t.ryd


Tove  ryd


Tisdag

inte hänt mycket idag alls, suttit på en buss till morsan fram och tillbaka, pluggat, käkat, frysit!
nu ska jag kolla film sen sova!

PURREE


en bild gjort av Jospehine Magdalena Picasso

måndag

snö snö snö VACKRA förbannade snö! shit vad glad jag är just nu!

igår var en bra dag till en början! tills dennis dök upp iskolan, de hela slutade med att dennis och sebastian drog ut mig i snön i bara linne ah och såklart byxor och total dränkte mig i den förbannade snön, men som tur var så kom vaktis till undsättning och räddade mig från den kalla/hemska totyren!
efter skolan så drog jag och tove hem till mig å svullade lite framför tvn, sen kom även chrille och claes förbi och tro mig de blev ännu mer svull, för vi beställde pizza fett gott
efter pizzan så drog vi ut och körde runt lite med bilen slutade tyvärr inte som planerat.. claes råkade köra in i en stor sten när han skulle styla lite vilket han inte alls borde ha gjort.
tja de var väll ungefär de som hände igår!

TJU


random

ja jävlar, nu var det länge sen jag skrev nått i den här förbannade bloggen. men det är inte för ja har dissat "blogg trenden" utan för att min kära dator har gått sönder! rätt tragiskt men jävligt skönt, för har just insett att datorn är så jävla överskattad. förut kunde jag knappt leva utan den, var tvungen att sitta vid den minst 4 timmar varje dag. medans nu har jag varit utan dator i typ fem dagar och de har gått hur bra som helst! g

Min helg har varit kanon skön och slapp, i fredags låg jag bara hemma för mig själv och kollade på idol och tjockade mig, för skulle nämligen jobba hela jävla lördagen! först hade jag ett pass på kvantum från 12-18 sen efter de passet var de bara ta sig hem óch vila en timme för skulle även jobba hos farsan från 20,45-05,00, gick grymt till en början. blev dock för många redbull på förkort tid så höll på att tuppa av mitt under ruset när alla skulle ha sina jackor! men lyckades ändå hålla mig på benen. Efter jobbet var de bara att hoppa ner i sängen direkt. söndagen spenderades mest i sängen och chill med farsan.

SNÖÖ!

idag är jag på väldensbästa humör! det har nämligen snöat som katten idag/kväll och de var inte lite snö som föll ner för himlen. Så jag och tessie har varit hur lyckliga som helst, båda två satt med stora leenden på bussen och bara tittade ut på snön som yrade runt..
Kvällen avslutade vi med god mat som tessie styrde, ljus rökelser och bra filmer med chips och annat gott..
men nu blir det en dusch sen slagg.

OVER

..

Well it's time to let this go..


söndag

sad but true

..

gud vad jag saknar dig ibland..

you may die


sucks 2 be me

ett riktigt stort fail på mig som lyckades få feber en dag som denna, en dag som vi skulle ha nationella proven i SVENSKA och de missade man såklart, wiho! så får vänta tills vårterminen för att skirva det. sen i morrn är det öppethus som jag ska försöka att pallra mig till om jag orkar.
idag har jag bara legat framför tvn och speckat alla möjliga saker, sen på kvälls kvisten drog jag hem till mormor och morfar. sitter även kvar här hemma hos dom och rå softar. nej nu blir de käk sen ska jag fortsätta specka tv!

LATER

en och annan tanke

vissa saker är svårare en andra, känslor är nog det som jag tycker är jobbigast. jag vet verkligen inte hur man hanterar dem. det finns säkert dom ser mig som en hjärtlös och känslokall människa, det gör även jag. för dom som verkligen känner mig, vet att jag är en sån som inte öppnar mig för vem som helst, som säger hur jag mår och den som pratar om problem. det försöker jag undvika så gott jag kan.om jag inte kan hantera mina problem känslor hur ska då någon annan kunna det? den är en anledning till att jag inte vill berätta vad jag känner, sen vill jag inte blanda in nära i mina problem. dom har nog med problem, så varför ska jag ge dom en extra belastning för?.. men de finns en människa som verkligen förstår sig på mig och hon är nog den enda i världen som gör det,  behöver inte nämna namn.. visst att vi har växt i från varandra, men vi kommer alltid finnas för varandra och de är jag glad för. jag älskar dig

a

jag ska försöka för din skull.

..

ORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

..

jag har haft så kul i helgen att jag inte finner några ord...

NI


.

Ni är det bästa som finns!


torsdag

gud va jag önskar att allt vore som de var för ett år sedan, då när ja verkligen mådde bra trivdes med allt.
visst att de finns saker som ja verkligen vill ha kvar som jag har nu, men jag har snart nått botten.. sen finns det frågor som jag ställer mig varje dag, vad ska de bli av mig? vad håller ja på med? vem har jag egentligen blivit? var har min starka sida tagit vägen?
har svårt att sova om nätterna, just för att dom här frågorna snurrar runt i mitt huvud.. visst att jag kan på utsidan verka vara den personen som inte bryr mig om saker, en person som nästan alltid är glad, en person som inte har några problem i världen alls och en person som alltid mår bra. men på insidan döljer sig verkligen en person som är sårad som har massor av problem som egentligen inte alls mår så bra som utsidan visar.. men skenet kan bedra, vilket mitt har gjort..

suck

glöm vad ja sa innan, kommer inte alls sova gudomligt. är förfan inte ens trött och jag ska upp om några timmar.. Detta suger

gör ett nytt försök,  godnatt

säng mys

äntligen ligger ja i sängen, fyfan vad skönt de är. helt tyst och ensamt. för första gången på länge så kommer jag sova som en gud inatt!


tisdag

sitter hemma nu och väntar på bussen som ska ta mig ut till dom mörka skogarna, nämligen till min morsa!
ska försöka få lite plugg gjort ikväll sen så vill ja bara komma bort från nynäs lite.
men de värsta av allt är att ja kommer missa desperate housewife, för er som inte vet så är de världens bästa serie, mitt liv, något som jag lever för, något som alltid får mig på bättre humör. ni kanske tycker de låter töntigt men tro mig de finns många runt om i världen som känner precis samma sak som ja gör, för just desperate housewife. ni sitter förmodligen och tänker nu " hur ska hon överleva sekunderna, minuterna,timmarna, dagarna och hela veckan ut tills reprisen visas". men då kom jag på en smart lösning,  jag ska be min kära morfar spela in avsnittet åt mig så ja kan se det i morrn istället. för er som avslöjar ett någe av vad som händer i kvällens avsnitt kommer jag personligen avrätta med en slö jävla fickkniv.måndag

har fått tummen ur arslet och skrivit klart min logg bok, visserligen är den jävligt rörig men jag har iaf gjort klart den och de är huvudsaken.

somliga är bättre en andra, fan vad ja är glad att jag har er!


:)

<3!


a

nu vill jag bara somna och aldrig mer vakna upp. allt är fuckt up!
men så funkar fan inte livet alltså, så ska för sista gången nu verkligen försöka bevisa för alla att jag är bättre än så här och ska speciellt bevisa de för min morfar, ska göra allt jag kan och göra honom stolt över mig som han en gång var. jag var den han skröt om för alla, den han alltid har ställt upp för. visst att han fortfarande skulle göra allt för mig, men varje gång jag tittar honom i ögonen så ser man en besvikelse som aldrig har funnits där förut så förlåt för allt..

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!