fan börja dra ner på pizza svullandet.. men det är ju så himla svårt, det har gått så långt att jag har skapat mig ett missbruk.. ett pizza missbruk och när de har gått så långt så finns det bara en utväg, antingen bryta sönder mitt bankkort eller lägga in mig på rehab. finns inte så mycket mer att göra, eller så får jag börja hänga på tjockholmen eller söka in till du blir vad du äter för hon tanten där skulle hjälpa mig med mitt missbruk.
jaja however så ska jag och hanna snart till hanna och se på dh om inte hon dissar mig för chrille villket jag tror att hon kommer göra. när dh är slut så ska jag bege mig hem till sebastian och slagga där för morfar hade ingen möjlighet att hämta mig och köra ner mig till jobbet och orkar verkligen inte ta bussen för då måste jag gå upp 30 min tidigare och de känns inte så lockande!

  

lördags

i lördags så drog vi till sorunda på fest för vi skulle fira mickan som fyllde 18 grattis igen :D!
så dagen började med att jag duschade, hannas pappa kom och hämtade mig, skulle förbi en sväng hos sandra som inte såg allt för pigg ut ;). sen när vi var nere i nynäs igen så åkte vi till hanna där middagen stod klar på bordet ( fläskfile och klyftpotatis och vin till ) jävlar vad smarrigt. efter maten började jag och hanna smikade oss, när vi väl var klara drog vi hem till chrille och förade, där de redan var ett par stycken! När klockan närmade sig halv nio drog vi till centrum och mötte upp carro och matilda sedan drog vi till bussen som skulle ta oss till portus där festen var. jävlar vilket liv de var på bussen alltså, var nog till sagda ett antal gånger, men vem bryr sig..
väl när vi kom dit var de rätt många där, så började supa på som fan, dansade så klackarna höll på att gå av. men fan vad kul de var att dansa med david  (broder min). natten slutade med att morsan hämtade mig chrille danne och hanna. mötte tove med old bell hamnade i bråk med en fyllskalle och natten avslutades med att sebbe kom hit och bråk även då..

men för att sammanfatta kvällen, jag hade de kul iaf och de är huvudskaken aah och att mickan hade en bra födelsedag!

Blev förövrigt bara två bilder under kvällen


suck

idag har varit en riktig skit dag!
dagen började med att jag skulle försöka få tag på anni savo från galaxy båten för att bestämma ett betalningsprogram så jag kunde betala min böter som jag fick sist jag var på kryssningen. men de var lättare sagt än gjort! spenderade en timma i telefonen och fick prata med 87421 tusen personer som bara kopplade runt mig och ingen av alla jag pratade med visste ens vem hon den där anni var! så allt är nog bara en bluff känns det som. sen såg och också i avtalet att ingen av vakterna som haffade mig har skrivit under utan det är bara jag.. ävenfast man inte kan se vem som har skrivit under! fyfan vad keff handstil jag hade  den natten..


FuCK

JAG HATAR GALAXY AV HELA MITT HJÄRTA!!!!!


mat

sådär nu sitter jag här mättare än någonsin


ny morgon

vaknade precis och var helt slut i skallen för ovanlighetens skull. öhum.
ska snart städa mitt rum lite, för det luktar vitlök och chips i hela rummet så måste vädra ut det lite!
sen ska jag försöka pallra mig till hanna och om jag inte orkar de ska jag ställa mig och tillaga lite pytt i panna!:D

satt precis och drog mig genom håret och upptäkte världens största jävla tova!  och sanna mina ord, kommer aldrig få ut den här tovan Aldrig.

                             Gammal bild som graven e he


jahajja

vaknade 09.00 i morse och var hur pigg som helst dock riktigt sjuk. så skrev ett medelande till min chef och sjukskrev mig eftersom jag har så ont i halsen och febrig:/.. så idag har jag bara kollat tv, sebastian kom vi halv ett tiden så vi lagade pytt i panna med ägg och mackor till. ja jävlar vilken kock jag var. gott blev det! sen kollade vi på lejonkungen och har sovit!
skickade precis i väg honom för att inhandla lite svull till ikväll:)  så kvällen ser ut som så, klockan nio blir det dh. sen slagg ska försöka pallra mig upp till praktiken i morrn! LATER


javisst

man lever ju bara två gånger




suck

bråk bråk bråk bråk! alltid en massa jävla BRÅK


ja


jap

nu vecka och jag börjar bli sjuk:/....

För första gången på typ två tre veckor var jag i skolan dock inte på några lektioner, var tuvungen att dra dit för att lämna pengar till studentflaket. FAN snart är vi där, känns både bra och dåligt.. Efter skolan drog jag tessie danne och claes till arena och svullade lite, för ovanlighetens skull.
just nu är jag hemma och chillar med tpve, hon ligger i sängen och speccar tv och jag chillar vid dumburken..
så spenderar nog kvällen med henne om jag inte orkar dra ut och möta danni, för mår inte alls sådär super bra.
jaja nog om de..

det här är en bild som jag gjorde för många år sedan .
                      min "vän" hanna



?

vad hände egentligen?




suck

fyyyfan vilken jävla arbetsnarkoman jag har blivit och värre kommer det bli! hela maj ska jag jobba sju dagar i veckan. skapligt jobbigt kommer de bli, men det kommer klirra skönt i kassan så det är bara tänka posetiva tankar!

Har jobbat idag som vanligt, hämtat en jacka, så ska snart hoppa in i duschen sen jobba hos farsan 20,00- 22.00 så det är ett skönt pass. Sen efter det ska jag hem till martin och lira poker tror jag! LATER


godmorgon

sitter här nyvaken och förjävla trött eftersom jag inte kunde sova så bra inatt:/. men men ska snart hoppa in i duschen byta om och sen senare idag så ska jag möta upp hanna och chrille, ska ut och vandra lite! kan fan behövas få rensa den förbannade skallen..

sen ikväll ska jag träffa sebastian och reda ut en hel del. får väll se hur det slutar:/
Ja ja.. nu orkar jag inte detta längre, LATER


..

oh, suck, helvete, fan..

jajjamen

ligger i sängen, halv död och allmänt skit trött. igår chillade jag med tove och hanna, speccade melodifestivalen och lirade singstar, så min röst är rätt förstörd för jävlar vad vi skrek!

Just nu i denna minut är de meningen att jag ska vara påklädd och dra och möta hanna. men är så jävla trött! men har man lovat så har man. sen vid tre tiden kommer chrille hit och ska hjälpa mig med min älskade dator.. formatera om den och installera allt på nytt! tack chrille uppskattar din hjälp!

men men nu ska jag glida. LATER


kärlekslåt till den bästa juden

tove hon har alltid nekat sin identitet, hela sitt liv har hon gömt sig i ett mörker
det är på senare tid hon har vågat sig ut ur garderoben. det är inte lätt att vara jude eftersom många är fördomfulla mot dom.
 och det är så tråkigt att judar fått flytt hela sitt liv.
 många judar får släktforska i askan, somliga blir gasade, somliga arbetade sig till döds, somliga hade jobb, somliga hade inte mat på bordet, somliga får leta i soporna, somliga hade inte ens råd med skor.
 
och min vän tove har alltid gömt sig i mörket och förnekat sin identidet för hon är rädd för vad folk ska tycka. folk är så fördomfulla. det är inget fel på judar, förutom att dom är judar.

1939 det var så andra vk började, det var då hitler började med sin plöjning, han ville förinta judarna, för dom hade pengar men det hade inte hitler. 
koncentrationsläger byggdes. dagar blev till  veckor, veckor blev till månader, månader blev till år.
1945 var året, judarna fick frid igen.  

och min vän tove har alltid gömt sig i mörkret och förnekat sin identitet för hon är rädd för vad folk ska tycka. folk är så fördomsfulla. det är inget fel på judar, förutom att dom är judar.

judarna fick frid igen



ni

jossan är inte kreditvänlig, inte någonstans.
hon har inte bra hand om pengar, hon är helt enkelt ingen jude.


datatorsk

min keffaste vän keffis är så jävla keff på att uppdatera, så jag får göra det åt henne. vi är nu hemma hos keffis, det är singstar som gäller, h-hora är också med oss.
vinet är i glaset, och partydressen är på, dock är det inte utgång men vi föredrar att ha varandra som umgänge ikväll, och inatt..
HH sjunger så så högt att hon har fått brutalt stora svettfläckar under sina armar. who cares? det är bara vi och vi ger 110%.

kkk

sportlovet

Onsdag/Fredag:
I onsdags så åkte jag och tove ut till boda (hennes landsställe) ett riktigt mysigt sådant!
Resvägen gick strålande, började med att åka pendeln in till stan, sen åkte vi tunnelbana till tekniska tror jag och sen vidare med roslagsbanan till åkesberga, där vi blev uppplockade av Björn och Siv ( toves mormor och morfar) sköna figurer det där!:)
när vi kom fram packade vi upp våra saker och inväntade käk! Vi fick eum.. kyckling med curry och ris! smarrigt..
Efter maten spelade vi kort och kollade tv, somnade rätt tidigt.
08,35 blev vi väckta av björn som sa att de var frukost, inte en härlig start på morgonen, med tanke på att jag går upp tidigast halv tio varje dag.
Senare på förmiddagen drog jag och horulf ut en sväng i skogen och vandrade runt och till våran stora fasa så låg det en LIVSLEVANDE padda mitt på backen! mitt i vintern! bespara mig plix..
vi tog hem honom och så la tove honom i varmt vatten,för att tina upp honom, men jag tror dessvärre att sebastian´som vi döpte honom till dog!

VI drog även till den fina staden norrtälje som jag aldrig hade varit i. Fett fin stad faktiskt! så dit ska vi i sommar :D
JUSTE, jag gick förfan på kalleblomkqvist bron. där dom spelade in den filmen, ett minne för LIVET må ja säga






sportlovet

eftersom jag inte har bloggat på TUSEN år, så tänkte jag lite snabbt uppdatera er om hur jag har spenderat mitt påsklov!

Måndagen:
Drog vi iväg på kryssning (galaxy), vi var väll runt ah, 30 pers kanske. var rätt nice faktiskt! visserligen kan jag inte få ihop vad jag gjorde hela kvällen, men vet att den slutade vid fyra eftersom det kom några hor vakter och haffade mig. inte nog med att jag ska betala 500kr i skadestånd jag fick även utegångsförbud mellan 04.00-09.00! så hela morgonen/dagen förstördes. så fail för mig som var tuvungen att spendera resten av kryssningen i hytten eftersom jag mådde så fruktansvärt bra! NI

                                                                                                                                                                 

     Kvällen

                                                                                                                                                
        Dagen efter



spyhinken

Fredag

idag är det fredag, vilket innebär att det är helg:) ikväll blir en lugn kväll. ska nämligen jobba i morrn, på kvantum!
har inte jobbat där på hur länge som helst. så det ska bli grymt spännande!
I morrn som sagt jobb och eventuellt chill krök och min söndag ska jag spendera med sebastian är det tänkt. om det inte blir ändrat!

aaaaaaao

HAANNA HORA!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!