helg igen asså

Helg i gen fett snabbt går det alltså..

Fredags:
Efter plugget så drog jag och morfar in till länna för att byta min mobil som gick sönder förut.. men fick en helt ny tele fett stekig faktiskt! efter mobilköptet drog vi till vega baren och käkade och snackade ut om lite komplikationer som hade uppstått mellan oss.. tror mig de var dem värsta 30 minuterna i mitt liv , har faktiskt aldrig mått så dåligt:/ men men nu har vi löst det.
När vi sedan kom till nynäs drog jag till arena och mötte upp chrille danne och martin .. efter de drog vi hem till mig och softade sedan lite senare kom
även elin..
så fredagskvällen vad riktigt tråkig men jävligt skön! party mode hela natten typ :P

Lördag!
eum.. satt hemma heeeeeela dagen var verkligen riktigt jävla tråkigt!
satt även hemma hela kvällen och planerade med elin tessie och sandra om vad vi skulle göra ikväll! vi kom verkligen inte fram till nått.. sen efter NÅGRA timmar så fick vi reda på att vi kunde softa hemma hos elin.. så jag och sandra drog och köpte dricka sen drog vi till elin och började shotta..
efter ett tag kom agge sofie och sara också.. chillade med dem och lirade ölspelet riktigt soft! (specc våran engelska) sen så underkvällen så rammlade det inn människor lite tipp och tapp:)
så det vart ett bra slut på den tråkiga kvällen :)

heeelg igen!

ah nu vare f1 länge sen jag skrev .. har fan inte pallat. men nu blire nya tag!

Fredags
drog hem från skolan vid 12 och sov till 5 sen kom tessie hem till mig.. hoppade in i duschen och började fixa i ordning oss.
vi hade planerat att vi skulle käka pizza på arena med de blev helt andra planer!
ist för dra till arena så drog vi hem till några bekanta till Glenn (tessies plas farsa) där blev vi bjudna på öl efter öl efter öl. De var riktigt trevligt må jag säga! sen efter de så drog vi och bowlade med vktr och co, måste säga att det verkligen gick för djävligt dåligt (n)! När vi sen hade bowlat klart så krörde vkrt mig till playan när ädel och janna var! riktigt soft faktiskt.. tog mig en coolshot (godaste shotten i världen). vi sjöng kareoke f1 kul:). sen runt kvart i ett drog jag hem till elin där alla andra var. (agge linnea elin martin danne chrille nidde sara kim chrippe tessie hagberg vktr) .
Jag hade det as kul! första gången jag mådde så bra på fyllan! . sen drog jag hem runt halv 6 tiden. .
Tummen för i fredags!


Lördags
Började dagen med en alvedon och sedan var de bara att sätta sig i bilen för att åka upp och fira morsan som fyllde aah vad hon nu fyllde.. trevligt att träffa släkten iaf..
Efter trippen till morsan så drog jag hem och duschade och fixade för fick nämligen reda på att vi skulle dra till sara lagers 18 års fest!
Så när amanda kom förbi så var det bara att bege sig till lager.. när vi kom dit så vare rätt så drygt väldigt mycket grupperingar.. men det blev bättre med tiden när allaf fick alkohol i kroppen! drog hem rätt så tidigt eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter..
Men även lördagen får tummen upp eftersom den var så händelserik!

Söndag!
Har jobbat mellan halv tio till halv fem.. sen har jag softat framför tvn, jäävligt skönt!..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!