precis så

Några kanske har hört att jag ska starta ett "nytt" hälsosammare liv och io med det menar jag verkligen inte att jag ska käka sundare. För kommer aldrig sluta att äta arenas flottiga pizzor kommer heller aldrig sluta äta allt onyttigt gott som jag gillar. För utan det kan man aldrig leva ett hälsosammare liv iallafall inte jag. För vad vore ett liv utan pizza? tja mitt liv skulle iaf vara riktigt tråkigt och meningslöst.
Men till er som inte känner mig: ni får inte tro att jag är väldens flottigaste människa som lever på endast pizza och godis för de händer även att jag äter nyttiga saker som tex idag då åt jag kött och pomfa med massa GRÖNSAKER jävlar vad gott de var.

Men nog om det.. det jag egentligen menar är att jag verkligen ska sköta skolan till max så gott de går, börja gå till min sjukgymnast, börja jobba mycket mera, inte "springa" ute på nätterna som mormor och morfar alltid säger, lägga mig i skaplig tid, bli snällare mot tessie och inte mobba henne lika ofta som jag och fia faktiskt gör, börja sola solarium för har nämligen hört att de ska vara jätte bra för huden, sen blir en gladare och piggare människa hur de nu ska gå det har jag absolut ingen aning om.
Sen får jag bara kröka på löningshelgerna och helgen efter, så till er som ser mig drägglas över en öl flaska eller nått annat som innehåller någon alkohol ryck den ifrån mig och häll ut den eller drick upp den om de känns frestande.

Over and out people


måndag

Ska bli en seriös bloggare när mitt internet funkar hemma

yes

sitter hemma hos amanda med amanda linnea tove och angelica! Just nu sitter vi och kollar på outsiders som handlar om nudister. Vi har inte sett en fräsh nudist fett skarrigt alltså, skulle känna mig så naken om jag gick runt som dom (skämt åt sid).

Idag har jag varit i skolan ett tag sen drog jag och kollade på rulle, mötte amanda och linnea. Så vi har bara glidit runt och softat :). 

.

heheh


kära tessie

tessie har dyslexi men vad gör jag! måste tyvärr tyvärr vara hennes "vän"  (stackars mig :'( )PLUS ATT HON SKRIKER SOM FAN I MITT ÖGA FAST MENADE ÖRON! JAG HATAR TESSIE IBLAND 

VI HATAR HENNE ALLA VI HATAR DEN ONDA JOBBIGA STÖRDA EFTERBLIVNA DYSLEXI THERESE ABRAHAMSSON! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

JAG HAR SKIT ROLIGT ÄVEN FAST TESSIE GRÅTER BERVID MIG HAHAHAHAHHAHAHAHAHA ÓH VAD JAG SKRATTAR JAG MÅR JÄTTEBRA ÅT HENNES TÅRAR.. TÄNKER INTE TORKA DOM


tja

Just nu sitter jag och tessie hemma hos zuttan af ryd.
Tove står och vänder pannkakor,  tessie försöker sig på robot dans coh moonwalk,(Tro mig ingen vackar syn!) medans seriösa jag sitter och skriver ett meningslöst blogg inlägg.

Idag har jag tove och tessie vart i länna med min glassiga morfar, vi lämnade in min mobiltelefon som än engång inte höll kvaliten som säljaren lovade oss. Men smarta som jag och morfar var så tog vi en försäkring på mobilen så nu får den gå sönder hur mycket den vill de är ändå gratis lagning, fast bara ett år framåt sen får jag faktiskt vara rädd om den..

Nej nu jävlar väntar pannkakorna seya!


så är det

Just nu sitter jag på en riktigt seg lektion uppe i cp huset. Det är egentligen meningen att vi ska leta reda på en praktikplats som vi ska ha hela nästa terminen, men ist för det så surfar jag och Tessie runt på internet vilket inte är fullt så bra.

Men grejen är den att hitta en praktikplats som man ska ha i ett halvår (som man dessutom ska trivas med)  hittar man inte bara på en lektion utan man måste verkligen leta noga så man blir nöjd! för hur kul vore det om man hamnade som tex städare på mc donalds? Jag vet iaf att jag verkligen inte skulle trivas med att ta hand om någon annans avföring. Nej fyfan jag ska praktisera med djur, så jag hoppas att jag får en praktikplats på kolmården eller skansen.
Ett stort plus är att min kära vännina Therese Abrahamsson känner skansen Jonas så och som dessutom är granne med honom. Så då är det högtid att ta fram dom där hundögonen som alla människor har och smöra lite för honom och jag hoppas även att Therese kan lägga in ett gott ord för mig (även fast det inte behövs).

Men nog om det.. Jag hoppas på jordens undergång!


<3

det är synd att gud ska straffa den bästa.. Jag tänker på dig


Du är och kommer alltid för bli den bästa

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!