återigen vardag

Helgen bjöd på en massa roligheter.

Fredagen var vi och krökade hemma hos emil, sen beslutade Jag Amanda Emil och Matte att vi skulle ta bussen in till stan för att gå på grönan och kolla på veronica maggio! Vilket dom lyckades med, Jag kom dock inte in så ja hade lite egentid på spårvagns stationen.. Vi drog vidare till 54an och krökade och dansade vidare, Amanda vart utkastad to drunk, så fick agera barnvakt, brukar alltid vara jag som måste tas hand om... men de var en upplevelse, vi tog taxi hem till emil och däckade nästan direkt.

Lördagen blev en slapp dag rörde mig inte ut ur soffan på hela kvällen..

Söndagen beslutade sig jag och Amanda att vi skulle dra in till stan för att äta på soft kök och bar, sen drog vi vidare till skybar raddinson drack goda drinkar.  drog vidare till ett annat random ställe, hamnade på en skön efterfest med några roliga prickar! sov inte ett jota den natten/morgonen. dagen avslutades med en böter på 1200..


ett inlägg så jag ska ha koll på vad jag gör varje helg.

outstanding

J:Har du sett mitt hår?
I: Ja ?
J: Jag har inte tvättat det sens i måndags
I: FYFAN VAD DU ÄR ÄCKLIG!! TRODDE HÅRET VAR BLÖTT!
J: he he neeej

så nu var jag tvungen att hoppa in och tvätta håret, hade tänkt att vänta med det tills i morgon men bella höll på att kräkas så de var bara göra som hon sa.. Att man ska vara så kräsen.. De är ju bara hår..


ju mer dom spottar


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar, gå med dom som vill dig väl!


Kryssningen
Kryssningen var allt annat än lugn, den var med andra ord galen. Kommer inte ihåg så mycket av den, men jag hade ruskigt kul. Men det var tur att de var andra nynäs lirare som åkte på samma kryss som mig och Amanda, den hade annars sugit total! Det hade varit jag och Amanda sen massa efterblivna idioter typ. Det blev en hel del dans dricka och sköna lirare. Skön efterfest hamnade vi på också, där det bjöds på skumpa, bärs och gbgare!
Vaknade upp knappt bakis, körde på redan på morgonen. Vid sex tiden var en liter sprit slut. Nästa destination var kungsholmen hemma hos Timmy Sundberg som bjöd på en riktig kul efter fest! Blev dock utelåsta halv 5 på morgonen så jag och alina fick springa runt i stan tills hennes übersnälla mamma kom och hämtade oss och tacka gode gud för det!

Här var jag nog i mitt bästa ess, helt borta helt rubbad helt flippad


En helg som ingen annan helg, fast som alla andra helgerlite bilder från sommaren icke i ordning så över ambitiös pallar ja icke vara

summerburst
min brors studentMidsommarAlbins studentmottagningJönköpingKrök at daniels placeAngelica 21lägger in mer sen hinner itne nu

älskar att somna själv, vakna upp själv och att vara själv


ibland


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!