sköndag

kl är snart sex och denna dag har varit mycket händelserik! har gått upp ur sängen två gånger idag, en gång på muggen och nu var jag precis uppe och åt, så nu ligger jag i sängen igen.  GUD så sköna dessa dagar är, förutom att jag liggkramp överallt. men de har de varit värt! men i morgon ska jag försöka komma upp i hyffsad tid och gå ner på stan och utföra en massa viktiga ärenden, dessutom färga mitt hår!


ready o not

Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide
Gonna Find You and Take it Slowly
Ready Or Not, Here I Come, You Can't Hide
Gonna Find You and Make you want me.

IGår jobbade jag och stod i, efter jobbet drog jag hem och totaldog! softade hemma tills tio typ sen drog jag hem till martin där de var några som satt och kröka, jag själv var den duktiga i sällskapet som inte drack en droppe. Vi drog hem vid typ kvart över tre sen var de bara nannaaaa kuddeen..

Vaknade 11,40 av att min syster kommer in i rummet och frågar om jag har snott hennes bankomat kort, men sneela JAAA jag tar ditt TOMMA BANKOMAT KORT SOM JAG DESSUTOM INTE KAN KODEN PÅ NÄR JAG HAR ETT EGET KORT MED PENGAR PÅ OCH KAN KODEN SNOR UNGE!..  hon fick tårar i ögonen och stängde försiktigt dörren.. kanske var lite hård.. men så går de när man väcker mig!!

Idag ska jag nog skriva och väcka therese/martin och fråga om jag kan sno dibs och leka lite med honom i snön!
Sen ska tove färga håret på mig, efter de blir de vin i mängder och bowling ! BRABRA


FÖR ALLA ER SOM TROS VARA EN DJURVÄN

Pälsindustrin innebär att djur föds upp och dödas enbart för att människor vill klä sig i deras pälsar

Jag är emot äckel industrin för att jag tycker det är sjukt att döda ett djur medvetet för dess päls. Vad ger de oss rätten att stänga in ett djur i en onaturlig miljö, trånga utrymmen, hårda burar osv., för att sedan tortera djuret till döds pga dess päls som ska pryda tex en pälsjack, skor,handskar osv..
De lever sina korta liv i små burar för att sedan slå ihjäl, gasa, eller elchocka till döds- om ens de.. Men nu är det allt vanligare att man stryper djuret slår ihjäl den eller hängs upp i vassa krokar för att sedan skala av pälsen på de stackars försvarslösa djuret , precis som en kebab på en skarrig grill! och de värsta är att djuret är i medvetande under hela proceduren.
När pälsen är borta kastas djuret i stora högar, där dem får ligga skinnflodda och forftarande i liv..
Min fråga är egentligen då, hur man kan bära tex en pälsjacka, eller en märkes jacka med en prärievarg bak i nacken med gott samvete, när man vet vad djuret har utsätts för, vilken tortyr smärta lidande djuret har gått igenom för att pryda just din jacka och så många andra miljoner.. trotts detta fortsätter människor att införskaffa sig just dom här sakerna, jackan,skorna,väskan,handsarna ja alla möjliga acossearer..

För mig är det en självklarhet att aldrig använd något sånt medvetet, skulle aldrig klara av att gå runt med en jacka när jag vet vad just de djuret har gått igenom för att pryda min jacka. Skulle må så fruktansvärt dåligt!

Så vad ger oss rätten till att utsätta denna våld emot ett försvarslöst djur?
vad ger oss rätten till att flå ett försvarslöst djur till döds, när vi inte för flå människor till döds på samma sätt..
vart är rättvisan?!

Jag tror inte att någon människa vill utsättas för det, så varför låta ett djur vara med om detta lidande?

SÅ ALLA NI SOM ANVÄNDER TEX CANADA GOOSE JACKOR SOM TROS VARA DJURVÄNNER, NI ÄR I SJÄLVAVERKET EN MÖRDARE!

  
en ny bliven grisvegan

jajamen rubriken stämmer, efter den "Stora" chocken om hur grymt grisarna behandlas i sverige, har jag äntligen bestämt mig! kan inte äta gris längre, klara knappt av att äta kött överhuvudtaget längre, mår dåligt av själva tanken att ett djur har behandlats så fruktansvärt illa för att kunna stilla våran förbannade hunger, det svider i mitt hjärta när jag har läst igenom lite hemsidor om hur SVERIGES grisar behandlas, visst visste man att djuren inte behandlas som dem hade kunga kronor på huvudet, men dem ska fan behandlas med respekt! inget djur ska behöva ligga i avförning upp till magen, vara så hungri att de är tvugna att ta till kanabalism tom dö av svält!!

visst fan svider de nu när julen snart är kommen. här är några läckerheter jag måste avstå från framöver

lite godsaker från julbordet:

- Den utsökta julskinkan..
- Dom små men goda prinskorvarna
- Köttbullarna men förhoppningsvis avstår min kära kusin "blandfärsen"

Flott:

- Min älskade vesuvio pizza
- Billys pan pizzor
- Korv m bröd
- Hamburgare på vissa grillar
- Pasta carbonara

Övriga rätter:

- Bacon
- Fläskfile
- Flitastek
- leverpastej som är de godaste pålägget
- skinan på mackan
- TAMEFAN ALLT GOTT SOM KOMMER FRÅN GRISEN:(..


                    SÅHÄR SER DE UT                              SÅHÄR BORDE DE SE UT
 


   

 

 

 

 


KEapjfajfäsfajsfa

HERREGUD, förlåt alla mina trogna läsare, detta uppehåll var verkligen inte Meningen!
har bara varit så himla mycket på senaste, jobbat handlat städat hela huset, lagat mat till min underbara familj, gett pengar till dom behövande, lagat mat åt alla uteliggare, plockat hundbajs i stan, har helt enkelt varit en bättre männika.. Nej så har det inte gått till egentligen, har helt enkelt inte haft tillgång till en dator.. fölåt.

ooHHHHHH KÄRLEK! FYFAN VAD KEEEEFFT DE ÄR, får psykbryt atm, har skrivit så mina fingrar brinner, seriöst vad fan ska man med en kille till nu när man ändå vet att man aldrig eller oftast inte hittar någon man ska gifta sig med nu, så de kommer bara sluta med bortkastade tårar. fan bättre att vänta tills man är äldre och är redo för att staga sig!

här kommer lite mer FLIPP MODE! ökaldjlaäsjbfkaskjfdhbaksjjkadkljasndnaJPAWJLD CSA-ÖKLDNASLJBDAJSBDskjd asljkc jasndälAÄDEJKASJDBABWEKLBAJASBDABSDNAPODNAPDNAPDAS

om någon kan tyda detta var vänlig och hör av dig till nummer : 112  jour dygnet runt!

under mitt paraply

som somliga vet så var jag vaken till typ sex i morse och för er som inte vet det så var jag vaken till halv sex, kunde inte av någon konstig anleding. så min natt/morgon gick åt till att porrsurfa, ja tro de eller ej men de gjorde jag. det är helt sjukt hur mycket konstig porr det finns ute på internet men rätt kul var de. tillslut lyckades jag somna.

kl halv tio vaknar jag av att pappa stormar in som en flock elefanter och börjar rota i mina lådor efter min kamera sladd, vafan HALV TIO.. have no mercy. lyckades iaf somna om till kl halv två och fick aaett fantastiskt erbjudande av hanna, hon undrade om vi skulle dra och käka på donken och de gjorde vi. ( som om jag skulle tacka nej till lite(mycket) flottig mc donalds mat!)

JUSTE, nu är mitt liv över i ett halv år typ.. det var de sista desperate housewife för säsongen och de mest sorliga dessutom.. någon dog och de är förmodligen min favorit och visar det sig att de är det så lägger jag dh på hyllan efter 6-7 troga år av mitt liv som jag har lagt ner på den serien..

äsh, wtf nu är det bingen som gäller..

XOXXOXOOXOXOXXOOXOXOXO


turn off the lights

har icke haft mycket att skriva, men måste leva upp till mitt "bloggdrottningsrykte"

helgen har varit lugn, mycket lugn, fredags softade jag och drack lite vin, var rätt soft. lördagen var jag hundvakt med Hanna/Claes, så vaknade vid 10 tiden och åkte med Hanna upp till snusk stallet som är ett rätt soft ställe egentligen förutom alla häst tjejer som är "störst bäst och vackrast" en gång var jag precis som dom, som kastade bort enormt mycker tid på vadå? gå runt i stallet och vänta på att sin favorit häst skulle komma in från hagen/äta klart eller vänta på att en annan tjej hade ryckat klart hästen, när sedan hon var klar så gick man in efter och rycktade hästen ännu en gång ävenfast den var skinande ren! men då tyckte man om att fördriva tiden uppe i stallet trotts att de var svinkallt och regnade och massa stalltjerer som såg ner på en.. men det sket man i, för på den tiden hade man inga bekymmer alls, den tiden var underbar när man var ute och lekte i skogen, lekte massa lekar med grann killarna utan någon tanke på vad som hände runt om världen..
fan idag är de tvärtom. vad var killar? vad var kärlek? mobiltelefon varför ska man ha de? växthusefekten whhaaat? ville man ha tag på någon ringde man från hemtelefonen eller gick hem till den och knackade på dörren i hopp om att han/hon var hemma. Fan vad jag saknar dom tiderna, så  till alla jävla små fjortisar som försöker leka vuxna som börjar sminka sig redan som 9-10åring börjar med handväska går i högklackade skor, tar massa fjortis kort, sminkar upp sig så fort man ska ut för man kanske träffar på någon på väg till brevlådan. så snälla, snälla ta vara på tiden som ung, var barn så länge ni kan. för ni kommer vara vuxen för resten av ert liv..

som mormor citerade på min student : "Jossan var precis som ett barn skulle vara, hon låg hemma i våran soffa och sög på tummen och kollade på my little pony tills hon var 15-16 år hade inga vänner, förutom Tove.. dom låg och kröp runt på golvet och kiklade varandra".

riktigt så var det inte, men jag lekte med barbie tills jag var 14-15 i smyg och jag älskade det mer än något annat, struntade vad som hände i omvärlden.. det var när jag började i gymnastiet jag började leva de såkallade "livet".
alkohol,sena kvällar,killar och sex.. 2007 var mitt "genom brott" det var mitt år och är så glad över saker som hände de året, för det ledde mig till kompisar som sedan förblev mina bästa vänner!

det gäller att ta vara på tiden så mycket som möjligt för man vet aldrig när de tar slut..
ta hand om sina nära som verkligen betyder något, för när som helst kan man förlora dem.

som en fd bästa vän en gång skrev till mig :
"julen är till för att dela med dem man älskar. Den handlar om gemenskap,kärlek och glädje. För ett par år sedan insåg jag att en av de jag älskar mest inte alltid kommer finnas hos mig, utan snarare bli avslägsen... och försvinna allt längre bort. Någon gång växer man ifrån varandra (tyvärr) och vi kommer kanske inte alltid kommer vara bästa vänner, men vi ska alltid vara vänner. vi får aldrig bryta banden" R.Ä

de var ett exempel på hur fort man kan förlora någon som alltid har funnits där för en och som egentligen skulle ha funnits där om de inte var för ens ego.. och de är så himla tråkigt, för hon var trotts allt min bästa vän genom vått och tort, alltid!  har egentligen bara en sak att säga, trotts de du gjorde kommer du alltid ha en stor del i mitt hjärta, för ingen har någonsin förstått sig på mig som du gjorde. du kunde mig in och utan till och de var en trygghet som inte går att ersätta. Även om vi inte hade kontakt eller pratade med varandra så kunde jag alltid räkna med att du fanns där för mig lika så som jag gjorde för dig. men det är bara att inse att de aldrig kommer bli som förut någonsin igen.. vet att du förmodligen inte kommer läsa detta. men bara för sakens skull ville jag passa på och säga godjul och gott nytt år från en gammal vän som saknar dig.. GodJul /Ronny could you be loved

var fan är julstämningen!? ja inte hos mig iaf, fast ett plus är att jag slipper köpa julklappar för känner jag inte julstämming tänker jag inte köpa några julklappar så är tjänar jag några tusenlappar!

men om de inte tänker komma någon snö kan de lika gärna bli sommar och sol, bad, grillning, kröka på stranden och framför allt UT PÅ SJÖN!

hittade lite sköna sommarpixx på christians minnes kort

 

 
jag ska aldrig!

- äta bajs
- hoppa från en höghjöd över 10 m
- döda någon med flit
- jobba med cpn
- behålla ett cp
- doppa ansiktet i kokande vatten
- bada bland spindlar
- kasta sten i glas hus
- ha sexuellt umgänge med en neger
- kommer tycka om kärleksbalader
- tycka om p12or
- översminkade småfjortisar
- äga ett marsvin
- ha sex mecd en tant
- låta mig utnyttjas
- våldta någon även om jag skulle vara sugen
- dyrka max von s!
- donerga organ
- skänka pengar till behövande om jag blir miljonär
- dricka mitt egna kiss eller någon annans för den delen
- sluta äta pizza
- raka av mig håret
- göra en brazilansk vaxning
- testa heroin
- föda ett barn vaginalt
- sluta använda läppsyl
- aldrig ge upp mina drömmar om att bli den bästa reptil forskaren i världen
- skära mig som ett emo
- gråta över spild mjölk
- svälja ett glas
- aldrig använda min katt som toapapper
- aldrig slicka någon med acne
- använda ett använd plåster
- åka buss med barnvagn
- bruka våld emot en gubbe/tant
- bruka ett tidelag
- ALDRIG sluta vara mig själv

JAG SKA ALDRIG VÄLJA ETT LIV I CELIBAT!

merryxmaaaaaaaas

förlåt för min dåliga uppdaterning! sov hos hanna igår så jag skyller på de helt enkelt!
I morse blev jag väckt tio tror jag för jag och hanna bestämmde oss för att baka knäck nu på morgonen, så vi har redan hunnit varit på willys och nu är snart knäcken klara för att läggas på plåt! och klockan är fan bara halv tolv!

snart är de jul och de är väll inget jag direkt har längtat efter, förtutom julmaten då.. Men vi pumpar julmusik för fulla muggar , äter knäckebröd med julskinka, ljus tända, så en bra början till julstämming iaf..
Ja snart jävlar är de min födelsedag också, gudarnas vad jag längta:D!
så medans hanna fixar knäcken surfar jag runt på facen och här på bloggen..
nej nu känner jag att ja verkligen inte har något mer aatt skriva så gör som alla andra seriösa bloggare
xoxoxoxox i massooooooooor


my life will suck without you,

är bara tvungen att skriva en kommentar om hur glad jag är att vi återupptog kontakten med varandra, som du en gång skrev " de är en trygghet att bara veta att du finns där" och de stämmer så bra!
Tack, Tack Hanna för allt !
Från det här
JA visst.

Tro de eller ej, im back in BASIC!  motherfuuucker!

oj oj oj vad mycket har hänt i mitt liv sen jag bloggade senast!

har jobbat och tjänat pengar, jobbat väldig mycket, har ätit pencilin typ 6 gånger under hela sommaren/hösten, svininfluensan har kommit till sverige, folk har dött av den, folk har dött av vacinet, christian har blivit vuxen och flyttat hemifrån lika så claes, dock inte jag med det är väll ingen förvånad över, färgat håret brunt/svart/brunsvart och klippt mig några gånger,mamma och kai har flyttat ifrån varandra. Morsan har köpt en fett fräch lägenhet på hamngatan som jag tycker mycket om, jag är nybliven singel också..
så mer eller mindre, lever livet som de skas göra, förutom vissa motgångar som stängigt drar tillbaka en till ruta ett igen.
Juste har blivit hälsosammare också, käkar inte alls lika mycket pizza längre vilket jag är jävligt stolt över!

om EXAKT 25 dagar tills jag fyller FUCKIN 20 Systemet ftw! oj i 20 hela år har jag längtat efter denna dag och snart är den kommen tackar och bockar:)

Jaja, nu orkar jag inte blogga mer är på kefft humör så orkar inte! TJAAAAAAAARÅ


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!