Jag är lycklig

För idag kommer min soulmate hem för gott och får aldrig någonsin åka iväg sådär länge utan mig igen


Min färsking till pojkvän

Jag ska ALDRIG mer dricka igen.. Men bra söt är han


Helgen

Kan dra helgen lite snabbt, i fredags var vi ett gäng hemma hos Sanne vi drack vin sprit och pratade om livet, vid elva fick vi suget på att träffa lite folk så vi drog förbi bowlinghallen där de var lite folk.. Drog förbi på sjökrogen där det inte var en kotte.. Kvällen slutade i bråk och tårar. Lördagen var jag på tok för bakis för att görA ett jota , så det blev chips godis dip med Tove.


Godmorgon

Ligger och kollar på Bert i min ensamhet, Jesper ligger fortfarande och sover efter gårdagens bravader han var ute på. Idag hade jag tänkt att dra förbi hos min fader och hälsa på lite, måste klappa på katten min och hämta lite räkningar.


EMA!

Tvingar Jesper att kolla på EMA galan, det är nästan det bästa på hela året näst efter victoria secret !


Middag

Ikväll ska jag och Jesper laga middag och dricka lite vin. Ska bli skönt att bara umgås vi två.


Tänk vad lite smink

Och fotofix kan göra

Den nakna sanningen

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_509ce7e0ddf2b314000000da.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/188067/images/2012/pic_509ce7e0ddf2b314000000da.jpg" class="image">


Vad blir det för mat

Ligger just nu och kollar på per Moberg, vilken man ! Men ska strax klä på mig kläder och ge mig iväg till jobbet!


Fredag

Idag är det äntligen fredag, ska bli så skönt att få avsluta denna vecka. De tär på krafterna att jobba eftermiddag. Man hinner inte ha någon fritid och hinner ute umgås något.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som står på schema ev träffa Tove annars blir det nog bara hem och sova.


Det är som ett beroende

Jag är fast.. I böckernas värld speciellt i trilogin om Victoria Bergman. Har läst ut kråkflickan och nu är jag inne på den andra boken hungerselden. Det perfekta tidsfördrivet när man sitter sent på kvällen hem från jobbet. För alla er som inte har läst dem GÖR DET! Ni lär garanterat inte ångra er!


Middag

Har precis avnjutit en middag, eller avnjutit den var rätt smaklös. Brunsås potatis och pannbiff, var inte alls sugen på det en dag som denna.
Från de ena till det andra, rätt nedstämd på jobbet just nu. Vi fick besked att varsling ska inträffa på jobbet tråkigt nog. Hela 1550 personer ska få gå var av 100 st konsulter hos oss ska få lämna. De värsta är inte att mista självs jobbet utan att förlora alla underbara kollegor man jobbar med..


Har fattat ett beslut

Jag ska börja blogga igen, rätt effektiv. Mest för att det är kul att gå tillbaka och se vad man pysslar med. Men mitt liv är inte allt för händelserikt just nu, jobbet tar en massa tid och när man väl kommer därifrån är man alldeles för trött för att hitta på något. Det slutar alltid med att man hamnar i soffan framför något soft tvprogram.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!